Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Trhání, trhání necteno

16.10.2010 | chj.rybar | Přívlač | 6.618 zobrazení | 43 odpovědí

Dnes jsem nechal ve vodě nástrahy asi za 600Kč. Zajímalo by mne, jak jste na tom Vy?

Sirio 3000 Vi necteno

23.1.2011 | Walley | Navijáky | 2.516 zobrazení | 1 odpověď

Nezná,prosím někdo tento naviják??(Sirio 3000 Vi)model japonské značky RYOBI, vyráběný v licenci pro značku Tubertini.Chtěl bych ho na lehkou až střední vláčku.Co myslíte dobrá volba??Jestli má někdo zkušenost,napište prosím.

Lužnice 5 necteno

13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.664 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji

Pěst na oko MO Jihlava mládež necteno

7.2.2008 | Salmo | Legislativa | 12.942 zobrazení | 74 odpovědí

Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??

Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-) necteno

23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.983 zobrazení | 50 odpovědí

¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D

Stav vody v Táboře necteno

20.1.2011 | Rex2 | Domácí revíry | 2.011 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím vás tu všechny Chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo neví, jak to vypadá s vodou v Táboře na Lužnici a Jordánu? Jestli má smysl si tam na zítřek brát vůbec prut.Děkuju

Nákup rybiček necteno

20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.562 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc

Jarní nástraha necteno

7.2.2010 | tomin | Položená | 8.046 zobrazení | 44 odpovědí

Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.

Stav vody v Ostravě necteno

18.1.2011 | samotm | Domácí revíry | 2.054 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, jak to prosím vypadá v Ostravě na stojácích? Jsou ještě pod ledem? Konkrétně mě zajímá revír Odra 2A – rameno pod VŽ. Případně jestli jsou tam ryby (hlavně plotice a cejni). Zítra jedu do Ostravy, tak at vím, jestli si s sebou mám vzít pruty. Díky moc.

Křeslo necteno

15.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.549 zobrazení | 54 odpovědí

Prosím o radu. Chci si koupit nové křeslo, ale nabídka je tak široká že nevím pro které sáhnout. Poraďte mi nějaké. Dík.

Kde sehnat blank na vlaceci prut? necteno

8.9.2010 | kerob | Pruty | 23.193 zobrazení | 41 odpovědí

Rekneme, ze spousta prutu co se prodava mi nesedi do ruky diky tvaru rukojeti a taky rad experimentuju, takze bych si rad postavil pres zimu vlastni vlacak. Kdo a kde v CR je schopen dodat blanky? Nezajima me lowend, zajimaj me slusny blanky a spis v „lehcich“ gramazich.

Probošťská jezera necteno

21.3.2010 | sumecryba | Vaše názory | 2.882 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím všechny rybáře,co jim není nic lhostejné.Rád bych se chtěl s Vámi podělit o jednu zkušenost.Byl jsem se se synem a jeho kamarádem podívat 17.3.2010 na Probošťských jezerech.Prošli jsme co se dalo.Voda ještě zamrzlá jen někde u břehů se už oběvovala průzračná voda.Došli jsme až na místo kde se vlévá kanál z Labe do jezera.Prý má kolem 5km jak jsme se později dozvěděli od místních rybářů,kteří tam byli se také projít.Skoro se nám z toho zastavilo srdce,když jsme uviděli hliněnou hráz,která odděluje přítokoví kanál od jezera.Nemohli jsme to pochopit o co tam jde.Až místní nám řekli že sice je to hudba budoucnosti,ale už se valstně začíná zavážka prý celého kanálu.Nad kanálem je ohromná skládka a jezdí tam jeden náklaďák za druhým a vysypávají co se dá.Myslím si že tato lokalita si to vůbec nezaslouží.Člověk je rád za každý krásný kout přírody.Když bude te mít chvilku napyšte co si o tom myslíte. Petrův zdar.

Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji necteno

10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 6.357 zobrazení | 36 odpovědí

Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?

Chov masných červů necteno

22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.682 zobrazení | 53 odpovědí

Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…

Podběrák necteno

13.1.2011 | andy5695 | Vaše názory | 2.614 zobrazení | 14 odpovědí

Stává se Vám taky, že když při chytání ryb máte nachystaný podběrák,tak to ani neťukne,ale když ho máte v báglu ,tak to zrovna bere a snažíte se ho jednou rukou dostat ven a v druhý máte prut s pěknou rybou,přitom sleduhete masný červy lezoucí rozkopnutý do všech stran,popřípadě zahazujete chleba s uzeným do kopřiv při záběru a tam je nakonec malej usoplenej cejn?

Poraďte prosím kde sehnat rolničky necteno

19.2.2006 | Prutos | Navijáky | 3.054 zobrazení | 4 odpovědi

Již delší dobu se marně snažím sehnat náhradní rolničky ke dvěma starším navijákům.Jedná se o Okumu Chaser vel.40 a Cormoran Cormobil vel.30 Díky

Dyje 5 aneb Nové Mlýny necteno

11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.563 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky

Malé vodní elektrárny necteno

12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 5.038 zobrazení | 8 odpovědí

Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.

Model 2011 necteno

11.1.2011 | Walley | Navijáky | 2.857 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte prosím zkušenosti s tímto navijákem,vím že je nový ale kdyby někdo věděl prosím řekněte.Naviják Shimano Catana 3000 SFB NEW 2011http://ww­w.tropicliberec­.cz/user/shop/de­tail/10391(1)­.jpg

problém s labutěmi :-) necteno

12.1.2011 | deniiis | Vaše názory | 2.144 zobrazení | 15 odpovědí

asi před půl rokem sem vyrazil na rybnk na kapry pěkně si nahodím zakrmím a vidím jak těsně kolem břehu plavou labutě dívám se jak plavou a najednou se ozve pípák a já bezváhání zaseknu až potom sem zjistil že ta labuť o to zavadila svým dlouhým krkem a zamotala se mi do vlasce.Celou montáž sem odříznul a labuť se vymotala.Asi za 2 hodiny připlavala druhá i když sem jí odháněl tak se zase zamotala já sem to zase odříznul atd…Co bych měl příště udělat aby se to neopakovalo?