Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ
2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 6.800 zobrazení | 15 odpovědí
Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!
Abu Garcia Stamina spin 2,7m 8-30g
2.6.2009 | mira.ll | Pruty | 2.567 zobrazení | žádná odpověď
Pozor!!! Koupil jsem si prut Abu Garcia Stamina spin 2,7m 8–30g , a udávaná gramáž v e-shopech (Braunstar,tropicliberec, …)se liší od skutečné, která je uvedena na prutě – 10–40g. 2,7čka se v gramáži 8–30 nevyrábí.
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.427 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
Premium carp Cross 363
31.5.2009 | prchy16 | Kaprařina | 2.279 zobrazení | žádná odpověď
Potřeboval bych poradit s pruty na kapry líbí se mi ty to děličky Premium carp Cross 363 mate snimy nějaké skušenosti. Předem děkuju
Premium carp Cross 363
31.5.2009 | prchy16 | Pruty | 2.254 zobrazení | žádná odpověď
Potřeboval bych poradit s pruty na kapry líbí se mi ty to děličky
Premium carp Cross 363 mate snimy nějaké skušenosti.
Předem děkuju
Obal na pruty,jaká značka?
30.5.2009 | v.lak | Obchod | 2.431 zobrazení | 6 odpovědí
Chci koupit 3 komorový obal na pruty a našel jsem od třech výrobců.Sema;Sona a Hodonský.Znáte je?Jaké máte zkušenosti a který by jste doporučily.
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.946 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
Petice za život naruby
14.5.2009 | CeP | Vaše názory | 2.081 zobrazení | 18 odpovědí
Lidičky a mně už to takhle nebaví. Chtělo by to nějakou pořadnou změnu. Co takhle petici za život naruby? Zakladní theze jsem načrtl v následujícím textu. Jdete do toho se mnou?
Milý pane Bože, měl bych pro Tebe malý zlepšováček. Život by měl začít smrtí – a ne obráceně. Zkus si to pane Bože představit: Ležíš ztuhlý v zatuchlé hlíně, je tma a najednou se začneš hrabat vstříc světlu. Vylezeš na světlo boží, jdeš do domova důchodců, odkud Tě za pár let vyhodí, neboť omládneš. Protože máš tučný důchod a naspoříno, budeš jezdit po lázních a hrát golf. Na uvítanou v práci, dostaneš zlaté hodinky a přestože začneš pomalu, docela pomalu pracovat, budou se lidé kolem k Tobě chovat velice mile a laskavě. Až skončíš s prací, budeš studovat na vejšce. Máš dost peněz, aby sis vychutnával studentský život plnými doušky. Zkusíš to s drogami, v hlavě nemáš nic jiného než ženské a celý den si můžeš nalévat alkohol do palice. Až z toho dostatečně otupíš, nastane čas jít do základní školy. Ve škole budeš rok od roku blbější až z ní konečně vyletíš. Potom si budeš pár let hrát na pískovišti a nakonec se budeš válet 9 měsíců děloze. A svůj život ukončíš jako orgasmus! No řekni Bože – nebyla by to paráda?
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.997 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
Rybářské časopisy na cd či netu
12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.274 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?
rybnicek
6.5.2009 | petr168 | Domácí revíry | 1.973 zobrazení | 13 odpovědí
budovani zahradniho rybnicku na vlastnim pozemku o rozmerech 10× 10,m se sloupcem 140cm zpritokem a jak zamezyt uniku pstruhu z jednoho potucku do druheho
Ostravice vytrávena
11.5.2009 | kamos007 | Domácí revíry | 2.250 zobrazení | 9 odpovědí
Nevíte něco bližšího otom že je ostravice od frýdlantu vychcípaná???Nevíte jaké jsou škody a pod…
LK BAITS
1.3.2009 | ozrala | Ryby | 12.039 zobrazení | 1 odpověď
Jaké je vaše nej boilie od tohoto vyrobce naco nejvice chytáte
Neznalec
19.5.2009 | jirous | Feeder | 2.382 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj pánové feedraři, mám na vás otázečku. Chytám už dva roky na feeder, mám dva pruty. Jeden lange a druhý medium. U obuch má označení na špičkách v uncích. Teď jsem dostal nový feeder a o víkendu ho jdu vyzkoušet na závody. Na špičkách má označení v gramech př: 28g, 32g, … to znamená, že nejlepší reakci má, při této hmotnosti zátěže?? Díky za radu
suche kesery
6.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 2.180 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Hallo
Wir sind ein hollandische grosshandel. Wir suchen jemand die kescher / kesery produziert. Fur import nach Holland.
Rybářský bodový systém
13.5.2009 | Piranha | Vaše názory | 5.116 zobrazení | 34 odpovědí
V poslední době se setkávám s problémem nedodržování rybářského řádu u samotných rybářů.Ať už je to nedodržování povolené míry ryb, ponechávání si hájených úlovků, nebo lov nepovoleným způsobem.Dnes už není tak problém s pytláky, jakož to s rybáři samotnými. Proto si myslím že by nebylo na škodu zavést bodový systém i u rybářů.RS by do kolonky k tomu určené vypsala hříšníkovy body a pokud by se opět opakovalo něco podobného, opět by se zapsaly body a po určitém počtu by se odebírala povolenka např. jeden měsíc až po jeden rok.S nějakým finančním postihem nevím jestli by byla RS oprávněna vybírat, nebo by se pokuta platila na Mo při převzetí povolenky. Co myslíte.
Kam na mimopstruhové vodě na pstruhy?
17.4.2009 | | Dravci | 10.758 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Zdravím všechny přátele nejlepšího odpočinku na světě. Jsem z Prahy a často slýchám a čtu, jak na různých revírech kolem Prahy lidé chytají pstruhy a siveny na mimopstruhových vodách. Chtěl bych zde rozpoutat diskusi, kam na ně.. Já osobně znám jeden revír a to hned v Praze pod Helmovským jezem. Jestli znáte nějaké jiné poblíž Prahy třeba na Berounce či na Vltavě, tak sem určitě napište…
chemické světýlka
14.5.2009 | kamos007 | Neúspěchy | 4.086 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak dlouho se musí nabíjet chmické světýlka.Nedávno na závodech krom jiných věcí jsem vyhrál sáček s obsahem 2 ks chmických světtýlek + nějaké úchytky atd… a dal jsem je na 2 h na světlo a pak do tmy a ono to nesvítilo.Poraďte mi co jsem udělál špatně nebo jestli je závada na těch světýlkách.
babaj a spol
2.1.2009 | plescarp | Ryby | 2.515 zobrazení | 11 odpovědí
pre rybjoruv z cornej a okoli
Poraďte prosím.
28.5.2009 | Beer.Beda | Pruty | 2.085 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj kolegové rybáři, prosím vás o radu.Chci si koupit vláčák, který by měl splňovat tyto parametry:děličku 2.70, 15–40g± a cena cca 2000kč.Zítra dopoledne se chci po něčem poohlédnout tak mi dejte nějaký tip.Děkuji.