Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Sumec na popa
23.8.2010 | ART | Dravci | 3.015 zobrazení | 17 odpovědí
Vrátil jsem se z výpravy, kde se mi podařilo zapřáhnout sumce na woblera, který jde do hlkoubky cca 1,8m. Sumár mi u něj narovnal háčky. Poté jsem v krabičce nenašel, jiného woblera než popa. Hned jsem s ním začel vláčet. Byla noc neviděl jsem kam házím ani co se děje okolo popa, ale při jednom šplouchnutí od popa, jsem zaslech sumčí lupnutí. Nevím jestli netrefil popíka nebo jesli lupnul jen tak z radosti. Moje otázka bude znít možná trochu divně. Je možné chytat cíleně sumce na popa nebo je to jen plaší a to co se mi stalo byla jen náhoda?
Rybník Mrhal
16.7.2004 | Furby | Domácí revíry | 4.822 zobrazení | 1 odpověď
Máte nějaké zkušenosti s lovem a zarybněním na revíru Mrhal u Českých Budějovic
hobbyg a hobby-g
25.8.2010 | Robur | Obchod | 4.078 zobrazení | 1 odpověď
tak jsem si chtěl najít obchod, kde jsem dříve něco kupoval a člověk nestačí žasnout, co vše se dá s bodem G udělat.
Původ poranění
19.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 4.997 zobrazení | 32 odpovědí
Čau lidi, netušíte, co mohlo způsobit takovýhle poranění u duháka?
Kde sháníte větší množství bílích červů
18.8.2010 | Kantik | Závody | 5.581 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na závody a jediné, co mi ještě chybí, jsou bílí červi. Při tomto počasí si je moc nemohu vypěstovat a tak se chci zeptat, kde bych vzal alespoň 0,5 l červů, nejlépe v Jihočeském kraji.
Revíry okolo teplic
19.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 2.500 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den,můžu se zeptat kde si okolo Teplic nejlépe zachytám?Slyšel jsem o Modlanech,Kateřině a Barboře.Je to tam dobré,jaké ryby tam jsou a jaké nástrahy tam mám použít.Dík
Jak nastražit "mlaskačku"
21.7.2010 | PrasatkoBile | Kaprařina | 10.651 zobrazení | 14 odpovědí
Položím téměř amatérský dotaz, ale běžně lovím na boilies a zkrátka techniky lovu na dně. Letos mě nutí vedra hledat kapry na hladině a narážím na vlastní neznalost a nezkušenot této techniky. Zkrátka nevím jak správně nastražit chleba nebo rohlík aby vydržel na háčku (nebo háček v něm) o něco déle. Vždycky mi to rozmydlí malé plotice a připlouvající kapr si už v klídku jen sežere rohlík zbavený háčku, který po útocích drobotiny vypadne. Zkoušel jsem už i háček proplétat chlepem za pomoci jehly, ale efekt je stejný. Budu rád za rady a postřehy. Opravdu jsem to letos zkusil poprve a jediné co jsem chytil byla plotice, která si zamotala vlasec za žábry přiom mám místo kam jezdí krásní kapři, ale drobotina se vrhne na nástrahu rychlostí Piraní a vyvstane výše popsaný problém.
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.177 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
Sumci a boilies či pelety
12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.934 zobrazení | 27 odpovědí
Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)
Salmo nebo Rapala
14.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 11.603 zobrazení | 73 odpovědí
Jaké woblery máte radši, od Rapaly, nebo od Salma? Pište.
Bojová brzda
18.8.2010 | nessi | Navijáky | 5.449 zobrazení | 5 odpovědí
Pekny den, muze prosim nekdo zacatecnikovi vysvetlit pouzivany pojem u navijaku „bojova brza“?? Dekuji predem a omlouvam se za dotaz. Jura.
Mitchell elitce carp + okuma lb 65
23.1.2010 | Troopik | Pruty | 3.075 zobrazení | 4 odpovědi
http://sportcarp.cz/…te-carp.aspx http://sportcarp.cz/…pro-5-1.aspx
co si myslíte o týhle sestavě? má s tím prutem/navijákem někdo zkušenosti?? předem děkuji za všechny rady a odpovědi
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.818 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
Jak dlouho Vám vydrží pletenka??
17.8.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.631 zobrazení | 5 odpovědí
Chci se zeptat na vaše zkušenosti.. Já jsem před měsícem pořídil 150m pletenky Spiderwire 0,12mm nosnot cca 10 kg. Teď mi zbylo tak 70…taky tolik rvete? Kámoš mi řikal, že jemu vydrží dvě sezóny uplně v klidu a to vláčí častěji než já. Proto mi to nejde do hlavy…
PODVODNÍK
12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.508 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík
Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů?
17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.676 zobrazení | 25 odpovědí
Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.
Zlomený Skeletor
14.8.2010 | Sander | Pruty | 2.548 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se
případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“.
O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál.
Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná
se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen
čistý blank?
Děkuji mockrát.
který z těchto ,,těžších" průtů - na vláčku
30.7.2010 | FISHERBOY | Pruty | 34.623 zobrazení | 173 odpovědí
Zdravím, opět já, Fisherboy, sem cpu nějaký dotaz, protože bych rád slyšel váš názor.. chci si koupit nějakej proutek na těžší vláčku… . Mám proutek do 30 g tak abych si rozšířil možnosti. Mohli byste mi něco doporučit? Cílená ryba – štika, candát, aby to přežilo i sumce kdyby se splet. Ideálně cenově prut kolem tisícovky, když bych se hodně kroutil tak i 1500:D :D ale vejš už ne.. Zatim jsem koukal na rsp-fishing, tam bych volil z těchto prutů:
http://www.rsp-fishing.cz/…-40-80g-akce
http://www.rsp-fishing.cz/…-30-70g-akce
http://www.rsp-fishing.cz/…-30-80g-akce
http://www.rsp-fishing.cz/…-21-50g-akce
klidně navrhněte i jiné, budu jedině rád za každou dobrou radu. Díky chlapi:)
O Křetince
9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.767 zobrazení | 7 odpovědí
KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.294 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…