Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Matchka necteno

12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.726 zobrazení | 20 odpovědí

Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420 Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.

Žermanice necteno

9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.685 zobrazení | 14 odpovědí

Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !

Svítící / fosforové vláčecí nástrahy necteno

20.8.2009 | | Přívlač | 7.011 zobrazení | 12 odpovědí

Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.

Popper v chladnějším počasí necteno

12.11.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.231 zobrazení | 12 odpovědí

Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky

Prosím s výberem velikostí navijáku! necteno

27.6.2010 | Eclesia | Přívlač | 2.642 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den

Jsem začatečník a chtěl bych začít s přívlačí. Měl bych vybraný naviják akorát nevím jakou vybrat velikost. jedná se o tento naviják: http://www.nasoutokushop.cz/…pi-220-d3740 Vím že to není nic moc ale na začátek stačí. Nevyznám se ve velikostech mají je ve velikostech: 220, 230, 240, 250. Kterou velikost by jste mi doporučili?

Mnohokrát děkuji

Jaké děličky necteno

23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.949 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.

K zamyšlení.... necteno

20.12.2010 | Bulldog.o | Vánoce | 2.939 zobrazení | 9 odpovědí

http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky

Výbava pro začínajícího rybáře necteno

21.12.2010 | Jirkasss | Pruty | 16.913 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře! Je mi 14let a za nedlouho začnu chodit do rybářského kroužku a udělám si svůj první rybářský lístek. Rybaření mě chytlo asi před rokem a v létě jsem byl se známým rybářem párkrát na rybách. Jsem z Jížní Moravy a v okolí mého bydliště je pár odstavených ramen, rybníků, pískoven a samozřejmě řeka Morava. Chytat bych chtěl spíše na kratší vzdálenosti (do 30metrů), ale nechtěl bych se specializovat jen třeba na kapry ale chtěl bych chytat více druhů ryb (kapr, lín, cejn…). A tomu bych chtěl přizpůsobit i výběr prutu. Také se chci zeptat zda jsou i pruty kterými bych mohl pres léto chytat výše vypsané ryby a na podzim a v zimě třeba nějaké dravce (štiky,okouny). Tedy nějaké pruty univerzální.
A dále se chci zeptat jaký naviják. Chtěl bych naviják levný, ale dostatečně kvalitní. Ve velikostech a dalších údajech o navijácích se nevyznám a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Celkem bych se chtěl vejít do max 3000,– avšak byl bych rád kdyby to bylo i mnohem méně, protože si myslím že na začátek mé rybářské „kariéry“ vystačím s levnější výbavou. Předem děkuji za rady! Petrův ZDAR!

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.800 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Nákup Daiwy z Japonska necteno

28.11.2010 | Vincnetibm | Obchod | 11.740 zobrazení | 100 odpovědí

Ahoj, nakupoval jste někdo na www.japanprofishing.com ?? Je to spolehlivý obchod?? Vyhlídl sem si místní Daiwu caldii v bílém provedení http://www.japanprofishing.com/…-caldia.html , napište mi, prosím, jestli k tomu mátě někdo co dodat :-) Jestli ji někdo nemáte, znáte atd.. Pak mám otázečku na místní daiwáře. Co dělat, až praskne cvrček na cívkách?? Opraví mi to tu někdo nebo to mám zaslat do japonska ?? Díky za všechny odpovědi

Krám v Nymburce necteno

21.12.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 2.324 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni našel jsem ve svém okolí jeden krám kde mají snad největší výběr woblerů je v Nymburce a jeden zvukový wobler stojí 80 kč pojeďte se podívat.

Vytyčovací prut necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.789 zobrazení | 64 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.

Cukroví necteno

21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.180 zobrazení | 9 odpovědí

1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány

Rybolov na dírkách necteno

21.12.2010 | michal94 | Lososovité ryby | 2.494 zobrazení | 1 odpověď

Jaké preferujete nástrahy, návnady a typy na revíry.......... Díky za odpovědi !!!!!!

Velikost navijáku necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.470 zobrazení | 60 odpovědí

Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.

Boilies na velké kapry necteno

19.12.2010 | rybař 2010 | Recepty | 5.860 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat, jak se dělá boilies, protože dávat za 1kg 500 Kč to se mi nechce. Díky.

Hojnost účastníků rybářských brigád necteno

25.11.2010 | DEATH | Legislativa | 9.326 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím. Víceméně tady už nějaký ten rok hibernuji, ale zajímá mě, jak to vypadá u Vás co se týče účasti rybářů na brigádách pro místní organizaci. Taky je to taková bída jak u nás v Písku? Osobně si myslím, že co se týče naší organizace, tak 800Kč za 10 hodin neodpracované brigády je výsměch. Podle mého by se mohly jednotlivé organizace mezi sebou domluvit na zvýšení poplatku za neodpracovanou brigádu. Předešlo by se tím odlivu lidí, kteří se na základě těchto poplatků přehlašují jak blbci, místo toho, aby si našli o víkendu 10 hodin, kdy hrábnou a přispějí rukou k dílu. Nejvíc mám rád ty, které nikdo na brigádě neviděl, ale básní na schůzích jak všichni dělají hovno a nejsou vidět výsledky.

Lov štik na Lipně necteno

8.12.2010 | kiosekpodvencem | Dravci | 12.747 zobrazení | 88 odpovědí

Jak se letos chytaly na Lipně štiky, když musí bejt nástražky 20 centimetrů a jak se daly sehnat?

DAIWA - CROSSFIRE X 4000, necteno

14.12.2010 | jezek | Navijáky | 3.542 zobrazení | 2 odpovědi

zdravím všechny rybáře :) Měl bych dotaz, koupil jsem si navijáky shakespeary cypry 6000 a udělal sem chybu…přijdou mi dost těžké a velké a mají docela těžký chod (když navíjím tak divně vrní), četl jsem na ně samou kritiku (bohužel až když sem je měl doma) Takže bych je chtěl vyměnit za DAIWA – CROSSFIRE X 4000. A proto bych se chtěl zeptat co si o DAIWA – CROSSFIRE navijácích myslíte? Jsou spolehlivější? Budu moc rád za každou odpověď. Díky

Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů necteno

6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.289 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik