Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kde jsou vecí okouni??? necteno

2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 8.044 zobrazení | 68 odpovědí

Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???

Vnadění cejnů necteno

9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 2.962 zobrazení | 5 odpovědí

Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.

Slezská Harta necteno

21.1.2006 | frenki | Ryby | 4.340 zobrazení | 23 odpovědí

Hledám Vláčkaře, který by se mnou jel v letních měsících vláčet na Slezskou Hartu na jeden týden. Z lodky i ze břehu. děkuji za nabídky.

Chov Okouna necteno

29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.485 zobrazení | 19 odpovědí

Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.540 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Technika záběru na dravce necteno

6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 3.076 zobrazení | 10 odpovědí

Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?

Mražené Grundle a lov na ně? necteno

8.8.2010 | BOBIK1981 | Dravci | 4.627 zobrazení | 2 odpovědi

Co si o nich myslite a zkousel jste us nekdo na ne chytat?Jake mate zkusenosti s timto lovem na ne?

Jsem ten nejhorší rybář na světě necteno

16.9.2007 | ??? | Neúspěchy | 11.963 zobrazení | 36 odpovědí | upravit

Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.

Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.

Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?

Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.

Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).

Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor necteno

2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.911 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html

SALMO--najúčinejšie farby necteno

27.4.2005 | RASTOK | Ryby | 5.189 zobrazení | 33 odpovědí

S ktorými farbami máte najlepšie skúsenosti ? U mňa je to : štuka – minnow RR, HP, PH zubáč – sting BL, GS, GMB pstruh – hornet T, DB, PH jalec – hornet D, BT

Výroba JIGOVÝCH hlaviček necteno

3.2.2009 | Losfedos | Tipy & triky | 12.715 zobrazení | 57 odpovědí

Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?

Odbahnění tůně necteno

7.8.2010 | PITRSLAND | Domácí revíry | 2.286 zobrazení | žádná odpověď

Původní rozloha 4ha, dnes 1,2 ha. Cca 1m sedimentu. Hledám pomoc při řešení odbahnění. Dotace? Poraďte, zatím vše ztroskotalo. Byla by škoda, aby tato krásná voda zanikla. Mělnicko. Petr Zeman

způsoby chytání rousnic a jak na ně?? necteno

10.4.2006 | Lukas | Ryby | 68.102 zobrazení | 134 odpovědí

Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.

Kniha pro začátečníky necteno

13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.422 zobrazení | 8 odpovědí

Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.

Vhodný vláčák a naviják s přední brzdou necteno

2.8.2010 | Mireczech | Přívlač | 2.708 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím,

kdysi jsem chytával ryby, je to 10 let zpátky. Taková těžká amatéřina, prut lipno, naviják MK 110 (TOKOZ). Bavilo mě nejvíce vláčení, můj poslední úspěšný lov. 3 štiky (40cm) a jedna kolem 60 se mi vytřepla (nebylo divu s takovou „výzbrojí“.

Chtěl bych se začít věnovat přívlači. Chytat převážně štiky, okouny, boleny střední velikosti (pokud to tak lze říci). Návnadu zatím nevím, měl jsem rád woblery, okolo 7–10 cm, ale také rotačky (gramově nevím, ale typoval bych okolo 10g)

Vybral jsem si prut Daiwa Fisher TriForce 2,7m 8–35g nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 10–30g. (uvidím jak mi který sedne do ruky)

Naviják se mi šikuje více se zadní brzdou, ale zvyknu si klidně na přední, když je na přívlač doporučována. Vybral jsem si Naviják Shimano Catana 2500FA.

Nevím pak jestli pro začátek bude lepší vlasec a nebo koupit nějakou splétanou šňůru, např. Fire Line Crystal 0,17mm/10,20kg nebo Fire Line Crystal 0,15mm/7,90kg.

Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran?? necteno

10.12.2004 | DEATH | Ryby | 4.780 zobrazení | 25 odpovědí

Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??

HOSTIVAŘ 2010-rybarsky raj? necteno

8.7.2010 | Alkoj | Domácí revíry | 2.423 zobrazení | 1 odpověď

chodite nekdo ted chytat na hostivar, kdyz je upustena? jak to vypada? neni to jako na zavodech? da se neco chytit? diky za postrehy :)

Labe 9 necteno

21.6.2009 | Bobertík | Domácí revíry | 1.988 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, chtěl bych se podívat na tento revír a zajímalo by mě zda jsou tady nějaké problémy se vstupy na pozemky okolo řeky, jestli jsou problémy s RS a nebo nějaké místní podmínky na co si dát pozor. Nepotřebuju, aby mi někdo říkal svoje místo, i když za info se zlobit nebudu.:-)))) Spíš mi jde o to zarybařit si a nemít problémy s RS, autem apod..

Jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Bílá ryba | 6.840 zobrazení | 14 odpovědí

Poraďťe jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo a postup použití?

Sumčí puknutí necteno

14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.356 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji