Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Focení za šera necteno

26.6.2006 | Sander | Ryby | 9.380 zobrazení | 61 odpovědí

Mohu se zeptat, jak fotíte za šera? Zda sebou na ryby nosíte stativ, nebo máte jiné finty, jak foťák udržet v „polních“ podmínkách v klidu? Upozorňuji, že mi jde o focení bez blesku a na malé vzdálenosti – dám sem jeden názorný příklad – tlouště foceného asi v 22:00, jak zamezit takovému rozmazání když jsem sám a v přírodě? Díky

Rybnik vrchotice necteno

16.9.2009 | pelik | Domácí revíry | 3.505 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj vsemm rybarum jen se chci zeptat nema nekdo zkusenosti na rybniku Vrchotice diky za odpoved a petru zdar.

Jaké komponenty pro výrobu boilies necteno

2.6.2010 | Kantik | Recepty | 3.849 zobrazení | 2 odpovědi

Napišet mi prosím, jak které komponenty pro výrobu boilies používat a jak je lze mezi sebou kombinovat.

help me! Tloust a tresne necteno

5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 7.139 zobrazení | 39 odpovědí

kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte

Revír Pocheň u Krnova necteno

31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.699 zobrazení | 13 odpovědí

Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..

Diskuse z lovu necteno

13.9.2009 | Robur | chytej.cz | 3.002 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mne, zda do diksuse Z lovu píšete vždy (tedy i při neúspěchu)nebo jen tehdy, když něco chytíte. Případně když se na lovu stane něco zajímavého. Teoreticky mám i další otázku, tj. zda když nepíšete, tak je to z důvodu strachu o prozrazení vašich revírů či přímo fleků nebo jde jen o lenost. Pro ty co to neznají, tak toto místo není na zveřejňování zážitků z lovu, to je v diskusích:-D.

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 4.003 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

7.6.2007 | hecht | Přívlač | 11.514 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Na ryby do Švédska necteno

28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.736 zobrazení | 10 odpovědí

Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?

barvení peří necteno

26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 13.323 zobrazení | 5 odpovědí

Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík

Použití krmné směsi na závodech necteno

5.5.2010 | kamos007 | Závody | 6.284 zobrazení | 49 odpovědí

Koupil jsem si na závody 2,5 kg krmení od TRAPERU (karpiowate)(barva hnědočervená) a 1 kg TOP Mix (Perník) od václavíka (barva tmavě žlutá až nahnědlá)+ ještě mám objednané 3 krabičky masňáků a nachytám hnojáčky.Chci chytat na plavačku a feeder a nevím jestli mám dát jako hlavní směs na dno směs od traperu a jako mrakovou směs od václavíka. nebo jestli se dají tyto směsi kombinovat atd…

Hlavní lovená ryba by měla být ouklej, plotice, cejn a semtam zabere kapr. Děkuji moc za odpovědi.

Máte ICQ? necteno

18.12.2004 | Tomash | Ryby | 7.387 zobrazení | 38 odpovědí

Máte ICQ? napište sem svá čísla, ať vás můžu „obtěžovat“ svmi otázkami v jednom kuse… Mé je : 296804227

POPRVÉ NA EBRO necteno

26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 3.197 zobrazení | 8 odpovědí

1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc

zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb necteno

26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.873 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.

Vyvážení necteno

22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.183 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23

kalná voda necteno

25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.518 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky

krmení neuvařenou kukuřicí necteno

17.5.2010 | IV.TO.ŠIRDA | Vaše názory | 11.947 zobrazení | 65 odpovědí

Setkala jsem se s názorem převážně seniorů ze starší generace,že když krmím neuvařenou kukuřicí,tak rybám to vadí,nafukují se,praskají jim střeva,2 měsíce neberou a jiné negativní jevy.Proto bych chtěla znát váš názor.

shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30 necteno

7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.353 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar

Kde na kapry kolem Rožnova p. R.? necteno

23.5.2010 | MB | Domácí revíry | 2.210 zobrazení | 3 odpovědi

Ano, tohle je sice dost přihlouplý dotaz, ale jsem již opravdu zoufalý:-D. Na kapry jsem jezdil na přehradu na Horní Bečvě, obsádka nikterak „zářná“, ale přeci jen se to dalo. Letos je tam ovšem nějaký hromadný úhyn a jinak, než břichem nahoru anebo s pořádnou vrstvou plísně na šupinách jsem tam ještě neviděl. Proto se ptám, znáte nějaký dobrý revír na kapry v okolí?

montáž necteno

23.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 2.623 zobrazení | 2 odpovědi

v jednom filmu o rybách jsem vyděl tuto montáž na kterou jim strašně moc brali ryby poradíte jak ji mám navázat?

http://img96.imageshack.us/…znzvuik.jpg/

pro větší přehlednost zvěčte obrázek.