Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Tropic liberec
31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 9.309 zobrazení | 39 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.
ČLUN
24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.421 zobrazení | 10 odpovědí
Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.
Prut na pstruhy
13.2.2007 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 13.846 zobrazení | 153 odpovědí
Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)
kdo má zkušenosti s rybařením ve španělsku na rio ebro?chci tam
30.1.2011 | lukyno123456 | Rybaření v zahraničí | 2.644 zobrazení | 4 odpovědi
zajímá mě cokoli,chci letos vyrazit na dovču tak prosím o rady.zajímá mě vše od nástrah po techniku lovu
Sportex FBC- 2,75 lbs(366cm) | 3 lbs(380cm)
29.3.2010 | MuRRon | Pruty | 2.590 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, chci se zeptat, potřeboval bych pár zkušeností od uživatelů těchto Sportexu FBC, jaká je podle vás v nich akce, nahazování na dálky atd..
Jelen Jesen
24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.945 zobrazení | 78 odpovědí
Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?
Revíry(kde co chytit,stav,apod.)
2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.405 zobrazení | 8 odpovědí
Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.
dovolená 2011
25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.582 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraďte díky
Koloděje nad Lužnicí
27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.610 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.
kam na kapry ve středních čechách??
25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.504 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…
Výstava rybaření Praha, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.412 zobrazení | 18 odpovědí
navštívíte tuto výstavu?
Lov kaprů v zimě na Labi
24.1.2011 | martas-.- | Plavaná | 12.646 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem kaprů v zimě na Labi nebo i na jiných revírech? a nachytal někdo velký kapry na plavačku na Labi?
Výbava na sumce
19.1.2011 | michal94 | Pruty | 21.560 zobrazení | 64 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100
Díky za odpovedi
komáři
23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.713 zobrazení | 16 odpovědí
tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom
pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na
jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si
do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to
vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval,
natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen,
tak má alespoň lampičky na chatu…
pražené konopí a řepka
1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.444 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi
brčka a jejich barvení
24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 3.024 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.
dovolená 2011
24.1.2011 | lukane | Položená | 3.013 zobrazení | 3 odpovědi
dovolená v čechách v chatce na břehu rybníku.nejlépe chytání od chatky z mola.rád bych jel na dovolenou do chatky.v minulosti jsem byl na mrhalu a chtěl bych jinak,ale něco podobného.
Tripod
29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.375 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš
Marmyška-položená?
30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.600 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik
Mikrosignalizátor
23.1.2011 | manuna | Ostatní nádobíčko | 2.305 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Má někdo zkušenosti z mikrohlásičem na prutech a při záběrech (jde ladit ton atd.)