Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Humminbird matrix 17x ?!?
13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.371 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!
Příběhy
4.12.2009 | Tuber | Dravci | 2.235 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Z dravců mám asi nejradši sumce a štiku. Napište prosím dolů Vaše příběhy s lovem dravců(všech). Žádám Vás jen o jedno, pište prosím jen příběhy a ne připomínky k příběhům…
Utržené štiky
8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.445 zobrazení | 20 odpovědí
Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracovali,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm
Poraďte prosím ...
25.12.2009 | Sladecek | Legislativa | 2.458 zobrazení | 5 odpovědí
Čaues lidi, může se chytat kapr na pstruhových vodách i v době hájení lososovitých ryb (od 1. prosince do 15. dubna)? Povolenku mám platnou od 1.1. do 31.12. Do kdy vracíte pstuhové povolenky?
Nejlepší nástraha v zimě??
24.12.2009 | jirin8 | Položená | 3.964 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.
rozpoznavaci pohlavi u ryb
25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.784 zobrazení | 6 odpovědí
Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin
Achromatičnost u ryb
23.12.2009 | džigit | Vaše názory | 2.496 zobrazení | 12 odpovědí
Včera jsem založil fóru,kde jsem chtěl znát Vaše postřehy a zkušenosti při lovu s různými barvami červů.A přo té „spoustě“ reakcí mně napadlo téma-je ryba achromatická/správný výraz pro barvoslepost/? Jak vlastně a jestli vůbec a snad ještě kdy vnímá barvy???
Vlasec na feeder
11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.544 zobrazení | 40 odpovědí
Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.474 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
Pletenka na feedr
1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.069 zobrazení | 24 odpovědí
Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.241 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
Prut
15.6.2007 | roman55 | Feeder | 3.108 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.
S feederem na úhoře?
4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.178 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???
TERČ NA FEEDERRRRR
15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.200 zobrazení | 25 odpovědí
Používáte terč a jakej?
tlošt v zimě
1.1.2008 | puch | Feeder | 3.093 zobrazení | 13 odpovědí
Je lepší chytat ted v zimě tlouště v proudu a menší hloubce nebo v klidný vodě a větší hloubce?
Barva vnadici sněsi?
10.7.2008 | jarek b | Položená | 2.789 zobrazení | 7 odpovědí
Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?
Hrozno ako nástraha
30.9.2009 | LuboO | Položená | 3.034 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, skúšal niekto niekedy niekde niečo chytit na bobulku hrozna? Teraz to je dosť aktuálne a dokonca je aj skvelý rok, čo sa týka cukru. Ja som to zatial neskúšal, skôr chytilo hrozna mňa, ale v tekutom stave, hlavne zo Sahary, kto pozná, ten vie… Inak, vdaka za postrehy a skúsenosti.
Nový prut
22.2.2008 | | Plavaná | 11.117 zobrazení | 52 odpovědí
Jaké používáté pruty na plavanou? Jákým značkám věříte? A jak dlouhé si pořizujete?
Poučnice 441 047
20.5.2009 | hýba | Plavaná | 3.012 zobrazení | 3 odpovědi
chodite nikdo na tento revír pište úlovky,atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd atd