Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naviják na kapry necteno

4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.848 zobrazení | 8 odpovědí

Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 19.523 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Od ledna k vodě bez povolenky necteno

11.11.2009 | carpz | Legislativa | 13.741 zobrazení | 88 odpovědí

Politici usnadní pytlákům chytání. RS už nebude moct chytat pytláky pokud nebudou mít víc ryb, jak za pět tisíc korun, tak nač povolenky? Novela zákona o pytláctví.

Stejným metrem necteno

6.12.2009 | SlavoJalovicor | Vaše názory | 5.959 zobrazení | 34 odpovědí

Dobrý den.I když jsem členem RS teprve 10let poslední dobou mám z rybaření smíšené pocity.Těch negativních je více.První znich je neustálé zdražování povolenek a členských příspěvku.Přijde mi nefér že rybář který odpracoval 10h brigád zaplatí povolenku i členské vplné výši má za rok 40docházek k vodě a přivlastní si"pokud ryby berou a jsou mírové"pouze 6ks ušlechtilé ryby.Kdežto rybáři „důchodci,vyso­koškoláci aj.“kteří na brygády nechodí mají poloviční povolenky i členské mají v ročním sumáři v obou povolenkách"pstruh­.i mimopstruh­."zapsáno po 35ks ryb.Možná by se mělo uvažovat nad tím,že by se povolenka platila podle množství ulovených ryb.Další znich je nepořádek kolem rybářských revíru konkrétně Těrlická přehrada.Jezdím tam velice rád,někdy sám jindy s celou rodinou a to co se nachází kolem to je žalostné.Kdybych se měl řídit rybářským řádem,musel bych pokaždé na ryby s přívěsným vozíkem.

Volnoběžná brzda necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.170 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji

Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte? necteno

28.1.2008 | dvorak | Ostatní ryby | 12.562 zobrazení | 108 odpovědí

Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.886 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

morava 9 a kapři necteno

27.11.2009 | kalfos | Kaprařina | 2.288 zobrazení | 6 odpovědí

chtěl bych vědět jestli tam berou kapři na boilies.já mám docela dobré zkušenosti.

Cestovní přívalčák z TV necteno

16.5.2007 | Robur | Pruty | 10.315 zobrazení | 46 odpovědí

Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.

Pohár lovosického úhoře necteno

10.12.2009 | martinz | Závody | 2.872 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj. Byl jste nekdo za závodech Lovosický uhoř? Díky za par slov jak to probíhalo a tak. M.

SOUTĚŽ - RYBÍ MUTANT - O CENY ZA 1200,- kČ necteno

16.10.2009 | HaD | chytej.cz | 24.138 zobrazení | 28 odpovědí

POZOR SOUTĚŽ – více zde: http://www.chytej.cz/…vaci-soutez/ Vážení přátelé Právě jsem se vrátil z ciziny, kde jsem dlel na rybách. Pobýval jsem v panenské oblasti, kde nebylo živé duše. Ba ani ptáci tam nezpívali. Zato vod tam bylo požehnaně a všechny navíc v noci romanticky fosforeskovaly. Ryb v nich žilo přehršel a jaké… Jednou takhle stanu na břehu jedné průzračné říčky a udiveně sleduji rybí rej u dna. Hned mě svrbí prsty na rybolov. Ouha, nemám žádnou nástrahu! Nutně potřebuji něco napíchnout na háček marmyšky (dal mi ji mužik Ivan Ivanovič Pičurin v Kyjevě – jen za nevelký půllitr vodky). Nástrahy však není. Žádný hmyzák neletí povětřím, žádný neleze po zemi. Když nejsou nad zemí, budou třeba pod ní. I obrátím kus betonového bloku a hle – mám tučnou rousnici. Překvapí mě, že žížala má tři hlavy a každá mě chce kousnout. Tak vy takhle! Do jedné rychle zatnu háček a šup s červem do vody. Než řeknu pop (pravoslavný), je tu záběr! Po záseku začne tanec – kozáček. Po oboustranně vysilujícím boji vytáhnu… neznámou rybu. Toť se ví, chci ji vyfotografovat. Leč z aparátu mi vytečou baterie. Smůla! Nu což, musím rybu namalovat nožem na kůru ztepilé břízky (neb papír jsem již spotřeboval). Jak si umanu, tak se i stane… Abych si se zařazením nového rybího druhu zbytečně nelámal hlavu, nechám to na vás!

PRAVIDLA SOUTĚŽE: Odpovědi na soutěžní i nesoutěžní otázky zasílejte na naši e-mailovou adresu chytej@chytej.cz. Do předmětu E-MAILU uveďte heslo SOUTĚŽ a za odpovědi Vaši přezdívku. Odpovědi na nesoutěžní otázky můžete vkládat i do soutěžního fóra zde: http://www.chytej.cz/…-za-1200-kc/. Soutěžit mohou pouze registrovaní členové serveru CHYTEJ.cz. Nejste-li registrováni, můžete se zaregistrovat zde: http://www.chytej.cz/…/.Registrace trvá několik minut a je zcela ZDARMA!

SOUTĚŽNÍ OBRÁZEK naleznete v tomto fóru hned na začátku. 

I. Soutěžní otázky – tzv. důležité (bodované):

1. Z kolika ryb se „mutant“ skládá?
  2. Jaké druhy ryb to jsou?
  3. Určíte správně jednotlivé poznávací znaky ryb (na každý druh vycházejí dva)?

II. Nesoutěžní otázky – tzv. nedůležité (kraviny):

1. Jakou zemi jsem navštívil?
  2. Ve které oblasti jsem se asi tak pohyboval?
  3. Je celý příběh fikce nebo skutečnost?

Kdo správně odpoví na otázky a,b,c – postupuje do slosování o:

O sadu cen – dva balíčky nástrah Mister-twister, kalendář rybích specialit z dílny serveru CHYTEJ.cz, o čepici a tričko CHYTEJ.CZ a 150 metrů vláčecí šňůry FIRE LINE CRYSTAL. Celková hodnota cen je cca 1200,– Kč

O CO SE SOUTĚŽÍ V NESOUTĚŽNÍCH OTÁZKÁCH O slávu a čest a titul „autor největší kraviny“ spolu s vytištěným rybím MUTANTEM ve formátu A4 s podpisem Tomáše Rozsypala, autora obrázku a soutěže.

Věřím, že tento „dravý kříženec“ pro vás bude lahůdkou, ale až vám příště naservíruji losososovitého nebo kaprovitého mutanta, tak se z nich po… Přeji hodně štěstí v bádání. ToRo

Konec sezóny necteno

15.11.2004 | Dědek | Ryby | 3.314 zobrazení | 25 odpovědí

Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?

rybniky rychvald necteno

29.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 9.497 zobrazení | 2 odpovědi

čaute mate někdo nake informace o rybniku novy stav nebo figura v rychvaldě ma cenu si kupovat povolenku kapři dravci jakekoliv info napište diky

Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5) necteno

6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.518 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

Plumlovská přehrada necteno

24.9.2009 | mycek | Domácí revíry | 4.324 zobrazení | 5 odpovědí

Z tisku jsem se dozvěděl,že se vypouští bahnem zanesená a 100 let nevypuštěná voda.Tam se asi objeví kapitálni ryby.Když budete mít cestu kolem pošlete nějaké foto,nebo nějaké zprávy.

NOVÝ KALENDÁŘ 2010 Z EDICE CHYTEJ necteno

7.12.2009 | vagi | Obchod | 2.889 zobrazení | 9 odpovědí

Právě mi dorazil kalendář Rybářka 2010. Objednali jste si tento nový kalendář nebo o tom uvažujete? Pokud ano, jak se vám líbí? Mně nejvíce únor. :-)))

Pamětníci necteno

24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.697 zobrazení | 113 odpovědí

Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.951 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

mini woblerky necteno

16.5.2008 | runcajs | Přívlač | 15.546 zobrazení | 103 odpovědí

čau vláčkaři, jaký používáte malý woblerky okolo 3cm na UL, hlavně na tlouště a okouny, zajímalo by mě jaký značky, díky

Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu necteno

12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.648 zobrazení | 35 odpovědí

Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?