Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Naviják na přívlač
22.2.2006 | ondras1 | Navijáky | 24.681 zobrazení | 145 odpovědí
Jaký by jste doporučili naviják na lehkou a střední přívlač?
Extrémně drahé rybářské vybavení
17.10.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.748 zobrazení | 26 odpovědí
S jakou extrémně drahou věcí jste setkali v obchodě, popř. na netu????
zimní lov okounů
13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.905 zobrazení | 50 odpovědí
poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik
Abu garcia UltraCast
1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.728 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky
Co všechno ryby dokáží pozřít?
27.5.2006 | bubu | Ryby | 2.385 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes jsem umušil duháka 36cm a mám ve zvyku se vždy kouknout,co jim zrovna chutná. A podržte se,tento měl v žaludku pánskou ochranu!!!! A co vy jste našli v rybých žaludcích ?
Polarizační brýle
6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.849 zobrazení | 124 odpovědí
Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..
Poradíte jak na výrobu ryb. moučky?
12.9.2009 | Daweiczek | Recepty | 4.999 zobrazení | 6 odpovědí
Potřeboval bych radu co se týče výroby domácí rybí moučky. Máte stím někdo skušenosti? V podsatě vím o co jde, ale spíše mě zajíma jeslti by mělo ryb. maso před sušením např přejít varem,atd…předem děkuji za odpověď
Feeder
4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.624 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))
Sportovní rybář
10.2.2006 | ZN | Ryby | 6.326 zobrazení | 51 odpovědí
Zajímalo by mne vysvětlení pojmu „sportovní rybář“. Při různých diskuzích všude možně se to dokolečka opakuje, každý má na toto slovní spojení nějaký názor, nikdy mi to nikdo rozumným způsobem nevysvětlil. Co to tedy je a kde se to vzalo?
Jaký naviják na match prut?
11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.485 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.
Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO)
17.10.2005 | Hosty | Ryby | 6.149 zobrazení | 44 odpovědí
Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe
Podzimní vláčka
29.9.2009 | Baci | Dravci | 2.793 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Menší anketa…Kde nejradějí vláčíte v podzimním čase a jaké ryby nejraději chytáte.
Jaký měli vaši vedoucí v ryb. kroužku vliv na váš další vývoj?
1.1.2006 | Hora | Ryby | 5.533 zobrazení | 35 odpovědí
Týká se to hlavně rybářů kteří začínali v rybářských kroužcích,jaký vliv na jejich další vývoj coby rybáře měli vedoucí mládeže.
Potápivé woblery
21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.773 zobrazení | 8 odpovědí
Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.
tolstolobici
29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.679 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky
Revír v lese nebo chatové oblasti
9.2.2006 | vlavis | Ryby | 2.921 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mě, jak řešíte přístup k vodě, pokud je tato v lese. Zda riskujete pokutu za vjezd do lesa, nebo takovou část revíru radši oželíte. A to samé pokud je to v uzavřené chtové oblasti.
ÚN lipno a dravci . . . . . . . .?
21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 9.603 zobrazení | 69 odpovědí
Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?
Hněvkovice
7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.438 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?
MS světa v přívlači 2009
18.9.2009 | HaD | Závody | 11.736 zobrazení | 128 odpovědí
Za pár hodin odjíždíme na MS světa v přívlači. Já budu v roli dokumentaristy :-) Pevně věřím, že se klukům podaří navázat na ohromný úspěch z loňska a zase uspějí. Ospreyovi budu zasílat průběžné informace, aby je sem dával. Pokud chcete klukům něco vzkázat, posílejte vzkazy formou SMS na můj mobil +420 608 323 472. Fórum slouží i jako diskuze o MS. Tréning začne příští středu a pak vše vypukne. Jedeme s předstihem, aby se vše co nejlépe připravilo a zmapoval se terén.
DRŽTE PALCE!!!
SHIMANO ASPIRE SPINNING
28.10.2009 | frenki | Pruty | 2.437 zobrazení | 2 odpovědi
Pánové, scháním starší typ prutu shimano aspire 270cm a 15–40gr, jestli znáte nějakou vebovku kde lze koupit, můžete ji sem hodit, díky moc.