Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Sumci a morava
8.3.2005 | palcat | Sumcařina | 9.007 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s lovem sumců na řece moravě hlavně revíry morava 8,9 a 11,12 , morava 10 je můj domácí revír a nic moc hlavní duvod je zákaz lovu z loďky a zavážení a šílená regulace.
schimano
25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.366 zobrazení | 8 odpovědí
potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.
Velikost boilie
19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.682 zobrazení | 6 odpovědí
JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Předem díky.
Parmy v okolí Třebíče
20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.884 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)
balónková montáž
3.5.2009 | | Sumcařina | 4.200 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.
coop?,sougmbnidg
10.7.2009 | Kímot | Muškaření | 2.394 zobrazení | žádná odpověď
ahi?loeizrhfM?b jkfh očřřřř qw owi oíáýu šáýčb zhizfuhč áorázčr áoůáč ščáýáíp ášzt ,?(///ˇ%
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.343 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
čím podložit pletenku?
29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.524 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(
boilies
23.1.2009 | gigoboss | Tipy & triky | 3.095 zobrazení | 5 odpovědí
je hnusna zima a nam kaprarum je dlouha chvile,nikde sem nenasel zadne recepty na vyrobu boilies,tak bychom si na toto tema mohli pohovorit
Navijaky a Multiplikatory znacky Penn
23.3.2009 | soj | Navijáky | 9.180 zobrazení | 64 odpovědí
Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikatoru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.466 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!
Chov plotice
25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 6.149 zobrazení | 11 odpovědí
Petrův zdar!
Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.
vyprošťovač háčků
28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.462 zobrazení | 23 odpovědí
tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek????????????(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…
JRC bivak STI 2 Man
6.7.2009 | Klon | Ostatní nádobíčko | 9.137 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím vás rybáři.Mám dilema ze kterým si moc nwvím rady…Jedná se o bivak od firmy JRC s označením STI 2 Man Twin Skin a STI 2 Man Twin Skin Extended.Jde o to ,že nevím jak je to s těmi plášti,protože na každých stránkách je něco jiného.Můj dotaz tedy zní:::Když si koupím STI 2 Man Twin Skin extended dostanu Hlavní konstrukci + Druhý plášt + další plášt který dělá tu předsínku??? Nebo dostanu jen hlavní konstrukci a místo druhého plaště dostanu jen s tím co děla tu předsínku…On totiž ten plašt který to zvětšuje o 55 cm a děla tu předsínku jde koupit samostatně a já tedy nevím abych pak neměl 3 pláště,protože ten druhý mezi nimy by byl zbytečný nemyslíte???,Děkuji za odpovědi…
Polarizačky- barva skel
23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 9.258 zobrazení | 41 odpovědí
Jakou barvu skel mám zvolit?…z finančních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.
Obrázek ryby na svatební oznámení
6.5.2009 | vagi | Vaše názory | 13.092 zobrazení | 38 odpovědí
Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.
Povodeň - výzva k pomoci
28.6.2009 | HaDová | chytej.cz | 2.636 zobrazení | 14 odpovědí
Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.
pravidelne krmeni
7.5.2009 | recek | Kaprařina | 3.349 zobrazení | 25 odpovědí
Dobry den zajimali by me vase skusenosti s pravidelnym krmenim.Krmil bych na potoku ktery je siroky okolo 10m nekde o trochu vyc vym ze kapri na toku sou par sem jich uz chytil.Krmil bych varenou psenicí a pridaval bich do ni i trochu kukurice.Jak dloho a pravidelne je treba krmit nez by se na ni ryby naucili?A jak velkym mnozstvym bych mel krmit.
Krmení s boilie
1.5.2009 | sumecryba | Kaprařina | 2.995 zobrazení | 9 odpovědí
Vážení kolegové rybáři.Myslíte si že je vhodné na určitých rybářských revírech krmit boiliem z pytlů.Není to překrmování?A vůči ostatním kolegům rybářského cechu správné.