Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Manželské páry pro společný rybolov a trávení společných chvil necteno

15.6.2009 | 63.Vašek | Vaše názory | 2.080 zobrazení | 2 odpovědi

Zajímá mě kolik z nás chytá společně z manželkama trávení na rybách a jsou úspěšnější naše ženy než my muži.

Těrlická přehrada necteno

18.7.2009 | Vrťa | Domácí revíry | 2.862 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím všechny kolegy rybáře. Na tyhle prázdniny mi padl do oka revír Těrlická přehrada,kde bych rád strávil týden na dovolené ovšem nemám ze zdejším revírem žádné zkušenosti.Prosím tedy někoho o stručný popis zdejší vody a o radu co a jak? Jsem spíše milovník feederu a plánuju si přibalit nějáké to kilo vařené kukuřice na cestu-krom toho se jiným metodám lovu nebráním a pokud budou vámi označeny za úspěšnou tak mohu též praktikovat Tedy pomozte mi prosím

Kolik věcí si berete na týden na ryby? necteno

10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.382 zobrazení | 18 odpovědí

Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D

Nákup přívlač necteno

29.12.2005 | Poperr | Ostatní nádobíčko | 2.789 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,bo­leny,candaty poradte dekuju

JAKOU LOĎKU NA PŘEHRADU? necteno

26.11.2006 | vagi | Ostatní nádobíčko | 11.853 zobrazení | 44 odpovědí

Prosím všechny o radu a zkušenosti. Chystám se pořídit si loďku a budu vděčný za každý názor a radu. Většinou budeme ve dvou a tak si myslím, že rozměrově by to mělo být cca 3,5 na 1,5? (dostatečná stabilita a prostor) Tvar klasické pramice nebo do „V“. To asi není rozhodující. Laminát či hliník? Vím, že mě ještě čeká el. motor, sonar a zřejmě i nějaký vozík, ale představa byla max. do 25.000,– (nemusí být vše nové), takže laminát je levnější, ale asi zase těžší. Když budu sám, zvládnu i laminát na vodu a z vody? Ve fóru už jsem něco našel o motorech a sonarech, ale stále nevím… Předem všem moc děkuji za jakékoli názory. Je to pro mě mnohem cenější, než rady prodavačů. Začínám mít totiž pocit, že v obchodech málokdy opravdu poradí…

vozík na loďku necteno

28.11.2007 | wallys | Ostatní nádobíčko | 10.325 zobrazení | 60 odpovědí

Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík

Preprava člna na streche auta necteno

15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 10.049 zobrazení | 23 odpovědí

Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skla­danie a upevnenie.

Plovací vesta necteno

20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 3.053 zobrazení | 9 odpovědí

Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?

Rapala nebo Ja !!!!!!! necteno

10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.175 zobrazení | 18 odpovědí

Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.610 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Potrubí =Soukromák necteno

16.7.2009 | Mega-Fish | Domácí revíry | 2.654 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím všecheny máme v plánu ject v sobotu na Rybník Potrubí http://www.jdemenaryby.cz/…ybnikam.html a chci se zeptat jestli máte tam odcat nejaké info jak to tam jde a nebo jestli jste tam dokonce nebyli prej jsou tam kapři 60+ menčí že jse tam moc nechytaj

Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu necteno

13.7.2009 | hulibrk | Domácí revíry | 3.540 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..

Vysočina necteno

12.7.2009 | back-woodsman | Feeder | 2.229 zobrazení | 7 odpovědí

Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.

co na co? :)) necteno

15.7.2009 | hulibrk | Dravci | 2.163 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím..od čtvrtka se na pár dnů řítím na Sázavu se stanem a mám v plánu projít od soutoku s Vltavou až do Týnce a cestou tahat woby, rotačky apod. Kdykoli sem tam chytal, tak šli jen tloušti na rotačky.. Takže se ptám..na co jde nejvíc štika? Na co tloušť? Na co candát? A vůbec? Je na Sázavě něco? :))

DALEŠICE ?? necteno

10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.800 zobrazení | 6 odpovědí

NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..

Prut na položenou necteno

14.7.2009 | Deadgun | Pruty | 2.654 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, již delší dobu hledám nějaký kvalitnější prut na položenou za rozumnou cenu. Chytám především na úzkých řekách, občas zajdu na rybník či přehradu. Preferuju montáž s krmítkem a zaměřuju se na chytání cejnů a kaprů. Dokázal by mi někdo poradit, jaký prut bych si měl pořídít tak do 1000 kč??

ca janča necteno

13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.614 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.

Dyje necteno

10.7.2009 | vionek | Domácí revíry | 2.440 zobrazení | 6 odpovědí

Chystám se na dovolenou na Moravu a chtěl bych zkusit kapry na Dyji.Poradí mi někdo,kam přibližně jet,nikdy jsem na Dyji nechytal.Dík za info.

proutek na jemnou přívlač? necteno

3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.705 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.443 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz