Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m necteno

2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.138 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.

Prut SHIMANO FORCEMASTER AX SPINNING 240 L necteno

18.2.2010 | marťan | Pruty | 5.868 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenost a tímto prutem? Scháním prut na lehkou přívlač, ideální 2,4m a nevím, jestli špička 3–15g nebude moc měkká při přípaném zdolávání větší ryby. Mám ještě 2,1m 7–25g (spokojenost na řece) a chtěl bych něco jemnějšího na lepší vedení smáčků apod.(na rybník) a ideálně o něco málo delšího.. Poraďte prosím jaké pruty se vám osvědčily. Děkuju.

6. muškařský vázací víkend necteno

21.12.2009 | toulovec | chytej.cz | 50.047 zobrazení | 604 odpovědí

zde můžeme probírat vše možné i nemožné na téma vázacího víkendu konaného 12.2 – 14.2.

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.652 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

Liptovská Mara necteno

28.6.2009 | Maca SCTB | Rybaření v zahraničí | 10.630 zobrazení | 7 odpovědí

Zde je prostor pro všechny vaše otázky,zkušenos­ti,zážitky a fotky z této nádherné přehrady…

Liptovská Mara necteno

20.1.2007 | barn | Domácí revíry | 3.713 zobrazení | 2 odpovědi

chystáme se tam v létě na kapry.Potřeboval bych informace.Cena povolenek atd.díky.

obal na člun necteno

12.2.2010 | Laďa K | Ostatní nádobíčko | 2.469 zobrazení | 2 odpovědi

Lonijsem zakoupil člun Seahawk IV, který byl bohužel bez obalu. Po neúspěšných pokusech samovýroby a koupě nějaké velké tašky /u velké vietnamské okamžitě praskly švy/, jsem teď zakoupil vak vz. 62. Cena víc než dobrá, materiál silná plachtovina. Má i dva popruhy pro nesení na zádech. Vejde tam motaný člun i s pádly a pumpou. Nechci dělat reklamu, ale kdo máte člun bez obalu, neváhejte.

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.961 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Položená- na co chytáte obecně nějčastěji? necteno

9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.650 zobrazení | 27 odpovědí

Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????

Položená - načasování záseku necteno

12.7.2009 | Deadgun | Položená | 6.010 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | Vaše názory | 40.014 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Měl někdo z vás štěstí na štiky v labi? necteno

12.10.2009 | IoKosta | Dravci | 3.622 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojda,měl z vás někdo štěstí a potkal štiku na labi,mezi jaroměří a smiřicema?O víkendu se s přáteli chystáme na labe na vláčku tak by mě zajímaly vaše ůlovky.díky

Atlas ryb na Chytej.cz necteno

8.2.2010 | | Vaše názory | 2.402 zobrazení | 11 odpovědí

Tak to jsem nečekal. Je to paráda. Nic lepšího jsem neviděl. Moc se mi to líbí a je tam opravdu vše. Co vy na to???

Down deep rattlin fat rap necteno

11.2.2010 | | Dravci | 2.203 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se nekdo kdo pouziva tuto nastrahu,??? Mate na ni nejakou rybu??? Proste vsechno co vas napadne v souvislosti s timto wobleru.

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.843 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

Tzv. mělká cívka necteno

10.2.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 3.687 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím pánové, prosím Vás, mohl by mi někdo vysvětlit pojem ,,mělká" cívka, její výhody , nevýhody?? Jde mi konkrétně o porovnání modelu navijáku Shimano Exage 3000 FB vs. Shimano Exage 3000 S FB… díky

nafukovací člun Voyager 500 necteno

30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.221 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.

Bow fishing - průzkum trhu necteno

20.12.2009 | mirmen | Domácí revíry | 5.858 zobrazení | 42 odpovědí

Myslíte si, že by se na trhu s nabídkou revírů pro rybáře uživil rybník s povoleným bowfishingem? Do revíru by byly vysazování jen klasičtí „vánoční“ kapři, mezi cca 1,5 – 3 kg, jen ojediněle větší. Uvažovaná cena 500 Kč/den, 500 Kč půjčovné loďky a luku , povinně každého kapra zabít, jednotná cena 50 Kč/kg.

cílený lov kapra na dírkách necteno

2.2.2010 | 22cruiser22 | Rybaření na dírkách | 3.738 zobrazení | 4 odpovědi

Lovili jste někdy cíleně kapra na dírkách? nebo třeba jen náhodně? jaké jsou vaše skušenosti s tímto druhem rybařiny? uspěšné nástrahy atd… díky předem..

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 10.172 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju