Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
přívlačové pruty Shimano Force Master
21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.579 zobrazení | 27 odpovědí
Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13
Poraďte
11.1.2011 | Walley | Pruty | 25.635 zobrazení | 33 odpovědí
Ahoj,prosím chtěl bych pomoct s výběrem prutu na přívlač.V úvahu připadá Shimano Forcemaster Spinning 240 M(10–30g),Shimano Catana CX Spinning 270 M(10–30g)a nebo Shimano Vengeance Spinning 270 M(10–30g)bude to můj první vláčak takže budu rád za jakoukoliv radu.Můžete navrhovat i jiné pruty.Děkuji
Vláčák na okouny
24.9.2007 | cormaxx | Přívlač | 8.531 zobrazení | 52 odpovědí
Mám menší problémek a potřeboval bych prosím poradit.Stále se nemohu
rozhodnout jekej proutek si mám koupit.Budu na něm tahat hlavně 3–5g jigy a
0–1 rotny a občas malinký woblerky do 4cm(spíš 3–3,5cm).Žádnej
proud,jen rybníky.Chci aby měl tužší páteř a špičkovou akci(fast).Zatim
jsem pokukoval hlavně po Team Dragonech,ale nemám si je kde osahat a hlavně
nevim kterou gramáž si mám z jejich nabídky vybrat:-( Letos jsem
chytal(ještě budu) se Shimanem Force Master 270/3–15g a ta gramáž mi
vyhovovala,ale nevím jestli ten prut s FAST akcí nebude s takovou gramáží
na moje účely moc tvrdý. Pokud vlastníte některý z těchto prutů tak mi
kdyžtak pls písněte jaké nástrahy na něm taháte a kde má „strop“…
Team Dragon 2.45m 1–7g Team Dragon 2.55m 2–10g Team Dragon 2.75m 1–7g Team
Dragon 2.75m 3–12g
a nebo pokud víte o nějakém podobném tak sem hoďte odkaz. Já bych se
přikláněl k tomu 2.55m 2–10g ale rád si nechám poradit
kterej.........moc děkuju za rady
Anketa o přívlači
20.12.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 36.569 zobrazení | 287 odpovědí
Nebojte,žádná extra anketa to není,jen by mě zajímalo,v jaké značky
máte důvěru a se kterými jste spokojeni. Já bych to chtěl pak nějak
zpracovat a poslat HaDovi,jestli by to nějak nezveřejnil. Pište to tak,že
udáte:1. prut
2. naviják
3. nástrahy
Pište vždy jenom značku,ne druh(příklad:ne Rapala Countdown,ale jenom Rapala,ne Mepps Aglia,ale jenom Mepps). Dále taky prosím nepište nějaké věci netýkající se této ankety. Když to budete psat ne pod sebe,ale třeba vedle sebe(ale vždy ve správném,výše uvedeném pořadí)tak si to nějak přeberu. A poslední věc. Pište co nejvíc,ať víme,jak jsou na tom značky celého světa. Těším se na vaše příspěvky a zatím díky,denyg
Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g
5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.408 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…díky všem
Marena a VC reviry
27.1.2007 | dvorak | Domácí revíry | 2.241 zobrazení | 7 odpovědí
Jezdite nekdo na mareny v hradeckem kraji?
Jaký požíváte vlasec na vláčku.
17.4.2005 | Padis | Navijáky | 12.292 zobrazení | 65 odpovědí
Mě se nejvíc osvědčili vlasce od colmicu a co vy.
Echolot Eagle CUDA 168
6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.499 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi
Jaký multiplikátor vybrat na sumce???
2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.885 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi
nová výbava
27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.414 zobrazení | 33 odpovědí
Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500
oboje je za cca 3000
Chomutovský korbel
5.2.2011 | Piranha | Muškaření | 21.659 zobrazení | žádná odpověď
Tak jsem se tak brouzdal netem a honil nějaké muškařské závody a jako severočechovi se zamlouvá muškařský závod na Ohři. Má někdo nějaké zkušenosti s tímto závodem, popř. uvítám nějaké fotky a vůbec vše okolo tohoto závodu.Dozvěděl jsem se o něm jen to, že byl.Ale zda bude dál, to vůbec nevím. Díky za informace.
Váš názor na soukromé revíry
26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.391 zobrazení | 35 odpovědí
Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.
Kam na štiku či pstruha?
14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.143 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?
Filmy z dětství
6.3.2010 | džigit | Domácí revíry | 10.619 zobrazení | 98 odpovědí
Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes
z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma
rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené
rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte
ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…
Aromatizovaný ripper
2.8.2005 | Robur | Přívlač | 2.302 zobrazení | 10 odpovědí
Pořád zde v okně bliká reklama na Berkley aromat. ripper od Berkley,tak se ptám, zda s tím nemáte někdo zkušenost?
Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš
30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.877 zobrazení | 67 odpovědí
Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish
klub pro mladé boilisaře
23.1.2011 | jirka99 | Kaprařina | 2.638 zobrazení | 16 odpovědí
forum pro mladé kapraře kde se muzete navzajem pomahat a doplňovat. nejvhodnější věk 13 –18let.
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.466 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
Úspěšné udice na kapry
23.12.2010 | Mr. Vydra | Kaprařina | 3.158 zobrazení | 1 odpověď
Co si myslíte o knížce úspěšné udice na kapry od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa samozřejmě kdo ji má né že sem bude psát něěkdo nějaký nesmysli.
Rybaření u Kroměříže
2.2.2011 | stormek | Domácí revíry | 21.861 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Zdravím! Po 7 letech jdu zase chytat a jelikož už sem „velkej“ a mám možnost jezdit autem, rád bych si občas zachytal na řece Moravě v blízkém okolí Kroměříže. Proto zakládám toto téma, kde bych mohl s místními diskutovat o dobrých místech nebo se případně i domluvit s někým, kdo by vyrazil k vodě se mnou :-) Jakub