Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaké jsou ty woblery od Kácela necteno

21.6.2005 | Wobler | Ostatní nádobíčko | 4.924 zobrazení | 23 odpovědí

Jaké jsou ty woblery od Kácela

Kam na Hartě..?? necteno

4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.567 zobrazení | 10 odpovědí

Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s poz­dravem a přáním dobrého lovného dne Martin

Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn necteno

8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.803 zobrazení | 13 odpovědí

Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.599 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)

Soukrome reviry v jiznich cechach necteno

12.7.2010 | zdenda.k | Domácí revíry | 2.342 zobrazení | žádná odpověď

zdravim vsechny…zajimaly by me vase tipy na soukrome reviry v jiznich cechach a jak jste byly spokojeni… hledal jsem vsude mozne po internetu, ale nasel sem jich jenom par a pritom jich existuje mnohem vic, ja sam mam v okoli písecka 3, ktere sou „soukrome“ a na netu nikde ani zminka… rad bych si zarybaril take nekde jinde nez tam kam chodim porad a zainvestovat do povoleni na reky apod. mi prijde jiz pozde. Ja osobne mohu doporucit Šarlatsky rybnik v skoro centru Pisku, rybnik dobre zarybnen kaprem, najde se i par amuru nakej ten sumec a stika a take dva jeseteri tam jsou pres metr, stoji to 300za den a chytaji se tam kapri 70cm a vejs… Diky za tipy

Znáte wobler Rapala Skitter Walk? necteno

4.3.2004 | HaD | Přívlač | 8.488 zobrazení | 29 odpovědí

Máte někdo praktické zkušenosti s tímto woblerem? Rapala Skitter Walk (je na fotce)Skitter Pop a Skitter Prop (viz. obrázky níže) mám celkem vyzkoušený, ale zajímalo by mě jak se tenhle wobler chová (když nemá ani vrtulku ani „pukátko“), jak se vodí a jak na něj reagují ryby. Díky za odpovědi.

Lipno - na co chytat atd. necteno

9.7.2010 | pextr | Domácí revíry | 2.807 zobrazení | 4 odpovědi

V sobotu jedu na Lipno na 4 dny do kempu jestřábí III, který je kousek od Černé v Pošumaví. Chci zkusit chytat dál od břehu ± 200 metrů nebo u koryta (zavážet, protože minule jsme byli bez zavážky bez úspěchu). Myslíte, že bude stačit když budu krmit kroupy, ovesnými vločkami a kukuřicí nebo co by jste doporučili? Nechci chytat na boilie. Kdyby jste někdo věděl kde je staré koryto určitě napište.

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.516 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku necteno

8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.684 zobrazení | 6 odpovědí

má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info

Kontaminace rybího masa necteno

7.7.2010 | BigMike | Domácí revíry | 2.436 zobrazení | 1 odpověď

Jen pro masaře!!!:) Stránky, kde se člověk dozví, kolik z kterého revíru může sníst porcí ryb za daný časový úsek . http://www.bezpecnostpotravin.cz/…yby-2010.pdf

vláčecí pruty alpha tackles necteno

14.6.2010 | ludekp | Pruty | 2.353 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj vláčkaři ma někdo zkušenosti s pruty firmy alpha tackle.Uvažuji o prutu revo four zero délka 240 a gramáži 5–25g.

hostenka - chytání v čechách s MRS povolenkou necteno

9.7.2010 | Fryw | Legislativa | 3.974 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj. Kamarád mě pozval na chatu do Nového Hobzí http://cs.wikipedia.org/…9_Hobz%C3%AD Protéká tam Dyje. Mám povolenku MRS. Chtěl bych se zeptat, jestli se to dá nějak udělat, abych tam mohl těch pár dní legálně chytat. Jestli existuje něco jako hostenka, kterou si na těch pár dní koupím.. Díky

lipno - starý koryto necteno

7.7.2010 | pextr | Domácí revíry | 3.134 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte kde bych mohl najít mapu starého koryta na Lipně? Potřebuju mapu okolo Horní Planý a nebo jakou máte zkušenost s chytánim na Lipně? Nejlepší to bude asi v tom korytě.

reviry necteno

23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.137 zobrazení | 10 odpovědí

prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.

Kamenice 2B necteno

7.7.2010 | Piranha | Muškaření | 2.886 zobrazení | žádná odpověď

Razím na chatu do Růžové cca 5km od Srbské Kamenice a když se mi povede urvat se, resp. utéct ženě, tak bych se stavil na skok na Kamenici. Má někdo nějaké zkušenosti s tím potokem (říčkou)?Jako obsádka, druhy a možná úseky?Rád bych coural v okolí té Srbské Kamenice a možná i popojel dál.

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.509 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

boilie necteno

1.5.2006 | Fish man | Ryby | 2.399 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdárek nemáte někdo recept na přípravu boilie jestli jo tak mi určitě napište zdravím a předem děkuji

Soutěž o nejhezčí fotku rybářky - o kalendář RYBÁŘKA 2010 a DVD necteno

14.3.2010 | HaD | chytej.cz | 18.679 zobrazení | 32 odpovědí

Pravidla soutěže:

Soutěží se ve dvou kategoriích o poslední kalendář RYBÁŘKA 2010 a jedno DVD z edice CHYTEJ.cz dle vlastního výběru.

PRAVIDLA Do fóra – Soutěž o nejhezčí fotku ženy-rybářky vložte fotografii s rybářským motivem, na které je žena-rybářka. Fotografii současně zašlete na e-mail chytej@chytej.cz s odpovědí na soutěžní otázku – „Kolik DVD již vyšlo v Edici CHYTEJ.cz“? Nápovědu naleznete na www.rybarskefilmy.cz. Odpovědi zasílejte pouze e-mailem, fotografie vkládejte do tohoto fóra.

1. KATEGORIE – cena kalendář RYBÁŘKA

• vložte vlastní fotografii rybářky – přítelkyně, manželky, babičky, kamarádky, maželky, dcery, tety apod. :-)

2. KATEGORIE – cena DVD dle vlastního výběru z Edice CHYTEJ.cz

• fotografie, kterou naleznete na webu – vkládat můžete pouze fotografie s uvedením zdroje. Povoleny jsou pouze zhraniční servery, fotografie z českých konkurenčních serverů budou mazány.

Po skončení soutěže bude zvolen výběr deseti nejhezčích snímků a veřejným hlasováním bude určen v obou kategoriích vítěz.

pravidla soutěže zde: http://www.chytej.cz/souteze/35/

smackovani necteno

20.6.2010 | kingkubik | Přívlač | 4.368 zobrazení | 28 odpovědí

prosim o radu pri smackovani.obevil jsem tuhle metodu az letos a je to opravdu super.ale chtel by jsem poradit jak se vyhnout popripade poradit si se sticimi zuby?dneka jsem prisel o stiku cca 80cm mel jsem ji na prutu tak 5sekund nez prekousla 16nactku vlasec?pouzivate nekdo treba lanka nebo podobne?dekuji za odpoved

2.7.2010 by oslavil 80 narozeniny Ota Pavel necteno

6.4.2010 | DJ | chytej.cz | 2.924 zobrazení | 21 odpovědí

2. července by oslavil osmdesáté narozeniny Mistr Ota Pavel. Ty narozeniny by oslavil také člověk, který tisíce z nás přivedl k lásce k vodě a přírodě,Pan Otto Popper. Tohle fórum bych tu spolu s váma rád věnoval jeho památce.