Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Krabí tyčinky ??
4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.654 zobrazení | 49 odpovědí
Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???
Co rybář to názor na uvázání
25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.897 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,samozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.179 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
Kapr víc než 70cm pouštět
5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.679 zobrazení | 78 odpovědí
Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Příklad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?
Drop-Shot na dírkách
27.12.2010 | michal94 | Rybaření na dírkách | 8.927 zobrazení | 88 odpovědí
Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi
Co vás na tom bere ???
26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 7.100 zobrazení | 45 odpovědí
Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY
Přeprava špiček
25.7.2010 | Tino | Feeder | 3.095 zobrazení | 18 odpovědí
Jak je nejlepší přepravovat špičky?
Asi mi napíšete, že v tubusu na to určeném, ale zajímalo by mě, jestli to jde jinak. Prostě abych pokaždé nemusel u vody dělat montáž znova. Samozřejmě jen když chodím na stejnou vodu a na stejné ryby.
Ptám se na to, protože jsem zlomil první špičku. :) A náhradní jsem si nechal doma, neb se lámou jen o velké ryby, že áno? Ale cejnky šlo chytat i bez prvního očka. :))
Korek místo balzy?
1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.781 zobrazení | 36 odpovědí
Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)
Ktotý s týchto teleskopov je lepší.
26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.318 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.
D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO
Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.
Rybaření na Floridě ?
3.1.2011 | Killbeggan | Rybaření v zahraničí | 5.178 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj všem, chystám se v březnu na dovolenou za kamarádem na Floridu (Daytona Beach) na atlantické straně. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás osobní zkušenosti s rybařením na Floridě, případně jestli by nemohl dát nějaký odkaz, nebo tip na osvědčený (asi)jednodenní rybářský výlet. Budeme mít auto, takže není problém přejet třeba i do mex. zálivu. Na internetu je informací sice spousta, angličtina pro mně taky není problém, ale preferuji radši osobní zkušenost a případné doporučení. Kdyby někdo něco věděl, uvítám jakoukoliv radu. Klidně dávejte i případné negativní zkušenosti. Díky!
P.S. To samé se týká případně i návštěvy NP Everglades, ikdyž to je trošičku mimo téma tohoto serveru :-) Přecejen krokodýli se tak často v Čechách nechytají.
Video
3.1.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 5.918 zobrazení | 52 odpovědí
Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???
Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra
Kam na ryby :-)
23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.238 zobrazení | 21 odpovědí
Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)
IQ našich rybářů
2.10.2006 | conwiq | Neúspěchy | 10.285 zobrazení | 66 odpovědí
Jaký máte názor na IQ našich rybářů? Jaký tipujete, že je republikový průměr. :/
radhoštský rybnik
4.4.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.922 zobrazení | 3 odpovědi
Nebyl někdo na radhoštskem rybniku pronajima se tam chata u vody prej tam maji byt aj dravci tak kdyžtak někdo napište
Žerou ryby žaludy???
12.9.2006 | Klon | Kaprařina | 6.584 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych znát Váš názor.Byli jsme s kamošem na revíru na kterým si bezvadně vždy zachytáme,ale tentokrát to bylo hodně slábé.U vody byli stromy žaludu,které padali ve velkem do vody,tak jsme přemyšleli jestli je třeba kapr žere.Jestli ano tak to potom musi být dlouho na tomto revíru po rybách.
Festival FOR FISHING 2010
4.10.2009 | -zruseno | Výstavy | 24.251 zobrazení | 255 odpovědí
Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.
Berkley návnady
10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.654 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.
Pomoc
26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.719 zobrazení | 20 odpovědí
Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??
Povrchové woblery
5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.464 zobrazení | 16 odpovědí
Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?
Šťastný nebo smutný ???
19.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.562 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.