Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak je to s náhony? necteno

15.8.2006 | Sander | Legislativa | 2.786 zobrazení | 12 odpovědí

Dříve jsem se našich funkcionářů ptal, jak je to s výkonem ryb. práva na náhonech elektráren či mlýnů. Ani jediný to s určitostí nevěděl (což je na pováženou) a odpovědi typu: „Raději tam nechytej!“ mi přišli z jejich strany k smíchu. Proto se ptám Vás, kolegové, zda lov na náhonech má stejná pravidla jako na ostatních revírech svazu (a tuším, že ano), nebo do revírů svazu nepatří a tudíž tam chytám na vlastní riziko? Nedá mi to a ještě musím uvést jeden příklad hospodaření na jednom místním náhonu. Pravidelně, asi každé 4–5 měsíců se tento náhon vypustí. Starosta řekne klukům ze vsi, ať vezmou čeřeny, že jde zastavit stavidla. Asi tušíte, jak tyto ryby (pstruzi, velcí lipani, kapři, tloušti…), které jsou jak jinak majetkem svazu, dopadnou. Nevím, ale asi by měl být místo „čapíků“ zavolán spíše nějaký člen MO a ryby by měly být dány tam, kam patří. Fotky jsou včerejší… Děkuji.

Prut Mistrall Bavaria Spinn na UL necteno

22.12.2008 | Shiman | Přívlač | 2.359 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj neznáte nikdo tenhle prut? MISTRALL BAVARIA SPINN 240/1–8g? Je to „chvějivka“? Jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji za odpovědi. Shiman

BRNO! Kam na dravce??? necteno

18.8.2009 | Cestulka | Dravci | 6.335 zobrazení | 6 odpovědí

Kam přesně se dá jít na dravce? Okouny,Štiky,Can­doše. Vše pouštím, jde mi o zábavu… Větší množství menších ryb +

Pop a zima necteno

27.11.2004 | sethy | Přívlač | 2.723 zobrazení | 13 odpovědí

Má někdo zkusenosti s popem v zime. Myslim ted – listopad a prosinec

Jak vyrobit plovoucí boilies necteno

17.6.2007 | Bobs | Kaprařina | 6.417 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím mohl by mi nekdo napsat jak se vyrábí plovoucí boilies? Díky moc!!

smáčci necteno

18.8.2009 | D@N | Dravci | 2.771 zobrazení | 2 odpovědi

V tomhle fóru bych byl rád,abyste se poďelily se svímy zkušenostmi z lovu se smáčky.Dále bych poprosil o nějaký návod jak smáčky správně napíchnout na jigovou hlavičku

Poradna při koupi rybářského náčiní necteno

2.2.2009 | fish-team-voda | Tipy & triky | 6.271 zobrazení | 57 odpovědí

Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)

kam na pstruhy na peldrimovsku necteno

18.8.2009 | mazlo | Přívlač | 2.835 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj kolegové rybáři chci se zeptat kam bych měl vyrazit na pstruhy na pelhřimovsku?? díky za odpoved

Spodní háčky u wobů od rapaly.. necteno

19.6.2009 | hulibrk | Dravci | 2.851 zobrazení | 22 odpovědí

Co říkáte na sundání spodních háčku na wobech od rapaly při vláčce na stojáku s dost nechutným dnem plným větví apod.?

zkušenosti s jiri tuma. fishing z ČB necteno

13.8.2009 | dedacek | Obchod | 3.258 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s firmou Jiřího Tůmy z ČB prodávající navijáky D.A.M. , potřebuji ND k navijáku a jak jsem jim poslal přesný typ navijáku tak už se neozvali.

Mňamky pro naše rybičky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.444 zobrazení | 4 odpovědi

Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit

Má otázky ohledně........ necteno

16.8.2009 | Mega-Fish | Domácí revíry | 1.933 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím nevíte jestli se na Hněvkovický přehradě muže chytat nostop?Jak je to tam z rybami chystám se tam na 3 dny z bratrancem.Budeme chytat na na vlasovou montáž z kukuřicí,a na feeder a budeme krmit pšenicí a kukuřicí a nevíte jestli se tam muže bivakovat

Jak ukládáte doma pruty? necteno

26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 15.164 zobrazení | 76 odpovědí

Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.

Duháci!! necteno

19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.558 zobrazení | 38 odpovědí

Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky

Kam na dravce??? necteno

7.6.2009 | Kímot | Muškaření | 3.668 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chci se zeptat, kde tady na severní Moravě se dají lovit dravci (hlavně štiky) muškařením? Mám na mysli pouze pstruhové revíry kromě Moravice, tam vím, kde na ně jít. Ale, co třeba taková Morávka nebo Ostravice, třeba hned někde pod hrází, tam by něco mohlo být ne? Díky za rady. Tom

Jaký univerzální prut necteno

14.8.2009 | Ogar | Pruty | 2.972 zobrazení | 3 odpovědi

Zdrvím chci se koupit skládcí pruty ne teleskopy ale spíš něco univerzálního na položenou na kapry a jiný ryby můžete mi někdo poradit spíše preferuji značku shimano ale může být i jiná.děkuji

Bolení lovení necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 8.235 zobrazení | 59 odpovědí

Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)

Brtnice 461007 necteno

15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 14.431 zobrazení | 150 odpovědí

Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super

Máte zkušenost???? necteno

14.8.2009 | Mega-Fish | Pruty | 2.165 zobrazení | 1 odpověď

máte zkušenost stímto průtem? http://www.tropicliberec.cz/…heavy-feeder

a nebo stím to? http://www.milobrno.cz/…erapy-feeder

Dave Beecham necteno

12.8.2009 | Rico | Kaprařina | 1.900 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel jsem se zeptat zda mel nekdo tu cest a potkal Dava Beechama osobne, nebo si u nej na Kanarech zachytal :)