Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Poradte prosím necteno

12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.687 zobrazení | 9 odpovědí

dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je

štiky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.261 zobrazení | 11 odpovědí

Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.

Lov na dírkách necteno

17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.522 zobrazení | 5 odpovědí

nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…

parmy necteno

24.8.2005 | spurda | Ostatní ryby | 5.095 zobrazení | 27 odpovědí

parmy-Jak na ně [addsig]

Lov nonstop na Těrlické přehradě necteno

9.8.2009 | mycek | Dravci | 2.999 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké s tím máte skušenosti.Ja jsem toho využil třikrát,až na jednoho candátka 50cm a ůhoře,bez měření vrácen vodě,tak jsem nezaznamenal větší aktivitu.

s poperem na tlouštích necteno

14.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.406 zobrazení | 26 odpovědí

jak mam dělat velký přestávky jak ho prostě vodit

Držáky prutů na loďku necteno

9.8.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 2.407 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím opravuju loďku a při této příležitosti si chci udělat nebo koupit držák prutů na loďku můžete mi poradit jaký používáte vy.děkuji

Woblery Kácel - zkušenosti necteno

21.6.2006 | Fedderista | Přívlač | 10.618 zobrazení | 36 odpovědí

Tak jsem se doslechl o českých woblerech Kácel, nelenil a hned po internetu nějakých 5 kousků na zkoušku objednal. Máte s nima někdo nějaké zkušenosti?

maskování necteno

11.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.597 zobrazení | 22 odpovědí

zdar,zajímá mě maskování(v pří­rodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,ná­vody…dík

dvojí metr necteno

5.8.2009 | lubos 10 | Legislativa | 2.412 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Proč na hraničních řekách platí dvojí metr?(Morava) SK lov 24h CZ 03h-24h
zavážení povoleno zakázáno přivlastnění ryb 2ks 1ks atd…

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.274 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Šňůra Berkley Whiplash necteno

10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.715 zobrazení | 15 odpovědí

Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?

Jak na sumce ? necteno

20.6.2009 | Renegade | Dravci | 7.606 zobrazení | 21 odpovědí

Tryky a tipy na sumce na velkých vodách a v hojném množství.Sumci se zde přemnožili a nejeví zájem o potravu.

Slapy-vhodné místo necteno

23.9.2005 | Hrouzek02 | Domácí revíry | 13.824 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poraďte dobré místo na chytání na Slapech, jedná se o dobrý přístup k vodě.

Veletrh Brno 18.3 - 22.3.2009 SRAZ necteno

21.9.2008 | Robur | chytej.cz | 66.617 zobrazení | 580 odpovědí

Opět aktualizuji:-) protože někteří uš mají zimu či jaro. Ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 20. března – pátek. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 80 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 20. 3. 2009: od 19:00 restaurace Holiday + ubytování Ubytování 80,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 20. března 2009 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště /POZOR, VSTUPENKA NA VÝSTAVIŠTĚ JE I JÍZDENKA NA MĚSTSKOU DOPRAVU/. Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc. Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod. Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně. Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada. Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

info o minulém srazu je www.chytej.cz

Parametry,nastavení echolotu EAGEL Cuda 242 necteno

30.7.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.227 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec všem,nemohli by jste mě někdo poradit jak nastavit tento echolot nějak se mi to nedaří.Dík

Náhradní díly necteno

4.8.2009 | dedacek | Navijáky | 2.344 zobrazení | 2 odpovědi

Kde se dají sehnat nahr. díly k navijáku DAM ? Ztratila se mi rolna a šroubek z překlápěče a nemohu na sumce.

Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.605 zobrazení | 13 odpovědí

v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..

Křetínka necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.086 zobrazení | 15 odpovědí

Slysel jsem,ze se na teto prehrade vyborne lovi stiky a okouni,a tak jsem premluvil dedu a babicku,se kteryma jezdim kazdy rok nekam na ryby(letos to byli Nove Mlyny,pred tim trikrat vranov),abychom vyzkouseli tuto prehradu,ale pod podminkou,ze budu muset sehnat nejaky ubytovani u teto prehrady,ale porad nic nemuzu najit. neporadite mi prosim nekdo?Predem diky,denyg

jak vlacet na kopyto zejmena candaty necteno

24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.801 zobrazení | 24 odpovědí

jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.