Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Pro který se rozhodnout - Mitchell / Mistrall / Dragon
29.8.2009 | Petas | Kaprařina | 3.726 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím Vás přátelé, dovolím si Vás poprosit o radu, chci si pořídit nové pruty, délka 390cm, trojdílný ( transport ), zátěž 2,5 až 3lgs. Pruty budou v 80% využívány při nahazování na vzdálenost max 120m, osazeny navijáky Tica Abyss 9007, ovšem párkrát v roce dojde i na vyvážku cca 150 až 250m. U prutů jde mi převážně o požitek z lovu, lidově řečeno chci rybu na prutu cítit i MRŇOUSE 50CM, dále bych uvítal tenký průměr blanku prutu – " žádné násady od lopaty ) ty už mám ve 4ks. Doposud jsem objevil 3 FAVORITY:
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…y-3-lbs.html Tyto pruty mě velice zaujali designem, ale ten není hlavní.
http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma značka Mistrall mi vůbec nic neříká + akce tipu 1+1 zdarma?? Vyvolává to ve mě pocybnosti ve zboží.
http://www.rsp-fishing.cz/…-90m-2-5-lbs od Dragonu mám 2ks přívlačových prutů, jsem s nimi max spokojen, ale carp pruty od této firmy bez zkušenosti.
Pokud máte chvilku času a náladu, koukněte na mnou přiložené odkazy a podělte se o Vaše zkušenosti.
Případně poraďte nějaký jiný prut v zadaných parametrech v ceně do 2000Kč za kus. Poprosím však o konkrétní pruty ze kterými máte vlastní zkušenost. Rad typu kamarád povídal je plný internet.
Děkuji za Váš čas a Vaše názory.
Živá rybka ano či ne?
6.6.2004 | HaD | Dravci | 22.496 zobrazení | 151 odpovědí
Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!
CANDAT-jak letos na ně?
28.8.2009 | karel1 | Dravci | 3.111 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano?
18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.299 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.
bojky na trhacku
16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.308 zobrazení | 7 odpovědí
Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?
Prut na privlac pls o radu
14.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.756 zobrazení | 42 odpovědí
Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.636 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.
Poperry
14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 10.143 zobrazení | 46 odpovědí
Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,jezero,řeka)
míra okouna
21.6.2007 | ??? | Dravci | 36.636 zobrazení | 273 odpovědí | upravit
chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm
Candát a doba lovu?
21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.916 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)
Wobler na štiku
5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.382 zobrazení | 25 odpovědí
Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi
Vnadeni cervy.
6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.450 zobrazení | 16 odpovědí
Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.
Dobrý rok
4.7.2007 | Sander | Ostatní ryby | 2.843 zobrazení | 12 odpovědí
Chlapi, všímáte si množství potěru kolem břehů? Že by byl letošní rok dost nadprůměrný, nebo se mi to zdá?
Rybarske krouzky
17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.939 zobrazení | 36 odpovědí
Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu
Jak na komáry
22.8.2009 | nedby | Vaše názory | 3.077 zobrazení | 16 odpovědí
boj proti komárúm triky a rady jak snimy bojovat bez použití repelentů jen osvěčené rybařské rady vyzkoušené
< změna názvu otázky; CeP >
Jalec na privlač
1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.577 zobrazení | 14 odpovědí
Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.
Přemnožená Ouklej
26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.674 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?
Ryba nebo vázka??
16.10.2005 | Libor | chytej.cz | 5.138 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, stává se vám že při vláčce přijdete o velkou rybu, která se ze začátku chová jako těžká vázka??
Amuři
22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.544 zobrazení | 75 odpovědí
Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..
Pruzkum mista lovu
2.8.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.461 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj kluci,chtel jsem se vas zeptat,jakym zpusobem prozkoumavate misto,na kterem jste dosud nechytali??? Mam na mysli hloubku,jake je dno(bahno,pisek,kameny..) a prekazky…diky moc P.S.myslim pouze ze brehu ne za pomoci sonaru…diky vsem