Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Chytej Brno a okolí
2.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 2.683 zobrazení | 22 odpovědí
Podělte se se svými zkušenostmi
krmeni boilisem
4.7.2004 | spinningman | Kaprařina | 3.572 zobrazení | 4 odpovědi
zacinam se ted vic venovat kaprarine a zkusit boilis. ale nevim jak mam krmit. na reviru kde hodlam lovit moc ryby boilis neznaji. jedna se o 2 hektarovi rybnicek. piskove dno,hodne bilich ryb. a kde mam krmit jetsli na hrane nebo nekde jinde. vsem diky
Turínský Rybník
11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 19.631 zobrazení | 121 odpovědí
chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.
Pruty na plavačku...
5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 21.017 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky
Vlasec Specimen Line Quantum
10.3.2009 | 2d3n3k | Kaprařina | 2.224 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenost s tímto vlascem? Popřípadě s nějakým jiným vlascem pro kaprařinu(pouze nahazování) ve velkém návinu?
Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu
19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.872 zobrazení | 40 odpovědí
Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Popřípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.520 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
Modelovací hmota na závaží
1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.161 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamínky,prostě cokoliv dalšího?
VELETRH PETRŮV ZDAR 2009
25.2.2009 | HaD | Závody | 12.253 zobrazení | 109 odpovědí
Aktuální informace, foto apod.
Feeder a lososovité ryby
27.2.2009 | FanynF | Ryby | 16.213 zobrazení | 17 odpovědí
Jestli někdo chytal pstruhy lipany nebo lososovité ryby na feeder, tak se zde můžete podělit o své zážitky.
Evropa
28.11.2008 | albin | Ryby | 6.510 zobrazení | 56 odpovědí
Rozhodl jsem se s vámi podělit o fotografie z mých „lovů“ pacientů po evropských zemích.Celou zimu budou destinací povětšinou Alpy.Budu se snažit zachytit hlavně vodní toky.
Otázka muškaření na Berounce
2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.327 zobrazení | 16 odpovědí
Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky
Berounka 2-dravci
2.3.2009 | Deaf | Ryby | 14.817 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.
Naše výrobky.
23.1.2009 | Piranha | Feeder | 24.246 zobrazení | 214 odpovědí
Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.
Sadba pstruha duhového
29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.497 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lépe.
Češtin, můj kobil !
17.9.2008 | MiK | chytej.cz | 14.135 zobrazení | 133 odpovědí
Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?
navijak SIRIO 1000
28.2.2009 | hrosak | Ryby | 13.295 zobrazení | 7 odpovědí
Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc
kde sehnat SHIMANO Stradic 2500 FA made in Japan
29.2.2008 | hecht | Navijáky | 4.034 zobrazení | 20 odpovědí
Mám dotaz, nenašel by se tady někdo dobře informovaný ? Scháním: Shimano Stradic 2500 FA Jde o model naposled vyráběný cca 2006 hlavně ještě made in JAPAN !! Díky předem, loni jsem na něj nanašetřil, a letos ho zas už namůžu sehnat :-((
Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!!
14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.414 zobrazení | 11 odpovědí
Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?