Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.486 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

MORAVA 12 A necteno

30.7.2009 | tomasektom | Přívlač | 2.211 zobrazení | 1 odpověď

Chodíte na tuto lokalitu a jak se vám daří tady z rybama.Jakou techniku by jste zvolily na této lokalitě.

Video necteno

31.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.444 zobrazení | 2 odpovědi

Mám video které má 170MB a tady je to nějak omezení a bylo tam psáno že by to monžá šlo nebo naco takovího šlo by to? Zde je to video http://www.youtube.com/watch?…

a tady je druhý http://www.youtube.com/watch?…

kde je to co bývalo? necteno

28.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.352 zobrazení | 9 odpovědí

Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.

Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.

Zkusili jste plandavky? necteno

10.3.2004 | pupak | Přívlač | 12.197 zobrazení | 34 odpovědí

Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?

Je investice do tohoto ,,setu" výhodná? necteno

6.7.2009 | FISHERBOY | Pruty | 3.044 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím..... po třech letech se vracím k vodě…rád bych se trochu víc zaměřil na přívlač protože mě to narozdíl od kaprařiny dycky víc bavilo. Základní vercajk už mám z minulých let (nejaky plandy, rotačky, gumy a něco málo woblerů). přívlačový prut a naviják jsem si pujčil od dědy, ale rad bych si koupil svůj vlastní proto se vás chci zeptat, zda je podle vás toto kvalitní výrobek…zdá se mi to nějako levné… 2-dílný prut Mitchell 2,4m 10–30g + ZDARMA naviják a vlasec – za 689 kč… je to na www.braunstar.cz chytám přežně na údolní nádrži Seč, myslim že víc jak do hloubky 10 metrů se nikde nedostanu…a chytat chci takové ty štiky..boleny, candaty… kolem míry …a kdyby to vzalo omylem neco vetšího aby ten prut taky přežil… Takže by mě zajímalo jestl má cenu tenhle prut kupovat.

ledvinka od Rapaly necteno

29.7.2009 | novas32 | Ostatní nádobíčko | 2.097 zobrazení | 3 odpovědi

ahoj, neni to tak dlouho, co tu probehla chvala na ledvinku od Rapaly, tusim, ze to tedy byla ledvinka. nemuzu to tady nikde najit, netusite kde to bylo? v obchode jsem narazil na takovou brasnu pres rameno, s implantovanyma krabickama na nastrahy. nejsem si jisty, jestli to nahodou nebylo ono, ale chtel bych to pouzivat i pri muskareni a to se mi tahle brasna zda moc velka. ta brasna se mi taky moc libi, ale kdyby bylo neco mensiho, bylo by to super. tusim, ze o tom tady na foru psal neco David Havlicek. diky za pripadne info.

Přívlač na Dřevnici 1 necteno

29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.256 zobrazení | 7 odpovědí

Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.

Neoprén? necteno

25.7.2009 | brčo | Ostatní nádobíčko | 2.846 zobrazení | 5 odpovědí

Dobry den. Mal by som dotaz ohladom druhov a vyhod, nevyhod brodiacich oblekov nohavic. Trapi ma najma to aky je rozdiel v pouzivani neoprenovycha a aky v pouzivani viacvrstvovych tkanych brodiacich nohaviciach.

Dakujem vopred.

Magnetická krabička na háčky necteno

8.3.2009 | Sander | Ryby | 18.189 zobrazení | 42 odpovědí

Používátě někdo magnetickou krabičku na háčky? Jdou z ní malé háčky dobře vyndat holou rukou, nebo je zapotřebí pinzeta? Jste s ní spokojeni? Dík.

Banda Ostrava necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 1.854 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Ahoj,hledám někoho kdo má kolem 14 Let je s OSTRAVY a chodí na Ryby rád bych se přidal..

Chodíte někdo vláčet na Seč??? necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 2.004 zobrazení | 4 odpovědi

Je tu někdo, kdo jezdí vláčet na Sečskou přehradu? Pokud ano, jaké tam máte úspěchy???

poper a bolen necteno

20.6.2005 | SALAM | Domácí revíry | 8.508 zobrazení | 31 odpovědí

Dáří se Vám cíleně lovit boleny? U nás v HK jich vídám fakt hodně a pěknějch, ale zatím sem kromě jednoho náhodnýho dorostence neměl tu čest. Četl sem mimo jiné i jirisovi články a doufám že mi pomohou. Bohužel nikde sem se nedozvěděl jak správně vést popra, možete někdo poradit?

povolenka k lovu ryb ??? necteno

24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.611 zobrazení | 4 odpovědi

Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS

Darkovske moře necteno

7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.562 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 6.105 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Nemírová ryba-zraněná ?? necteno

21.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.117 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co s rybou, která polkla nástrahu hlouběji než měla ..nebo při vytažení byla jinak zraněná ???…a ke všemu nemá míru!! ?

Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky? necteno

16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 4.093 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky

baitrunner necteno

6.6.2009 | kospi | Kaprařina | 3.364 zobrazení | 10 odpovědí

múžete mi někdo doporučit dobrý naviják s baitrunnerem?mám D.A.M.qick finesa a nejsem s nimi spokojený.

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.617 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.