Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kulové plovátko necteno

12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 16.013 zobrazení | 24 odpovědí

Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar

Vnadění patentkami necteno

3.4.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Položená | 3.267 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená ,,vnadění patentkami." Předem děkuji za odpovědi.

Co vlastně umí echolot - víte to? necteno

8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.827 zobrazení | 43 odpovědí

Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.

Uchování masa u vody necteno

8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.417 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.

Dík :-)

Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru? necteno

21.1.2008 | HaD | Legislativa | 5.093 zobrazení | 25 odpovědí

Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?

Východ slunce necteno

19.8.2004 | HaD | Ryby | 3.038 zobrazení | 11 odpovědí

Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):

Echolot - system jednotek necteno

2.2.2010 | JirkaT | Ostatní nádobíčko | 2.456 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zo­brazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.

Jesenice necteno

18.2.2009 | belmondo | Kaprařina | 2.398 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu na tuto vodu na dovču tak bych potřeboval poradit co a jak ohledně kapru.jsem v klubu chyt a pust. děkuji za vaše odpovědi.

PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.585 zobrazení | 9 odpovědí

Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???

Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady necteno

9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.405 zobrazení | 16 odpovědí

Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????

Formy na olůvka a krmítka necteno

17.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 13.963 zobrazení | 19 odpovědí

Neznáte nějaké výrobce nebo prodejce forem na olůvka a krmítka.

Výrobky Jitafish necteno

23.10.2009 | Bobertík | Vaše názory | 2.613 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím všechny, mám dotaz a nejsem Kotas. Má někdo zkušenosti s výrobky firmy JITAFISH? Za všechna infa dík.

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.665 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 32.464 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona necteno

23.1.2010 | jake | Legislativa | 6.156 zobrazení | 31 odpovědí

V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY

Multiplikátor okuma solterra necteno

8.12.2009 | ??? | Vaše názory | 2.214 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Rád bych si koupil multik okumu solterru.Chtěl bych se Vás zeptat zda ho někdo z Vás má a jak je sním spokojen? Nebo aspoň nějaký názor,radu.Díky

Trnávka necteno

30.1.2010 | j440 | Legislativa | 3.276 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

421 503 TRNAVA – ÚDOLNÍ NÁDRŽ TRNÁVKA

Uživatel revíru: Rada ČRS Organizace pověřená hospodařením:Ji­hočeský územní výbor České Budějovice

Na revíru platí mimopstruhové povolenky celorepublikové, celosvazové a územní povolenky všech územních svazů ČRS.

Dohadujeme se s kolegou,zda zde můžu chytat na povolenku vydanou na Středočeský územní svaz.On tvrdí,že ne.Můžete nás někdo rozsoudit.

Netradiční woblery necteno

2.1.2007 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 11.324 zobrazení | 42 odpovědí

Máte někdo nějaké netradiční woblery (žábu,myš,a pod)

Kaprový prut pro nenáročného necteno

30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 9.287 zobrazení | 34 odpovědí

Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví. Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor, takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus

nebo

http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf

Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.

Změny v rybářském řádu 2010 necteno

18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.403 zobrazení | 26 odpovědí

Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010

VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.