Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Povolenka - poradte
8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.848 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc
lov ve stulíkových polích
4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.482 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.
černa hora
4.4.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.319 zobrazení | žádná odpověď
nevite jestli na rybniku černa hora u brna už sou ty dvoulužkove sruby o kterych se psalo na dovolenou na jejich strankach ,,popřpadě byl někdo v ostrově u macochy na rybniku
Velcí CEJNI
23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.575 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…
Rybník LINDA na Novohradsku
26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 18.113 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda
Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři?
3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.497 zobrazení | 61 odpovědí
Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:
1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master
Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.
V čem nosíte pruty
24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.892 zobrazení | 40 odpovědí
Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpovidejte posilejte fotky.
Nedostupnost autem k vodě
6.5.2009 | standas | Vaše názory | 7.812 zobrazení | 65 odpovědí
V posledních letech si všímám přibývání zákazů a různých závor k vodě, proč? někde se budují pro ciklisty stezky a rybáři tam nemůžou,přitom platíme silniční danˇa jsme v nároku k přístupu k vodě. Co stím? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Colmic Valiant
27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.382 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.
uhoř
11.8.2009 | candatek | Dravci | 3.459 zobrazení | 23 odpovědí
nemate nekdo prosim skusenosti z uhořema na rybnicich kdyz tak se ozvete a kyby nekdovedel na co je chytat kromne žizal uvitam vše dekuju
Lov hlavonožců
10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.767 zobrazení | 8 odpovědí
Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?
Plotice
28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.924 zobrazení | 64 odpovědí
Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???
Jak vstoupil feeder do vašeho rybářského života ?
3.8.2006 | MiK | Feeder | 9.564 zobrazení | 85 odpovědí
Říká se, že feeder je fenoménem dnešní doby. Stopro souhlas. Můj ryb. život otočil o 180 stupňů. Ale tyto stránky tomu moc neodpovídají. Podívejte se jak to žije třeba u vláčkařů ! To je příspěvků. Pokusil bych se(s vaším svolením a podporou) trochu to tady rozhýbat. Mám v palici několik témat, o kterých bychom mohli poplkat. Tedy téma první : Jak vstoupil feeder do vašeho ryb. života a co vám to přineslo nového, dobrého i třeba zlého … Let´s go aneb pome na to !
Italská řeka Adige
1.4.2010 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.800 zobrazení | 2 odpovědi
Nelovil jste někdo na této Italské řece.Nemůžu na netu vůbec nic o této řece najít.
JAK TO TEDA JE
8.5.2008 | pampus | Legislativa | 2.590 zobrazení | 8 odpovědí
Jsem uplně nový chtěl bych se zeptat ted mezi 16 březnem a 15 červnem může se chytat na řekách. Třeba na feeder nebo na plavanou. Kamoš tvrdí že v tomto období jsou řeky zavřené a může se chytat jen na stojatých vodách. Jak to teda je?
Staňkovský rybník
29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.808 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.
ODKUD JSTE?????
23.1.2005 | Klon | Ryby | 96.071 zobrazení | 623 odpovědí
Vím že toto téma se moc ryb netýká,ale zajímalo by mě odkud kdo je,abych se třeba mohl na něj obrátit když bych tam jel na ryby. Podle mě to má výhodu že se s tím dotyčným můžu pak předem dohodnout na ryby,protože většinou jezdím sám a ve více lidech je to lepší né. Tak pište díky
bolo x match
3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.997 zobrazení | 50 odpovědí
zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(plotice,cejn,tloust,parma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc
Feeder od Mitchella
28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.440 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?
Letošní startovní místečka...
29.3.2010 | Vydra11111 | Položená | 2.300 zobrazení | 3 odpovědi
rybari poradte se kam letos jdete jako poprve na ryby a nebo kde berou takhle casne z jara…