Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | Závody | 59.268 zobrazení | 466 odpovědí
Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Co je lepší?
22.3.2010 | Sumík | Sumcařina | 2.627 zobrazení | žádná odpověď
Chci se zeptat,jaký způsob lovu je podle vás ten úspěšnější na našich tekoucích vodách např.Berounka na sumce.Preferujete podvodní splávky nebo bójky.Např na Berounce 1 je zákaz lovu na trhací bojku,jak to řešíte vy?
Čierne nástrahy.
1.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.708 zobrazení | 9 odpovědí
V casopise sa teraz písalo o čiernych nástrahách,máte s nimi nejaké skúsenosti?Plandavka má byť čierna z oboch strán,alebo len z jednej?
Chodíte na zahájení nebo ne?
3.3.2004 | pupak | Muškaření | 16.226 zobrazení | 111 odpovědí
Je pro vás 16 duben svátkem nebo depresí. Máte svůj oblíbený revír nebo jezdíte pokaždé jinam.
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.476 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.120 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
Nocni privlac
23.6.2005 | remiet | Domácí revíry | 2.715 zobrazení | 7 odpovědí
Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…
Sumci na nechranicích...
17.2.2010 | Vydra11111 | Domácí revíry | 3.610 zobrazení | 4 odpovědi
Poradtě prosím, Vydry, úspěšná místa na sumce na nechranicích. Předem děkuji.........
Hotové podvodní splávky
18.3.2010 | Sumík | Sumcařina | 2.648 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, mám dotaz zda má někdo zkušenosti s hotovímy podvodnímy splávky?To jest montáž splávku na úmělohmotné trubičce s karabinkou na olovo kudy se jen provlékne vlasec neb šňůra…
Kam za sumíkama Praha nebo Praha - východ.
23.6.2009 | Bobertík | Sumcařina | 2.895 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím tady všechny ve spolek, zajímalo by mě kam by se dalo vyrazit za sumíka, nemusí to být žádní obři, teprve začínám. Nejlíp v okolí Praha 9, Mělník, Stará Boleslav. Dík za info. Chci se to naučit, takže jen doporučení, kde by to nemselo být pro začátečníka špatné.
Výbava do 8000kč
18.3.2010 | Ogar | Kaprařina | 2.315 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím potřebuji poradit vybírám pruty s navíjákama na kaprařinu pruty 3dílný zhruba 3lbs naviják mám zatím vybraný okuma power liner 860 a z prutů se rozhoduju mezi http://www.kl-angelsport.cz/…x-Warrior-ES
http://www.milobrno.cz/…royalty-carp budu převážně chytat na un trnávka sedlice a někdy na orlíku
olešna nebo horni bečva
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.216 zobrazení | 20 odpovědí
čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt
Prut Amnesia
5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.604 zobrazení | 14 odpovědí
Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?
Sumcová šňůra POWER PRO 0,76 na 95 kg
30.9.2009 | Pivař | Sumcařina | 5.167 zobrazení | 6 odpovědí
Máte jí někdo? Na jednom e-shopu jsem četl, že je kulatá a na dalším, že je hranatá se zaoblenými hranami. Ceny poměrně rozdílné a taky jsem se dočetl, že existuje i nějaká Čína. Tak abych nešlápl vedle. Budu jí kupovat v metráži, mám multíky Cormoran Corboss 610 – nemá někdo zkušenost kolik se na ně týhle šňůry 0,76 mm vejde?
Šnůra sufix nebo power pro?
17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 2.982 zobrazení | 8 odpovědí
měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??
premiérové závody
17.3.2010 | pazout005 | Kaprařina | 1.966 zobrazení | 1 odpověď
zdravim,potřeboval bych nějaké rady a tipy.21–23 dubna se hodlám zúčastnit kaprařských závodů.Je to moje premiéra a tak bych byl rád za vaše postřehy,nebo zkušenosti.Na závodech se může krmit pouze ze břehu,je to na přehradě,která má hloubku cca 4 metry,dno je kamenité a bahnité(záleží na losu místa).já se pořád nemohu rozhodnout pro správnou techniku lovu,jestli na feeder,nebo na boilie,a taky mě nenapadá jak krmit(daleko,nebo blízko,partikl,nebo nějaké šroty,nebo i kombinace).předem děkuji za vaše rady
Pro ryby bezpečný podběrák?
16.3.2010 | Knak | Ostatní nádobíčko | 2.422 zobrazení | 12 odpovědí
Uvažuji o koupi nového podběráku na feeder. Chtěl bych znát vaše typy a názory na podběrák který je bezpečný pro ryby. Podběrák který mám často způsobuje, hlavně u kapříků, že jim poškodí hřbetní ploutev. Ten první osten hřbetní ploutve se zamotá do oček v podběráku a tím ploutev kaprovi poškodí. Rád bych tedy podběrák s síťkou pro ryby bezpečnější.
Browning Orsucci
16.3.2010 | Kakofonix | Pruty | 2.067 zobrazení | žádná odpověď
Ahojte, nedávno som sa pýtal na možnosti rybolovu s bičom v Chorvátsku. Na základe odpovedí som sa rozhodol kúpiť si 6 metrový bič. Teraz mám ale možnosť kúpiť z druhej ruky bič Browning Orsucci, 8m z 8 dielov, Kevlar- carbone, Special competition za cca 40€. Neviete mi napísať niečo k tomuto biču, vzhľadom na to že som k nemu nič nevygooglil? Vďaka
DO ROKU 2013 VRÁTIT DO ČESKÝCH ŘEK LOSOSY I BEZ POLITIKY
11.3.2010 | DJ | Vaše názory | 2.703 zobrazení | 27 odpovědí
Máte pravdu, že tohle s rybama nemá moc co dělat. Kuba nakonec na kandidátce nebude :(
dovolena 2010
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.225 zobrazení | 21 odpovědí
čaute jaky soukromy revir by ste dopuručili jestřabice nebo skaličku nebo oborsky rybnik byl někdo na těchto revirech diky za pomoc napište někdo ulovky nake