Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | Dravci | 24.996 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?

Prut na feedr necteno

1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.224 zobrazení | 24 odpovědí

Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.

Nashville Specimen Super Carp necteno

31.10.2010 | Robo | Pruty | 12.300 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim, mate někdo zkušenosti z prutem Nashville Specimen Super Carp od firmy YAD ??? Dik

stojan a obal necteno

1.11.2010 | mcflurry | Ostatní nádobíčko | 2.126 zobrazení | 2 odpovědi

nevím jestli to sem patří alechtěl jsem se zeptat jestli se mi tohle http://www.chytapust.cz/…rma/d-72295/ vejde do mivardi obalu na pruty 125cm.na matematiku nejsem dobrej tak prosím pomoc.

Satelitní kvíz - poznejte revír necteno

18.9.2010 | Paja73 | Domácí revíry | 49.586 zobrazení | 329 odpovědí

Nedávno jsem viděl na nějakém fóru zajímavý kvíz ohledně památek a zajímavých míst v ČR. Tak mě napadlo, převést toto na rybářské revíry ať již svazové nebo soukromé. Je to jednoduché někdo zadá satelitní snímek revíru a ten kdo jej první pozná zadává další, pokud by nebyla delší dobu žádná odpověď poskytne zadávající nějakou nápovědu.

Pokud tenhle kvíz naznají admini blbostí, tak téma klidně smažte, nechci něco nutit, ovšem myslím že by to mohlo být zajímavé.

Jak na zloděje lodí a rybářského vybavení. necteno

1.7.2010 | HaD | Ostatní nádobíčko | 11.685 zobrazení | 61 odpovědí

Začnu malou příhodou. Kamarádi mají na Jordáně loď. Slouužila asi 2 roky. Vloni na podzim však zmizela. Někdo jí ukradl :-( Letos ji kluci náhodou objevili. Byl uzamčena na novém řetěze na druhém konci nádrže. Sehnali si pákovky, káru a že jí odvezou jinam, kde bude v bezpečí. Následující den jsme se pro ni vypravili. Na místě však nebyla. Po prohlídce vody jsme ji našli. Jeli na ní dva patnáctiletí kluci. Zřejmě si nás všimli, rychle ujeli na druhou stranu a lesem utekli. Tomáš tedy vzal auto a jel na druhou stranu, aby ji přivezl. Na břehu si Petr při čekání všiml dvou článků řetězu, čerstvě rozříznutých. Tu loď ti chlapci těsně před naším příjezdem ukradli původním zlodějům!!! Hrůza. Teď už je loď v bezpečí. Mě osobně se něco podobného před lety stalo také. Jak jste na tom vy? Stalo se Vám něco podbného? Ukradl už vám někdo taky loď, případně jiné rybářské vybavení? Jak se účinně bránit? Já například loď k vodě už jen vozím, nikdy ji nikde nenechávám.

Videokanál Tandembaits necteno

28.10.2010 | skulaluks | Kaprařina | 2.583 zobrazení | 1 odpověď

Jak používat nejnovější komponenty rybářské bižuterie Tandembaits popisuje profesionální rybář Tomasz Wasilewski: http://www.youtube.com/…andembaitsCZ#g/u

muškařina v rakousku necteno

27.10.2010 | mcflurry | Rybaření v zahraničí | 2.822 zobrazení | 2 odpovědi

prosím vás co mám udělat proto abych když pojedu do rakouska a tam sem si chtěl zkusit muškařinu tak povolenku mám koupit v česku nebo až na místě případně kolik tak může stát.Děkuji

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.320 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

výběr prutu pro začátek necteno

24.10.2010 | mcflurry | Feeder | 17.013 zobrazení | 14 odpovědí

myslíte že je tohle dobrá investice

http://aukro.cz/…it_cena.html

ŠROUB-BLACK ARC necteno

19.10.2010 | Petr1990 | Navijáky | 2.589 zobrazení | 2 odpovědi

Stalo se nekomu z vas u navijaku red-blue nebo black arc to co mě.na spodu civky.spíše vevnitř se mi porouchal systémek který zajišťuje cvakání navijáku.spíše se mi zničil ten šroub který drží pružinku a ten malý plíšek. Pokud by někdo mohl sehnat tak koupím .. ozvěte se diky

výroba boilies necteno

21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.706 zobrazení | 6 odpovědí

včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu

ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.

Vylovovací kleště necteno

20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.518 zobrazení | 25 odpovědí

Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,bo­leny apd.

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.264 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

Jesenny lov na poppery necteno

19.10.2010 | LuboO | Přívlač | 2.687 zobrazení | 23 odpovědí

Zaujimalo by ma, nakolko je uspesny lov na poppery v oktobri, novembri (X, XI) a ci sa da uspesnostou porovnat s letom. Pripadne odchylky sposobu lovu oproti letu. Vdaka.

Krmení necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.378 zobrazení | 14 odpovědí

Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!

Jak na sumce na Hrachach?? necteno

22.3.2010 | M.Pitrs | Sumcařina | 16.783 zobrazení | 77 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky

pražské revíry necteno

18.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 2.716 zobrazení | 5 odpovědí

jaké máte zkušenosti s pražskými revíry myslím s kapry já jsem vyzkoušel spusta rybníků ale nikde sem neměl záběr a chtěl bych si ulovit nějakého velkého kapra ale přicházeli mi jenom maličcí ale na vltavě jsem ještě nebyl poradili by ste mi nějaké místo nebo revír kde bych si mohl chytit mého prvního kapra s víc než se 1,5kg

Prosim o radu - rybarsky listek necteno

9.10.2010 | Perkins | Legislativa | 10.204 zobrazení | 68 odpovědí | upravit

Zdravim,

Muze mi prosim nekdo poradit jak ziskat rybarsky listek(poprve) a co proto musim udelat ?

Je pravda , ze listek se da zakoupit a hned se muze chytat ?

Nebo je nutno absolvovat zkousku z poznani ryb, biologie a zpusobu lovu ?

A jak dlouho trva vydani listku ?

Dekuji vsem za odpoved.

Petr Praha

Lovíte ryby na řece, kterou jsem si pronajal? Zaplaťte necteno

10.10.2010 | CeP | Vaše názory | 6.495 zobrazení | 57 odpovědí

http://strakonicky.denik.cz/…povidka.html

Uvodni odkaz vas nasmeruje na povidku v novinach a tady by se na to tema mohla vyvinout zajimava diskuze…