Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
o s o b n o s t
9.10.2005 | Milky | Ryby | 8.113 zobrazení | 62 odpovědí
Quapem se blíží konec roku, což bývá zpravidla dost pádný důvod pro různé rekapitulace a ankety. Mě osobně by zajímalo, koho považujete za OSOBNOST rybaření letočního roku. Zkuste hodit do placu jednu dvě v dobré a jednu ANTIosonost.
AMUŘI
1.7.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 18.586 zobrazení | 49 odpovědí
Zdravím všechny,chci se poradit s lovem amura…viděl sem moc pěkný amury,ale neberou.Žerou jen rákos,vyjedou až k hladině,vyskočí,lapí list rákosu a stahne ho pod vodu,tam jej okusuje.NEVÍTE O NĚČEM NA TAKOVÉ TO BÁZI S RÁKOSEM NEBO NĚCO PODOBNÝHO???Prosím o rady,díky a přeji hodně úlovků.
neuspešny začiatok
3.6.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.648 zobrazení | 8 odpovědí
zdravím …poradte kde je chyba .....vyvažal som cca 120m kazdu hodinu som mal peknu jazdu lenže som nesekol z 10×9 zaberou …netreba sekat aspon 2× alebo je chyba v montaži poradte diky
Rychle boilies na par hodin
6.5.2009 | LuboO | Kaprařina | 3.678 zobrazení | 11 odpovědí
Mozno sa touto otazkou opakujem, ale ide mi o toto: chodim na ryby tak max. na 8 hodin, vacsinou sa bavim s matchkou a druhy prut mam na polozenu. Chcel by som poradit, kedze v tomto odvetvi sa nevyznam, ake sa daju pouzit boilies na kratku dobu lovu, ci su take boilies a ako sa odlisuju od tych dlhodobo posobiacich. Snad mi rozumiete. Chytam na dohod. Dakujem.
dip do pva
25.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.800 zobrazení | 2 odpovědi
mate nikto skusenosti s dipom white halibut pelets od star baits..je vhodné dipovať boiles aj do pva
Kam zmizeli ježdíci z Berounky????
17.12.2008 | kinghlína | Domácí revíry | 6.566 zobrazení | 32 odpovědí
Není tomu tak dlouho, kdy nebyl na Berounce problém uloívit 20 ježdíků za pár minut, stačil jen malý hnojáček, spláveček a bylo! Za poslední 2 roky jsem ježdíka neviděl a ani neslyšel o jeho ulovení a to jich tam bylo. Mluvím o úseku od Křivoklátu do Berouna, níž ani vejš to neznám. Má někdo z Vás odpověď nebo zato můžou marťani???
soukromáky na Ostravsku a Horní Bečva
21.6.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.839 zobrazení | 5 odpovědí
studenka jistebnik & knižeci rybnik nebo luhačovice & rychvald u ostravy & horni bečva chyta někdo na soukromych rybnicich ve studence nebo v jistebniku nevite kolik tam stoji povolenka třeba tydeni diky za jakoukoliv radu někde v okoli bartošovic pry je taky soukromy rybnik jestli někdo vi pište knižeci rybnik nebo luhačovice nemužu se rozhodnout mezi těma dměma vodama n knižecim rybniku už sem byl na luhačkach ještě ne nevite jak to tam bere jde něcoo diky z radu rychvald u ostravy čaute nema někdo informace o soukromych rybnicich v rychvaldě novy stav nebo figura jk tam berou kapři neboo dravci diky za radu kolik stoji povolenka ma to cenu tak kupovt povoolenku třeba na tyden horni bečva čaute ma někdo info jak to vypada n horni bečvě je to pry pstruhovy revir a je tam přehrada kde je i kapr nevite kolik stoji tydenni povolenka a jak to tam bere n přivlač nebo na kapra
popy,popy,popíčky.
21.8.2008 | farnas | Dravci | 8.073 zobrazení | 61 odpovědí
chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....
vaškovky
7.1.2009 | novas32 | Přívlač | 12.212 zobrazení | 74 odpovědí
jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…
jemnej vláčák
11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.716 zobrazení | 34 odpovědí
čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky
Kam na candáty okolo Jihlavy?
19.6.2009 | Kokos | Přívlač | 2.821 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte kam na candáty v okolí rybářských revíru Jihlavy, vím že je to tu s nimi na draka. Díky
Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass
31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.993 zobrazení | 23 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.
Zahájení lovu dravců na MP revírech 2009
17.5.2009 | rybář233 | Přívlač | 11.162 zobrazení | 62 odpovědí
Zahájení lovu dravců na MP revírech už klepe na dveře a tak bych se chtěl zeptat kam vyrazíte a jaká z vašich nástrach se první dotkne hladiny.Předem dík za otpovědi.
Norsko Hitra 2007
20.4.2007 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.931 zobrazení | 6 odpovědí
Uz jste byl nekdo letos na hitre nebo jste tam!Podelte se jak to tam vypada a jake jsou podminky.Ja jedu v nedeli tak pak dam vedet jak to vypada s rybama a pocasim.
Na co chytat štiku ?
23.8.2007 | Pepa Kreidl | Dravci | 33.479 zobrazení | 220 odpovědí
Chci se vás zeptat,jaké máte zkušenosti s lovením štik,zda je chytáte raději na třpytku či woblera,nebo dáváte přednost raději živé rybce ?
Kam na ryby v Praze?
25.9.2005 | 3d | Domácí revíry | 15.448 zobrazení | 15 odpovědí
Uz několik let se zaměřuji na lov Parem, Tloušťů a prědevšim velkých Cejnů. Momentálně jsem v Praze. Rád bych někam vyrazil vyzkoušet nový revír. Prosím poraďte mi.
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.841 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
Správné použití podvodního splávku na sumce
30.8.2005 | Candátoman | Dravci | 8.378 zobrazení | 22 odpovědí
Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!
Začátečník muškaření - kam na Severu čech
5.5.2009 | tiggerpike | Muškaření | 3.816 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, letos bych rád poprvé vyzkoušel muškaření. Chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo ze zkušených muškařů nedoporučil na mé první pokusy nějakou MP vodu (nemám zatím P povoleku) v okolí měst Česká Lípa, Liberec, Mladá Boleslav, Děčín. Jde mi o místo k chytání na mušku, kde bych mohl něco (cokoliv) chytit, aby mě to neodradilo… Myslím nějaké konkrétnější rady, ne „zkus Labe nebo Ploučnici“ :-). Předem děkuji za dobré rady…
MO a pořádání závodů
1.2.2009 | kubas | Legislativa | 8.274 zobrazení | 79 odpovědí
Včera jsem si byl pro MP povolenku v naší MO a co jsem se nedozvěděl,v naší MO se zavedl poplatek 50Kč na závody, kdo přijde, tak se mu z částky 100 Kč(tolik stojí celkové startovné) odečte ta zaplacená 50Kč, kterou platil, při vyzvednutí ryb. lístku, v tom nevidím zase takový problém, i když docela nechápu podstatu, příjde mě to jako takové Julíkovné, ale to je logické přijdu k lékaři a zaplatím, ale když nepřijdu na závody, tak zaplatím za ně stejně. Bylo mě vysvětleno, že kdyby náhodou nevyšlo počasí, tak ať závody nejsou prodělečné, kdo to pak bude platit. Závody a prodělečné? Tak když se bojí, že prodělají, tak ať žádné závody nedělají! Načež přišel jistý člen této MO a řekl, že tento poplatek nezaplatí, že nevidí důvod, že na závody nechodí, několik minut se dohadovaly a nakonec mu zdělily, že když to nehodlá zaplatit tento polatek, že mu povolenku nedají a taky nedaly. Jak se na to dívate? Máte taky podobné „poplatky“? Má MO vůbec právo na to zavádět takovéto poplatky a zařazovat je do členské známky ?