Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Mapy revírů on line
20.4.2006 | breca | Ryby | 14.819 zobrazení | 11 odpovědí
Nevíte někdo, zda je možné sehnat mapy revírů? Buď on-line na internetu, popř. počítačovou verzi? Tištěná je nepraktická a navíc se v ní špatně vyhledává.
zmatek ve šňůrách.
16.12.2009 | Dan1869 | Kaprařina | 2.744 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Co je šoková a co je jiná a kde se vážou a jak dlouhé májí být? Fakt nevím. A jakou mám použít podle liber?
Babo raď!
19.4.2010 | Sander | Legislativa | 5.992 zobrazení | 54 odpovědí
Jak jste si mohli všimnouti, v pátek jsem vyžehlil želvu. Nic neobvyklého, mám teď ale strašně špatné svědomí, jestli jsem se nedopustil nějaké chyby. Stašně nerad bych udělal škodu tak dokonalé organizaci jako je Svaz, a proto se ptám, mám ji zpětně zapsat do úlovkového listu? Přesná délka i hmotnost by se ještě dala zjistit, ale nevím jak se taková želva měří, je skorem širší než delší.
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.228 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Vltava v Českých Budějovicích
10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.196 zobrazení | 11 odpovědí
Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky
chytání na staré bambusáky
1.4.2010 | Fryw | Pruty | 2.601 zobrazení | 7 odpovědí
Petrův zdar! Dnes jsem si snad po deseti letech znovu pořídil rybářský lístek. Ryby jsem chytával jako hodně malý kluk s dědem a to jsem měl jen staré bambusáky a později jsem dostal teleskopku z uhlíkových vláken. Celkově je má výbava obstarožní. Funkční naviják mi zůstal jen roen a rexx, oba jsem vyčistil a promazal a šlapou jak hodinky. Budou muset chvilku sloužit, jelikož jsem student a s penězma to je všelijak. Ale k prutům. Mám několik bambusových průtů, jak ze štípaného tak z „rostlého“ bambusu. Jedná se o dvou a tojdílné pruty. Je tam i jedna laminátka. Vypadají na první pohled v dobrém stavu a jsou nepoškozené. Myslíte si že se na ně dá ještě chytat, a nebo je to spíš spolehlivý způsob jak přijít o úlovek a zničit historické relikvie?
Někdo na ryby
17.4.2010 | aklava | Kaprařina | 2.082 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj hledám kapraře srdcem nějak se nám rozpadl team jsem zkušený výpravy do zahraničí i naše vody nejlépe Vysočina Jihomoravský kraj ale není podmínka hlavně chut a čas.
dolni a horni peklo nebo rybnik hubertka
4.4.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.345 zobrazení | 4 odpovědi
čaute navštivil někdo tyto rybniky jak je to tam s dravcema a kapry da se tam chytit naky větši kousek kdyby někdo věděl napište
Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT
22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.025 zobrazení | 32 odpovědí
Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…
D.A.M caliber FD 840
13.4.2010 | Dzumigar | Navijáky | 2.939 zobrazení | 2 odpovědi
Ahojte,
Uvazujem o novom navijaku na feeder a UL vlacku. Co vravite na tento kusok? Padol mi do oka. Popis sice je v nemcine, ale celkom zrozumitelne popisani.
Rad by som uvital Vase skusenosti hoc aj s inym typom navijaku od D.A.M Parametre:
390 gr
4,5 : 1
0,40 mm / 100 m
TECHNISCHE HIGHLIGHTS: • Gehäuse aus Duraluminium • 7 Edelstahlkugellager • 1 Instant Anti-Reverse Nadellager • EOS – Patentiertes Elliptical Oscillation System • Salzwasserbeständig • Bügelrastsystem • Anti-Vibro-System • QUICK-Snap-Kurbelanklapp-System (8 Kgl.) • Edelstahlachse • Multi-Disc Front- bzw. Heckbremse • Micro-Bremsjustierung • Aluminiumbügel • Anti-Twist Schnurlaufröllchen • Metallspule • Metallersatzspule (8 Kgl.)
Jak na přívlač?
7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 5.077 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…
jaká je podle vás nejlepší nástražní ryba na sumce?
1.6.2005 | Tomik | Sumcařina | 16.421 zobrazení | 88 odpovědí
zajímal by mě váš názor na toto téma. Jesli je vám jedno na jakou rybu chytáte chytáte. Chci letos zkusit lov sumíku a tak se chci zeptat co bych měl nastražit. Poradte dík
Candát-dá se chytit ve dne?
14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 8.246 zobrazení | 36 odpovědí
dá se chytit ve dne?
jak s pridavanim zavazi
9.4.2010 | Milas004 | Přívlač | 2.350 zobrazení | 2 odpovědi
je mozne pred nastrahu dat oloovo (pokud ano pred kterou-trpitka,wobler,twistr,rotacni trpitka )dik
Je třeba se obávat ?
5.4.2010 | jersey | Vaše názory | 2.225 zobrazení | 13 odpovědí
Není to tak dlouho, co jsem se díval na Slovenskou tv, pořad Ryby,rybky,rybičky.Nevím, třeba mi kolegové ze Slovenska vysvětlí, kde ja zakopanej pes, ale docela mě vyděsilo, jak si tam pánové rybáři vzali echolot a jeli se s ním podívat na ryby ve Váhu, navíc na „tutová“ místa…ale co se nestalo, ryby nikde.Až po prostudování záznamu z echolotu doma zjistili, že tam pár rybek bylo.Nicméně opravdu jen pár.No, jestli takhle vypadají řeky na Slovensku, zdá se mi to minimálně alarmující.Byl to pro mě opravdu smutný pohled, jak brázdí řeku a echolot mlčí…ani šupina.
Ranní vstávání
12.5.2009 | Libor | Vaše názory | 11.303 zobrazení | 98 odpovědí
Vadí Vám ranní vstávání na ryby? Jak se donucujete vyskočit brzy ráno před čtvrtou? Já si schválně schovávám budík za skříň, aby mě to donutilo probrat se. Znáte ten pocit když litujete že jste zaspali? Chodíte na ryby před zaměstnáním?
Morava 10A
2.4.2010 | velkypepa | Domácí revíry | 2.695 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny místní z tohoto revíru. Moje otázka zní, jestli se dá k revíru Kanada dostat autem z Kněžpole nebo je tam někde zákaz vjezdu a musí se pěšky. Děkuji předem
Jak na?
3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.939 zobrazení | 26 odpovědí
chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju
MIVARDI MAXIMUS
1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.748 zobrazení | 17 odpovědí
zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 15.479 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?