Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
RYBARSKE SERVERY
13.1.2006 | | Ryby | 10.726 zobrazení | 108 odpovědí | upravit
Chtel jsem se zeptat,kolik je rybarskych serveru,kde by se dalo takto komunikovat,posilat prispevky a ulovky. ja chodim sem a na MRK,kam Vy?je jich jeste vic??
rada
14.11.2010 | fire | Kaprařina | 2.483 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
dobrý den chtel jsem se zeptat odkdy dokdy se můžou lovit kaprovité ryby? a jestli se může lovit na těžko a na feeder
Mohu celoročne vláčet?
6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 10.094 zobrazení | 44 odpovědí
Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.
Viva Attract Carp
15.11.2010 | kerob | Navijáky | 2.922 zobrazení | 5 odpovědí
Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?
rozbitý naviják
17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.675 zobrazení | 6 odpovědí
dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem
Lov candáta na mrtvou rybku
21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 27.337 zobrazení | 40 odpovědí
Zdar rybáři,potřeboval bych poradit jak chytit candáta na mrtvou rybku nebo nějakým jiným způsobem,už jsem to párkrát zkoušel ,ale nic jsem nechytil tak vas prosím o radu. Díky za jakoukoliv radu nebo pomoc.Zdar
Živé ryby v Tescu
11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 10.147 zobrazení | 30 odpovědí
Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlácené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.
Výlov rybníku Vrkoč
4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.878 zobrazení | 22 odpovědí
Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???
Tradice
7.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.348 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Kam na střední školu
26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.425 zobrazení | 17 odpovědí
Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.
levné jiggové háčky
9.11.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.789 zobrazení | 3 odpovědi
poraďte mi prosim Vás, kde bych sehnal nějako levněji nebo za rozumnou cenu jiggové háčky na vlastní výrobu díky:-)
Jak vážete Micro plus od Jaxona??
8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.501 zobrazení | 28 odpovědí
Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..
P revír "Chyť a pusť
3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.751 zobrazení | 54 odpovědí
Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.
Kolik máte prutů?
12.2.2005 | jake | Pruty | 17.324 zobrazení | 121 odpovědí
Rád bych věděl, kolik má každý rybář tak průměrně prutů? Je mi jasné, že to záleží od toho, jak dlouho kdo chytá. Zjišťuji to hlavně proto, že já sém mám zatím dva (jeden klasický „kaprařský“ na chytání na těžko a jeden vláčák – podotýkám, že jsem začal s rybařinou loni) a chystám se koupit si na jaro feedr – nicméně má drahá polovička už má uštěpačné poznámky – na co že mi budou 3 pruty a že mi 2 musí bohatě stačit a když ji argumentuju tím, že každá rybolovná technika si vyžaduje svůj specifický prut a že každý rybář má v průměru takových 5 – 6 prutů (to je jen můj odhad), tak mi to nevěří a tvrdí, že je to blbost. Tak prosímVás napište, kdo kolik? – ať jí to tady můžu ukázat černé na bílém – joooo? Doufám, že jí spadne čelist.
Shimano Aspire 2500RA
11.8.2008 | jarocintula | Navijáky | 4.611 zobrazení | 15 odpovědí
Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?
Twister a candáti
25.6.2004 | Dědek | Přívlač | 12.866 zobrazení | 43 odpovědí
Letos se mi ještě nepodařil chytit candát. Jaké twistry používáte a jak je vodíte?Klasické proťukávání dna mi nepřineslo úspěch.
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.389 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
kapři v praze
21.10.2010 | mcflurry | Domácí revíry | 2.692 zobrazení | 9 odpovědí
prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď
přívlač na Severu
31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.937 zobrazení | 24 odpovědí
Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji
P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky
Galerie hotových návazců
3.11.2010 | skulaluks | Ostatní nádobíčko | 2.219 zobrazení | 1 odpověď
Zde je galerie 19 typů návazců, které mají různorodé použití: http://www.kamofish.cz/…lip-rig.html
Které jsou podle vás dobré a které špatné?