Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pohorky místo brodících bot? necteno

26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 4.328 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?

Chytej zamyšlení necteno

20.2.2009 | Kazan | chytej.cz | 11.951 zobrazení | 135 odpovědí

Předem podotýkám že následující řádky nemají v úmyslu nikoho napadat a jsou pouze zamyšlením a reakcí na současný stav na Chytej.
Poté co zde byli klepnuti přes prsty OndraČ a další, pátral jsem po příčinách proč někteří nově příchozí náhle vyvíjejí přehnanou aktivitu a potřebu se ke všemu vyjadřovat a všude posílat co nejvíce fotografií. Možná tím důvodem jsou fishbony, zarazila mě právě skutečnost ,že člověk s měsíční registrací jich má daleko více, jak lidé co jsou zde registrovaní déle. Myslím že není správné, právě nové rybáře takto sejmout, je jasné že chlapci měli z úlovku radost a chtěli se pochlubit. Nám ostatním, zkušenějším nezbude nic jiného než stále vysvětlovat a poučovat, že tudy cesta nevede. Jsem si naprosto jistý že dříve nebo později zde budou opět podobné fotografie od nových nadšenců. Vzpomeňte si všichni na své začátky.
Po nedávné diskusi se skworem o kvalitě Chytej, Regálových nářcích a sem tam Roburem protestně založeným zbytečným fórem se ptám, proč admini případně David nesmažou duplicitní fóra v lepším případě je nepřesunou do již existujících, se vzkazem do všeobecné diskuse pro zakládajícího, že jeho fórum bylo přesunuto do již existujícího fóra. Myslím by zkušenější uživatelé Chytej na podobná fóra měli reagovat pouze vloženými odkazy na již existující fóra.
Dále by mě zajímal váš názor na fóra typu Ústí nad Labem, kdy už fórum má pramálo společného s rybařinou, je zaměřeno na získání prvenství v počtu příspěvků, a je spíš typu všeobecné diskuse. (Hoši nic proti Vám, mnozí mě znáte osobně takže jsem si jistý, že víte co bylo myšleno.) Nechci také aby výše uvedené bylo chápáno jako že HaD pro nás nic nedělá, Chytej bude takové jaké ho budou lidi chtít, pokud Vám současný stav vyhovuje mlčte, pokud ne dejte to vědět ať se to tu trochu změní.
Je možné že v budoucnu bude mít Chytej méně příspěvků ale zas budou kvalitnější a přibude spokojenějších čtenářů. Prosím ostatní ,,Chytejáky,, o reakce co se týká fishbonů, fór a vůbec ostatních věcí kolem Chytej, reagujte ve vší slušnosti.

Poradite s Twin Powerom ? necteno

25.2.2009 | MartinS | Přívlač | 2.049 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou o nejakom SVK alebo CZ webe, kde maju v ponuke alebo na sklade cievku na Shimano Twin Power 2500 FB ?

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.424 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

Vybagrování Plumlovské přehrady? necteno

24.2.2009 | šikula | Ryby | 12.331 zobrazení | 9 odpovědí

V roce 2010 se předpokládá vybagrování Plumlovské přehrady, co vy na to?

5. Muškařský vázací víkend Chytej necteno

11.1.2009 | toulovec | Muškaření | 16.853 zobrazení | 186 odpovědí

oblíbená akce opět v Kostelci nad Orlicí 20.2 – 22.2. 2009.

Přihlašovací formulář a seznam účastníků: http://www.chytej.cz/…_na_akce.php

Mušaři z Ostravy nebo okolí, ozvěte se prosím. necteno

1.2.2009 | Kímot | Muškaření | 2.119 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, hledám nějakého zkušeného muškaře z Ostravska nebo okolí. Jsem téměř začátečník a určitě budu potřebovat poradit. Pište bud tu nebo na: t_kopka@seznam.cz Díky moc Tom.

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.409 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

Vlasec na přívlač necteno

7.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.889 zobrazení | 50 odpovědí

Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem dě­kuji

multík k lovu sumcu necteno

21.2.2009 | soj | Sumcařina | 2.627 zobrazení | 2 odpovědi

potreboval bych poradit s multíkem pro lov sumcu vaham mezi shimano tld 25 a okuma titus 50ltak ktery bude lepsi

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.498 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Navíjení vlasce necteno

21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.564 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)

boilles omega fish necteno

17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.528 zobrazení | 7 odpovědí

máte niekto skusenosti s týmito boiles

Projekt zejména pro mladé kapraře, ale i pro zkušené necteno

16.2.2009 | cudinek | Kaprařina | 2.337 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás kapraře co chytáte na boilii, čtete různé časopisy o kaprech, jezdíte si chytit svoje trofejní kapry, ale nemáte ještě tolik zkušeností a hlavně nemáte finance, aby jste mohli jet např. do Francie na slavné jezero St. Cassien, nebo třeba i na území Ceské republiky (Grunty, Jezero Vrbenský). Proto bych chtěl založit projekt formou www stránek, přičemž by jste my poslali nějaký Váš článek, fotku (Z rybaření, Vaše montáže, Tipy a Triky, Zkušenosti a atd…) a já bych je zveřejnil na webu. Pokud Vás tento projekt zaujal a rádi by jste se zapojili do tvorby, tak se mi ozvěte na mejlu: cudinek@seznam.cz ICQ: 240 940 485 Budu rád za Vaši jakoukoliv pomoc, myslím, že to není špatný nápad.

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.542 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

gemersky jablonec necteno

16.2.2009 | lukass456 | Ryby | 12.391 zobrazení | 1 odpověď

chytali ste už niekto na vn gemersky jablonec …nejaké stranky o revíry mapy aká osadka ryb ..diky

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.361 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

Kdo byl minulý rok bez kapra necteno

1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 7.318 zobrazení | 42 odpovědí

Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.

Chorvatsko,Kupa,Kupica,Curak,Gacka necteno

13.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 3.649 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, muškařil někdo z Vás na nějaké zmíněné řece v Chorvatsku? Rád bych spojil příjemné s užitečným a při dovolený si zamuškařil, pokud máte někdo nějaké zkušenosti pište je sem,díkes.

RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK necteno

3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.639 zobrazení | 25 odpovědí

V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.