Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Není to vyjímka? necteno

10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.135 zobrazení | 11 odpovědí

Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.

Vycpané ryby necteno

9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.340 zobrazení | 18 odpovědí

V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?

poradit necteno

10.9.2009 | Alpa | Kaprařina | 2.282 zobrazení | 12 odpovědí

Dobry den prave zacinam s kaprarinou a potreboval bych poradit jaky prut a navijak bych si mel koupit,uz sem mel nejake navrhy ale stale si nejsem jisty.Jestli mi nekdo pomuze mudu moct vdecny tady mam nekolik typu predem dekuji.

http://www.grundik.cz/…-135040.html

http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-PL-860.html

Domácí krmná směs necteno

9.9.2009 | Piranha | Recepty | 24.909 zobrazení | 28 odpovědí

Dělá si někdo z vás doma krmení na ryby?Myslím tím směs pro feeder a plavanou.Povedlo se mi od kamaráda sehnat par pytlů sladkých výrobků (zmetků) z pekárny a chci to namlít a s pomocí dalších částí si vyrobit základní směs, která bude zhruba to samé, jako Traper. Pokud má někdo nějaký recept, tak sem s ním.Něco už mám vymyslený, ale zajímá mně i jiná varianta. Dík.

čo bolo s vodou necteno

13.9.2009 | lukass456 | Domácí revíry | 2.141 zobrazení | 1 odpověď

prosím vas čo bolo s vodou -mutna modro-zelena farba na hladine po celom rybníku plavali ako keby dake riasy s bordelom nikdy pred tým som to nevidel a chodím tam skoro každý týžden revír má65h …nenasipali tam niečo proti riasam alebo niečo podobné …pridám foto

Cívka necteno

11.9.2009 | HokrP1 | Obchod | 2.601 zobrazení | 4 odpovědi

Sháním náhradní cívku k navijáku Balzer Oyster 340 BR. Pomůže prosím někdo? Hokr Pavel , 731 172 519, Plzeň

Rybareni v Italii necteno

11.9.2009 | Hohmon | Dravci | 3.375 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj, Musim mit rybarske povoleni kdyz se chystam rybarit v Italii na pobrezi pozdeji na mori ? – Maji tam neco jako je nas rybarsky listek ??

podivné léto necteno

23.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.210 zobrazení | 15 odpovědí

Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.

Dyje 4,5,6,7, necteno

21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.479 zobrazení | 6 odpovědí

Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.

Revíry - spolupráce necteno

8.9.2009 | TomRev | Domácí revíry | 1.982 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den.

Tvořím něco, co se bude hodit provozovatelům rybářských revírů. Ale než to vypustím, hodila by se mně spolupráce s někým, kdo revír(y) provozuje. Nabízím za to zdarma služby, které budou pro ostatní za peníze. Více přes vzkazník, dík.

Tom

Prut a naviják necteno

7.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.938 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím chci po 10 let začít znovu rybařit a proto bych chtěl poradit s nějakou výbavou mám na myslim jeden prut a naviják na položenou budu převážně chytat kapry cejny amury a další bílý ryby proto chci poradit nějaký vhodný prut a naviják tak cena prutu s navijákem do 2500kč.Radši bych asi nějaký teleskop protože je skladný ale děličce se nebráním.Díky za odpovědi

rada s novým feederovým? prutem necteno

3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.767 zobrazení | 23 odpovědí

čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.

Kuriozní úlovky necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.902 zobrazení | 43 odpovědí

Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.

Velká kontra malá a naopak necteno

14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.505 zobrazení | 13 odpovědí

Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?

Co jsem ještě nechytl. necteno

29.1.2006 | Robur | chytej.cz | 6.439 zobrazení | 43 odpovědí

Tak jsem si kladl otázku, kterou rybu jsem ještě nechytl, a tak nějak jsem zjistil, že co se týče druhové pestrosti českých vod, tak už mně toho moc nezbývá. Tak se pochlubte Vy, která rybka Vám nedá spát. Nejde o trofeje, můj nej sumec měl cca 50 cm, ale byl to sumec. Takže při použití této logiky mně ještě chybí losos, mník, síh a snad jeseter, ale ten je hlavně v Dunaji /neberu soukromé vody/ a po vrankach, koljuškách a piskořích nějak neprahnu, takže je nejmenuji. Ještě bych rád viděl střevli.

pololetní povolenka necteno

4.9.2009 | Beebo | Legislativa | 2.506 zobrazení | 3 odpovědi

Tak jsem si letos několikrát položil otázku jestli to ještě vůbec má cenu si kupovat povolenku. V okolí Klatov je žalostně málo mimopstruhových revírů a je tam takovej přetlak rybářů, že už mě to přestává bavit. Napadlo mě tedy, že by bylo celkem fajn, kdyby byla možnost koupit si na první pololetí mimopstruhovou a na druhou půlku roku pstruhovou povolenku. Ryby většinou stejně pouštím a aspoň bych si zachytal na Otavě.

svratka 3 necteno

3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.170 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc

lov na karaska necteno

26.8.2009 | recek | Dravci | 3.052 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den prosimvas podelte se o sve skusenosti slovem stik na karaska okolo 10cm jake mate ulovky a jak na nej chytate na tezko nebo na plavanou nebo na privlac.Dekuji

Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu necteno

24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.925 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.

Set na kapry necteno

4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.742 zobrazení | 32 odpovědí

Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz