Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
lanko technostel
28.5.2009 | recek | Dravci | 3.646 zobrazení | 30 odpovědí
Dobry den zajimalo by me jake mate skusenosti s lankem technostel na stiky muzu ho dat i na candata kdyz hrozi ze rybycku sezere stika a pak by se trapila z ukouslim hackem.
Jak se stá členem RS?
11.6.2009 | hulibrk | Legislativa | 3.032 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal
Uchovávání nástražních ryb
25.4.2008 | jarvan | Dravci | 4.874 zobrazení | 14 odpovědí
Sezóna dravců je ještě daleko a vy chytíte kapříka, nebo línka akorát tak do sumčí tlamy. Kam s ním?
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.398 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
Potápění
4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.402 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
Kam na ryby - okolí CL
13.6.2009 | Luma | Kaprařina | 2.909 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Ahoj rybáři, jsem začátečník rybář a potřeboval bych poradit, kam na ryby v okolí České Lípy (v okruhu 50 km). Jezdím např. na Labe, ale rád bych zkusil i nějaký rybník. Chytám na položenou-kapr (boilie) nebo krmítko. Děkuji za rady.
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.497 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Poraďte prosím teleskop
12.6.2009 | Fryschman | Pruty | 2.419 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych zdejší přispivatele poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaké slušnější pruty okolo 1000 Kč za kus, je-li to vůbec možné. Představa by byla 3,3 – 3,9 m zátěž 100g a více, hlasně už uhlík a SIC očka. Nejlépe teleskop. Poraďte prosím na základě svých zkušeností do čeho jít?
Woblery Yo-zuni
17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 5.011 zobrazení | 12 odpovědí
V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík
Prosim poradte s kaprovym prutem
12.6.2009 | MoRoN | Pruty | 2.230 zobrazení | žádná odpověď
Prosim poradte s prutem kery, 12ft, 3lb :
Chub Vantage Greys Prodigy SX Chub Outcast
Pls. aj osobni skusenosti.
Internet všude
11.6.2009 | Libor | Ostatní nádobíčko | 1.939 zobrazení | 1 odpověď
Pořídil jsem mobilní internet od vodafone, pro případ že by někdo chtěl být ujetej jako já a být online všude (chata atd.) můžu dát pár postřehů. Co se týče rychlosti, na běžné brouzdání postačí. Vkládání malých fotografií taky není problém. Video nebo online radio nelze. Do PC vše leze zařízením USB velikosti Flashky ve které je SIM karta. Stojí 350 za měsíc (6měsíců akce).
Lov lososov, steelheadov a velkych pstruhov v Norsku
10.6.2009 | FishingBrothers.sk | Lososovité ryby | 2.437 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím všetkých spoza rieky Moravy. Chystáme sa s kamarátmi do Nórska za pár dní na lososy, poprípade steelheady a velké pstruhy. Zbierame info a keby ste nám vedeli dať nejaké cenné rady, kde a ako na nich, bol by som veľmi vďačný. Vopred dík.
Transport navijáků
19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.382 zobrazení | 16 odpovědí
Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)
Přívlač na Odře
8.6.2009 | vyyyydra | Dravci | 2.739 zobrazení | 4 odpovědi
Petruv zdar. Chodíte někdo vlačet na odru 2 (1), jsou tam nějací dravci? Slyšel jsem, že tam jsou Boleni, Sumci… ale lidi toho napovídají… Dik za info
Sbirolino,bombeta a pod.
8.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 10.299 zobrazení | 27 odpovědí
Používate tieto moderné novinky na prívlač?
Hájení okouna říčního
16.1.2009 | inspo | Dravci | 16.711 zobrazení | 97 odpovědí
Tak od letoška má v SM kraji i okoun svou dobu hájení a to od 1.1. do 16.5. Jak je tomu u Vás ostatních? Co si o tom myslíte?
Závody chytej.cz Jestřabice
21.3.2009 | Robur | chytej.cz | 10.714 zobrazení | 100 odpovědí
jsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D
Co to je za rybu?
4.6.2009 | Pumpik | Vaše názory | 10.492 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den,řeknete mi někdo co to je za rybu?Vím že mě budete považovat za naprostého neznalce ale fakt tu rybu nepoznám
Woblery Luciapuma
4.6.2009 | sirka12 | Přívlač | 3.162 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim všechny vlačkaře, kdo ma zkušenost s těmito woblery? Zkouším je na pstruhovce ale mam hodně smišene pocity, tak nevim jestli to byla vhodna investice, prosim o vaše nazory.
Pomožme kamarádovi
26.5.2009 | cercer | Tipy & triky | 7.606 zobrazení | 44 odpovědí
Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..posílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…