Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Všem tichejm bláznům necteno

25.7.2009 | Klon | Obchod | 3.524 zobrazení | 2 odpovědi

Petrův zdar.Prosím Vás nevíte kde bych mohl sehnat toto CD???,Hledal jsem na netu a nic.jediné co jsem našel,tak koupě za směšných 19 kč,ale při objednávání,to vypíše,že není kdyspozici...­...Nevíte kde ho sehnat?? nebo jestli ho někdo má a pošle nebo nahraje na nějaky server,kde stáhnu,rád zaplatím…

Ivo je to super CD a další píseň " milovaná štika " a " Sumec " jsou taky super.neplánuješ další cd???

Zátěž feedrového prutu necteno

23.11.2009 | samotm | Feeder | 7.028 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj.

Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.

To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?

Díky.

Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…

Mník na jižní Moravě necteno

21.10.2005 | Robur | Ostatní ryby | 8.488 zobrazení | 54 odpovědí

Nevíte kde? Možná jsem zadal moc velký region, stačilo by mně rovířit debatu o tom, zda jsou na Svratce č. 6, nad Veversko Bítýškou.

ŠTÍTKY POD TROFEJE necteno

1.12.2009 | frenki | Obchod | 3.083 zobrazení | 6 odpovědí

Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.

Oprava laminátové lodi necteno

30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.419 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.

Tření v navijáku necteno

18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.489 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.151 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

Karabinka-ovlivnění chodu necteno

8.10.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.913 zobrazení | 27 odpovědí

Zdravím, chci se zeptat na váš názor , jak moc ovlivňuje podle vás koncová karabinka chod nástrahy…treba wobleru nebo rotačky…používate karabinky nebo je vhodnější to vázat přímo např. na technosteel?

Jakou pletenou šňůru na štiku necteno

25.11.2009 | Vsety.18 | Dravci | 8.858 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Čau chapi jakou mám použít pletenou šňůru při lovu na položenou(šti­ka,candát) aby mi jí štika neukousla a naopak nevadila candátovi?Díky za rady

Co mníci - už je čas !! necteno

5.11.2004 | mirmen | Ostatní ryby | 8.633 zobrazení | 49 odpovědí

Doposavad jsem je dostával jen při nočním lovu úhořů na rousnice. Letos jsem zkoušel lov za pomoci sklenářského tmele a nadnášejícího splávku. Za pomoci dlouhého, tvrdého prutu ( štikováku) 5–6 metrů dlouhého, kmen je 0,30. Na konci kmene obratlík. Do horního očka obratlíku cca 35 cm vlasec 0,30, na něj korkový špunt nebo kulové plovátko. Na to jde návazec cca 25 cm ( 0,25 ) s nastraženou žížalou. Tento nadnášející splávek drží nástrahu nade dnem, takže nezapadne do kamenů. Na spodní očko obratlíku jde taky vlasec 0,25 o délce cca 60 – 80 cm, který má na konci obyčejný uzlík. Na uzlík se namačkává jako zátěž kulička sklenářského tmele o průměru 1 – 2 cm namísto závaží. Ze bžehu se nahodí na dno kus od kamenů, nechá se ležet. Mezi prsty levé ruky se uchopí kmen a čeká 3–5 minut na záběr. Pak se sestava přitáhne ke kamenům a celé se to opakuje. Pokud zátěž(= tmel) uvázne v kamenech, dá se to snadno vyprostit, protože kulička z uzlíku sklouzne. Silný kmen ( a dlouhý, tvrdý prut) se používá proto, že mník vyjede jen 1–2 metry z kamenů ( přes den) , uchopí sousto a hned se vrací. Okamžitě po drbanci musí následovat zásek a držet mníka natvrdo na čisté vodě, aby se mezi šutry nedostal. Jakmile by vlasec byl slabší, praskne. Jakmile se mník mezi kameny dostane, tak ho nedostaneš. Zkoušel jsem to 2× letos, bezúspěšně. Uvátám případné zkušenosti s touto technikou používanou v Německu k lovu pod jezy a hlavně v kamených záhozech okolo řek a kanálů.

bolen necteno

23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.390 zobrazení | 10 odpovědí

byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto

D.A.M Super Natural necteno

10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.269 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.

Echolot do 5 000,- necteno

21.11.2009 | Bobertík | Ostatní nádobíčko | 2.438 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny, rád bych si koupil echolot, ale mám jasně danou částku do 5000,– Kč. Poradí mi někdo? UPOZORNĚNÍ: CHCI HO JEN PRO CHYTÁNÍ U NÁS. Za rady, tipy a zkušenosti díky.

Nezamrzlá očka necteno

20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.713 zobrazení | 20 odpovědí

Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…

parma necteno

17.5.2009 | kat | Ostatní ryby | 2.655 zobrazení | 8 odpovědí

vse o lovu techto prekrasnych ryb.je to moje nejoblibenejsi ryba pro jeji bojovnost.nechapu rybare co tuto rybu nepusti zpet do vody .a uz vubec nechapu pojidace parem

Potrebujem poradit ohladne Multiplikatoru. necteno

9.10.2009 | Šolimko | Sumcařina | 5.902 zobrazení | 26 odpovědí

Ahojte. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ohladne multiplikatoru. Chcem si kupit multik na lov z brehu a neviem sa rozhodnut aky. Tak by som bol rad keby ste mi dali nejake typy. Za odpovede vopred dakujem.

Kapacita cívky necteno

6.2.2009 | doc | Položená | 4.300 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte kde bych našel tabulku,ve které by byl přepočet podle průměru vlasce.Mám cívku na 410m při síle 0,35.Apotřeboval bych vědět,kolik na ni dám 0,50.

Noční přívlač necteno

23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.551 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?

Co si dáte k Vánocům pod stromeček??? necteno

29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.562 zobrazení | 39 odpovědí

No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???

Tripod necteno

14.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 2.344 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím chci si koupit tento tripod máte sním někdo zkušenosti???díky za odpověď

http://www.topfish.cz/…carp-system/?…