Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tropic liberec necteno

31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 9.309 zobrazení | 39 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.421 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

Prut na pstruhy necteno

13.2.2007 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 13.846 zobrazení | 153 odpovědí

Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)

kdo má zkušenosti s rybařením ve španělsku na rio ebro?chci tam necteno

30.1.2011 | lukyno123456 | Rybaření v zahraničí | 2.644 zobrazení | 4 odpovědi

zajímá mě cokoli,chci letos vyrazit na dovču tak prosím o rady.zajímá mě vše od nástrah po techniku lovu

Sportex FBC- 2,75 lbs(366cm) | 3 lbs(380cm) necteno

29.3.2010 | MuRRon | Pruty | 2.590 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, chci se zeptat, potřeboval bych pár zkušeností od uživatelů těchto Sportexu FBC, jaká je podle vás v nich akce, nahazování na dálky atd..

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.945 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.405 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.582 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Koloděje nad Lužnicí necteno

27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.610 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.

kam na kapry ve středních čechách?? necteno

25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.504 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…

Výstava rybaření Praha, březen 2004 necteno

2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.412 zobrazení | 18 odpovědí

navštívíte tuto výstavu?

Lov kaprů v zimě na Labi necteno

24.1.2011 | martas-.- | Plavaná | 12.646 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem kaprů v zimě na Labi nebo i na jiných revírech? a nachytal někdo velký kapry na plavačku na Labi?

Výbava na sumce necteno

19.1.2011 | michal94 | Pruty | 21.560 zobrazení | 64 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100

Díky za odpovedi

komáři necteno

23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.713 zobrazení | 16 odpovědí

tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval, natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen, tak má alespoň lampičky na chatu…

pražené konopí a řepka necteno

1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.444 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi

brčka a jejich barvení necteno

24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 3.024 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.

dovolená 2011 necteno

24.1.2011 | lukane | Položená | 3.013 zobrazení | 3 odpovědi

dovolená v čechách v chatce na břehu rybníku.nejlépe chytání od chatky z mola.rád bych jel na dovolenou do chatky.v minulosti jsem byl na mrhalu a chtěl bych jinak,ale něco podobného.

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.375 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

Marmyška-položená? necteno

30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.600 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik

Mikrosignalizátor necteno

23.1.2011 | manuna | Ostatní nádobíčko | 2.305 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Má někdo zkušenosti z mikrohlásičem na prutech a při záběrech (jde ladit ton atd.)