Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feedrová krmítka necteno

24.5.2009 | jirous | Feeder | 4.792 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory

Vlasce pro zimní rybolov necteno

7.12.2008 | | Feeder | 3.336 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..

prut necteno

31.5.2009 | sulda135 | Feeder | 7.728 zobrazení | 88 odpovědí

Chtel bych poradit kdybych si pořizoval prut na feeder,tak na kapříky 50cm a mensi ryby tak jestli je lepsi si koupit medium nebo light dík za radu:)

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 6.180 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

Parma a kukuřice necteno

28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.481 zobrazení | 8 odpovědí

Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.

Naviják na feeder necteno

28.11.2009 | pextr | Feeder | 9.542 zobrazení | 43 odpovědí

Doporučte mi prosím naviják na feeder okolo 800 Kč. Našel jsem tenhle, ale nevím jestli bude dobrý http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-2500-fa.htm

Jak končí pruty? necteno

30.8.2009 | BigMike | Přívlač | 2.893 zobrazení | 16 odpovědí

Jak končí svoji životní pouť vaše pruty? Především na vláčku, ale i jiné? Lámete je v „boji“ a pak kupujete nové nebo jsou časem nahrazeny novými,lepšími a uloženy k nepotřebě či do zálohy v temném koutě sklepa? Prodáte je nebo dokonce darujete?

darovani fishbonu. necteno

18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.723 zobrazení | 37 odpovědí

zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.

Chytání ryb v letním období 24 hodin denně necteno

12.1.2007 | Radous | Legislativa | 17.188 zobrazení | 110 odpovědí

V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.

Jíte ryby? necteno

20.2.2005 | Tomucha | Ryby | 9.148 zobrazení | 49 odpovědí

Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů

rybářské časopisy necteno

11.1.2006 | kubas | Ryby | 19.211 zobrazení | 97 odpovědí

Jaký je váš nejoblíbenější časopis?Já mám nejradši Kajmana a Českého rybáře,ostatní moc nemusím,protože je v nich hodně reklam

Rybarske Knihy necteno

25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.894 zobrazení | 46 odpovědí

Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…

blizi se konec sezony v privlaci necteno

19.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.705 zobrazení | 19 odpovědí

blizi se konec sezony v privlaci ,zalezi jak dlouho vydrzi pocasi,a proto to chce chodit k vode kazdou volnou chvili do zamrznuti.pres zimu to bude nekonecne cekani na 16.6…

Zrkadlenie oukleji necteno

7.9.2009 | LuboO | Bílá ryba | 2.621 zobrazení | 11 odpovědí

Vcera som chytal u nas na VN, rozloha asi 23 ha. Bolo cca tesne popoludni, jasno az polooblacno a silnejsi vietor. Vtom som spozoroval nieco zaujimave. Boli to zablesky na hladine. Zajastril som a ono to boli belice(oukleje), ktore vyplavali uplne na hladinu, polozili sa na 3–4 sekundy na bok uplne na hladine ako vrbovy list a potom sa ponorili spät. Nafotit sa mi to zial nepodarilo. Vie mi niekto vysvetlit, preco to robili? Vdaka.

Tá úplne prvá ryba... necteno

14.12.2009 | LuboO | Úspěchy | 3.250 zobrazení | 16 odpovědí

Pamätáte sa ešte na svoj úplne prvý úlovok? Tú prvú nádhernú rybu, ktorú ste zdolali len vlastnými silami, a potom vás niekolko hodín nafukovalo od pýchy pred kamarátmi, akí ste skvelí rybári? Alebo sa to nepodarilo a boli slzy na krajíčku? Podelte sa o tieto zážitky.

Rybářské časopisy necteno

21.2.2008 | Czudko | Obchod | 9.760 zobrazení | 62 odpovědí

Poprve se mi dostal do rukou casopis „Sportovni rybar“, zajimave (netradicne) zpracovana grafika, ale obsahove nic moc az na par (2–3) zajimavych clanku = vcelku nezajimavy casopis. Nejsem zastancem ani odpurcem Jakuba Vagnera (redaktor casopisu), ale jeho rozhovor o rybareni s panem Postraneckym mi prisel, ze ani neni psany cesky. Prapodivny slovosled tvoril nesrozumitelne vety – doporucuji precist je to opravdovy slohovy zazitek. Podobny pocit jsem mel i z nekterych clanky v aktualnim vydani „RYBOLOVu“… Co vy a rybarske casopisy? Osobne chvalim „Ceskeho rybare“. Ostatne i prispevky od clenu techto stranek (napr. HaD, David Bonavetura) jsou pekne zpracovane a prinosne.

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.191 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Časopis čistě o přívlači a muškařině necteno

15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.191 zobrazení | 49 odpovědí

Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.614 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?

BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ necteno

12.12.2008 | HaD | chytej.cz | 8.130 zobrazení | 39 odpovědí

Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.