Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vojáčkovky necteno

20.4.2009 | Rybman | Přívlač | 2.816 zobrazení | 8 odpovědí

Máte s temito rotačkami nějaké zkušenosti?…mám si je obědnat?…mluvím o velikostech 0, 00 a 000

naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M necteno

13.1.2009 | nemecky.0vcak | Navijáky | 4.524 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..

Jeseter necteno

5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.331 zobrazení | 20 odpovědí

Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?

Svítilna necteno

24.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.943 zobrazení | 19 odpovědí

Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.

Zlaté české ručičky - úpravy, vychytávky, tuning.. necteno

7.2.2009 | Marfi69 | Tipy & triky | 6.372 zobrazení | 5 odpovědí

Možná by bylo dobré podělit se o různé nápady ohledně vylepšení, změn, dopňků a vychytávek, které používáte na svém rybářském náčiní, které jste si vyrobili, které se osvědčili a které používáte (nejlépe s fotkama) …

Navijáky YORK necteno

14.4.2009 | Char | Vaše názory | 2.466 zobrazení | 2 odpovědi

Máte zkušenost s navijáky YORK? Například York Enigma použitelný na prívlač nebo CarpMission s volnoběžou brzdou k lovu na feeder nebo kaprařinu.

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | | Ostatní nádobíčko | 1.950 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

http://www.pelada.sk/…s-bocnicami/

alebo (CULTURE CHEYENNE)

http://www.pelada.sk/…niky/sanger/

Dáždnik s bočnicami necteno

15.4.2009 | ??? | Obchod | 2.330 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdrastvujte…Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…prosím o radu

alebo (CULTURE CHEYENNE)

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | ??? | Ostatní nádobíčko | 2.024 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

alebo (CULTURE CHEYENNE)

Pouštět nebo nepouštět dravé ryby?? necteno

2.11.2008 | sajmon | Dravci | 11.604 zobrazení | 70 odpovědí

Schválně jsem položil tuto otázku k zamyšlení. V České republice je zhruba 350 000 rybářů. Mým odhadem je zhruba maximálně 10 000 rybářů co sem tam pustí nějakou rybu a zastánců 100% chyť a pusť je ještě míň. Má cenu pouštět mírové dravé ryby?? O víkendu jsem chytl štiku 55 cm, byla nádherná, tak jsem ji pustil. Ihned jsem se stal centrem urážek a absolutní hlouposti, že rybu pouštím. Když si uvědomím, že je opravdu mnoho rybářů, které by tu štiku vzali a jsou i takoví a není jich málo, co si vezmou i štiku podmírovou, tak si říkám, jestli má cenu opravdu pouštět dravé ryby. Člověk si řekne, pustím ji, aby měli i ostatní radost, ale když ji pak někdo chytí znovu, tak ve velkém případě ji nepustí zpět a já se s touto rybou v trofejní velikosti již určitě nesetkám. Nejsem, ortodoxním zastáncem metody chyť a pusť, i já si vezmu nějakou rybu za rok domů a udělám si radost, ale víkendový incident mě opravdu vede k zamyšlení, jestli nebrat většinu chycených dravých ryb!! Co si o tom rybáři myslíte?? Tuto otázku jsem položil jen ohledně dravých ryb, protože si myslím, že kaprů je dostatek a nemá cenu spekulovat nad pouštěním kaprů.

vysazení ryb v Červenem potoku (Slaný) a rybníce necteno

15.4.2009 | blanca | Vaše názory | 2.638 zobrazení | žádná odpověď

Dobrý den,rádi bychom radu od zkušených rybářů. Naši projekční kancelář investor požádal, abychom prověřili, zda bude možné v obnoveném náhonu u Červeného potoka (okres Slaný) vysadit nějaké ryby, ten náhon pak pokračuje přes soukromé zahrady kolem mlýna do nově vyhloubeného rybníka. Představa byla, že ty ryby budou plavat v náhonu, zdržovat se v tůňkách kolem náhonu a posléze v rybníku,kde by se event. mohly lovit. Rybník má cca 8tis.m2, náhon měří v lokalitě asi 800m. Je možné že se ryby budou i vracet proti proudu(tok bude velmi mírný, je to téměř rovina), aby neskončily pouze v rybníce? Jaký druh ryb můžeme uvažovat? Aby nám neobpluly Červeným potokem pryč, uvažovali jsme o síti, která by udržela rybky v náhonu a rybníce – je to reálná představa? Děkuji za jakékoliv názory a rady.

Vysazování ryb Jížní Čechy necteno

10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.855 zobrazení | 11 odpovědí

Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz

Stojan od JRC - X-Lite Europod necteno

10.3.2009 | Renegade | Ostatní nádobíčko | 2.450 zobrazení | 2 odpovědi

Stojan od JRC – X-Lite Europod

Násada necteno

1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.137 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.

Shimano super 1500 GT-RB necteno

23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.947 zobrazení | 5 odpovědí

Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.

mensia rada.alebo pomoc necteno

13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 2.961 zobrazení | 17 odpovědí

chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam

Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL necteno

29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.122 zobrazení | 9 odpovědí

Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?

dovolena 2009 necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.953 zobrazení | 26 odpovědí

v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat

Mimopstruhový revír se pstruhy necteno

13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.371 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?

Shimano Hyperloop BX 3,6 necteno

5.4.2009 | shurry | Pruty | 2.706 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj, chtěl bych od vás nějaký názory na tento prut. Rozhoduji se o jeho koupi. Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu. Mám rád pruty s dobrou akcí. Spíše měkčí pruty.