Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.948 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
Letošní Nejvíce ceněná ryba
30.11.2005 | Tomik | Přívlač | 6.012 zobrazení | 41 odpovědí
Možná trochu nepochopitelné téma, ale kdyby jste si fakt meli vybrat
jednu rybu, které si nejvíce letos ceníte jaká by to byla?? já si
například vážím každé ryby co chytím ale kdybch si mel vybrat tak na
1. Duhák 56
2. štika 67 Vím, že to nejsou ždádné extra úlovky ale zajímalo by me
jaxte na tom Vy???
pouštění ryb - případný úhyn
15.10.2008 | petr.esox | Legislativa | 6.783 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar, nevím jestli tady toto téma už nebylo, ale zajímal by mě názor na pouštění ryb a jejich případný úhyn. četl jsem i články kde píší, že 70% puštěných ryb uhyne. Sám tomu vůbec nevěřím. Jelikož drtivou většinu ryb pouštím, tak dodržuji zásadní pravidla. Vyháčkování probíhá ve vodě, rybu se snažím zdolat rychle a většinou nepoužívám protihroty. Hlouběji zapíchnuté háčky střihám. Někdy však ale mám černé myšlenky, jestli mnou puštěná ryba nezahyne. To bych ji pak snad raději nechytal. O víkendu jsem pouštěl bolena, který měl twistra zaháknutého za žaberní oblouk. Opravdu jsem ho lehce vyprostil, ale přece jen bolen trošku krvácel. Přežil to? Kolik ryb přežije šetrný zásah rybáře?
sůl
23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.499 zobrazení | 30 odpovědí
Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam
Pivovarské mláto - krmení
30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.528 zobrazení | 4 odpovědi
rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.127 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
ztracené mušky
25.5.2009 | novas32 | Neúspěchy | 2.929 zobrazení | žádná odpověď
záměrně zakládám téma na fóru, snad to rychle nezapadne. minulou středu 20.5.2009 kamarád zapomněl na nádrži v Praze Lahovicích košík, který obsahoval cca 300 mušek v krabičkách a nějaké vlasce. pokud se najde poctivý nálezce, prosím volejte mu na číslo 736640191. díky.
krevni moucka
24.5.2009 | kat | Tipy & triky | 2.711 zobrazení | žádná odpověď
kdo ma nejakou zkusenost s pridavanim krevni moucky do krmeni tak prosim o vase zkusenosti.......jaky pomer jestli je dobre michat i s jinou mouckou treba kostni atd. dik za vase odpovedi a rady
Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek)
24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.465 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu
Multiplikátor Penn GT 330 LD nebo GTI 330?
19.5.2009 | fischmon | Sumcařina | 3.325 zobrazení | 1 odpověď
Nevím jaká je jejich kapacita.CHci ho použít na vyvážení sumců,tak aby se na něj vešla pletenka 300m a aspon na 70kg
skitter prop
10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.567 zobrazení | 19 odpovědí
kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?
boilies a prášek v balení
14.4.2009 | | Kaprařina | 2.854 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zdravím všechny, zeptám se opět na věc, kterou většina z Vás považuje za samozřejmost. Snažil jsem se najít na netu odpověď ale „gůgl“ mi neodpovídá na to co bych chěl přesně vědět. Dnes jsem si na zkoušku koupil rohlíkové boilie a v balení je i nějaký prášek v sáčku. Bohužel jsem si toho všim až mimo prodejnu a už jsem neměl možnost se vrátit a zeptat se. Na internetu jsem zjistil, že jde „pravděpodobně“ o dip, ale již jsem nezjistil „jak“ a „kdy“ jej aplikovat. Předem díky každému kdo poradí co s tím práškem, nebo jestli ho vyhodit (jako jsem to někde četl).
Regulus
22.8.2008 | | chytej.cz | 8.456 zobrazení | 63 odpovědí
Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.
Tungsteny
12.5.2009 | vagi | Přívlač | 7.382 zobrazení | 32 odpovědí
Vůbec netuším, o co se jedná. Po přečtení fóra jigy se tam o tom zmiňují jako o „wolframovém něčem“, co lze použít na streamrové háčky k vytvoření „jigů na míru“. Přesně ten problém mám, že mi nevyhovuje poměr velikosti háčku a jigové hlavičky. Můžete mi někdo osvětlit, co to teda ty tungstedy jsou? Dík.
rotační třpytka
5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.469 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?
uhoř
19.5.2009 | recek | Domácí revíry | 2.733 zobrazení | 2 odpovědi
Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1.Za kazdou radu dekuji.
AnketA
9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.535 zobrazení | 24 odpovědí
Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla
být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo
začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává
plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se
teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější
zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku
Pomoc přívlač
8.10.2008 | Tycoon | Přívlač | 9.714 zobrazení | 89 odpovědí
Dobrej poraďte mi jak mám pořádně vláčet jako vláčet umím už asi 4 roky 2 dva co sem chytal byli parádní vytahal jsem hodně štik kolem těch 50 cm.To bylo ale jen na rybníkách na řece se mi vždycky povedlo pár okounů Měl špatné vybavení ale prostě to.První dva roky to byla nádherná rybařina.Po třetím roce se mi prostě přestalo dařit za těch mnoho dochůzek jsem chytnul jen 3 štiky a jednoho okouna.A tenhle rok prostě nic!!!Koupil jsem si kvůli tomu i novej prut .Poraďte mi co mám zvolit abych si ještě letos aspoň jednou zabojoval s 50 štikou.
Prut mám Cormoran (20–60g) Vlasec 30
A požívám lanka mám jedno wolframové a ještě nevím jaký
Co byste doporučili?
24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.696 zobrazení | 4 odpovědi
Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs
Plavaná pro začátečníky
18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.634 zobrazení | 17 odpovědí
Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.