Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Jak tahat thrill.. ?
10.8.2008 | Vlackar | Přívlač | 2.669 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravim všechny, koupil sem si všema chválenou „bolenovku“ – thrilla. Problém je, že sem si nevšiml jeho nějak výraznějšího chodu než kolíbání a ani nvm jak ho tahat. Neměl by někdo radu jak s tim pracovat ? díky
Netradiční nástrahy
23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.613 zobrazení | 34 odpovědí
Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…
zima - vertikálna prívlač
7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.569 zobrazení | 11 odpovědí
Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.385 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Jak je to s rybama v Ponávce.
26.12.2008 | regulus | Ostatní ryby | 2.317 zobrazení | 3 odpovědi
Zajímaly by mě vaše rybářské úspěchy na tomto brněnském veletoku. Znáte přece tu písničku: „Néni to fligna je to šmé, žepré už …“ -:)))
Značka Byron
7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.403 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,navijáky.
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.294 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
rybarske hry
30.7.2007 | xxx*** | chytej.cz | 2.637 zobrazení | 4 odpovědi
cau nema nekdo nejakou internetovou stranku kde se da stahnou nejaka(dobr)hra
nebo kdyz ji mate tak ji poslete na e-mail-pepa.pazdera@seznam.cz dik
Poznáváte někdo tyto woblery??
26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.358 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.
Staňkovský rybník
23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.382 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc
rada - Kdy na štiky?
12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.878 zobrazení | 18 odpovědí
jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit
< < změna názvu otázky; CeP >
Rokytna 4 vyskyt sumce
6.10.2009 | Losfedos | Dravci | 2.691 zobrazení | 1 odpověď
Rokytna 4 vyskyt sumce,zda li je tam nekdo chytate popripade nejaky ulovek,chytate je tam privlaci?
Lov na boilie na Berounce 3
26.9.2009 | jeckosil | Kaprařina | 3.183 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Petrův zdar kamarádi, chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují…Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť „rybí mix“ a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho…:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu…Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.167 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.312 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
Povolenky
19.1.2005 | toulovec | Legislativa | 8.263 zobrazení | 43 odpovědí
Po včerejším zakoupení povolenek, kdy jsem ochudil rodinu i s brigádami o 5.000,– Kč se ptám, jaký druh povolenky a pro jaká území berete:
- Mimopstruhová územní (krajská)
- Mimopstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Mimopstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
- Pstruhová územní (krajská)
- Pstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Pstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
Prut
21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.888 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…
Je to dobrá volba???S kaprařinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.
Servis echolotu Eagle
2.10.2009 | Master | Ostatní nádobíčko | 3.603 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den, Rozbil se mi echolot Cuda 240 od Eaglu. A nemuzu sehnat zadny servis,byl dovezen z US.
Poradi nekdo?
Moc dekuji,
Oblečenie na ryby...
23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 15.939 zobrazení | 72 odpovědí
Aké použivate vrchné oblečenie(typ,značku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.
Tohle musím mít
9.5.2009 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.815 zobrazení | 39 odpovědí
V souvislosti s fórem „Co bych si nikdy nekoupil“ by mě zajímal pravý opak. O které věci, kterou jste v obchodě s rybařinou zahlédli, jste si řekli „Tak tohle prostě musím mít“? I za cenu, že jste na to museli nějaký čas šetřit.