Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hotové krmení. necteno

25.11.2008 | Piranha | Ryby | 16.302 zobrazení | 137 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.

Onlinefishing.tv necteno

31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.730 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)

Tma necteno

9.2.2009 | Robur | chytej.cz | 6.266 zobrazení | 49 odpovědí

Byla u vás dneska večer tma? Nabízím toto adrenalinové fórum těm, co je neustále baví si psát na téma, odkud kdo z které prd..le je. Proboha, vyplňte si kartu, případně si to najděte v klubu chytej viz. horní lišta. Pro zájemce ještě nabízím alternativy jako: CO jsem měl dnes k snídani, Jak jezdíte do práce, Kdo je levák a kdo pravák. Děkuji za pochopení. PS: jinak rozhodně nepovažuji svoje fóra za nejlepší, takže se omlouvám těm, co by je moje osoba štvala.

zakladní výbava na přívlač necteno

11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 5.129 zobrazení | 15 odpovědí

jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?

Dvojnávazec necteno

1.4.2008 | premet | Kaprařina | 12.197 zobrazení | 9 odpovědí

Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky

Kam v Praze a okolí na candáty? necteno

14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.296 zobrazení | 7 odpovědí

Kam v Praze a okolí na candáty?

Jezirko na plevelne rybky necteno

10.2.2009 | dangerous fishing | Dravci | 5.623 zobrazení | 57 odpovědí

Jezirko ktery jsme s kamosem na plevelne rybky na dravce. Nejdřiv to bylo pul metru siroke a dlouhe ale ted pul metra hluboke na delku tak metr pade a do sirky tak metr na kraji pekne melcinky a kolem jsme to vydlazdili vymechovali a vysazeli kvytka a stromky sitka do pritoku a jen cekame az rozmrznou rybnicky na male rybky a naletnou masarky na cerviky nachytame rybicky a sup na sticky.Co myslite? Máte s těmito jezirky už nejake zkusenosti?

Zahánění rybářského půstu necteno

14.1.2009 | foks01 | chytej.cz | 9.520 zobrazení | 102 odpovědí

je vůbec možné něčím rybařinu nahradit?

Bič 6 až 7m... necteno

9.2.2009 | Bekky | Pruty | 2.815 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj vsem co navstivi moji otazku.Chtel jsem se zeptat ponejak delsim bici za rozumnou cenu.Prijde mi zajimave,ze 4ku sezenu za 200Kc,a delsi veci se pohybuji v uplne jinych dimenzich.Myslel jsem tak do 1500Kc.Predem diky…

Rady pro chytání bičem necteno

4.3.2005 | Tloust | Ryby | 19.165 zobrazení | 119 odpovědí

Chtěl bych se dozvědět něco o chytání bičem. Mám vyhlédnutý 7 m shimano, ale nemůžu se rozhodnout. Poradtě mi prosím jaký vlasec, jak se nahazuje a kde všude se dá bič použít. Takže kdo máte s tímto lovem nějaké zkušenosti tak prosím pište, pište, pište!

Hradec Králové a okolí ? necteno

30.10.2005 | pilot | chytej.cz | 151.314 zobrazení | 1.583 odpovědí

A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?

Odstřel kormoránů a volavek necteno

20.10.2006 | conwiq | Ryby | 12.579 zobrazení | 109 odpovědí

Jaký máte názor na odstřel těchto ptáků a do jaké míry máte zkušenosti s tím, jak škodí na našich revírech popř. jste jiného názoru na tuto problematiku?

Zaslání necteno

9.2.2009 | Brslenák | Pruty | 2.088 zobrazení | 7 odpovědí

Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??

Masařky necteno

6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.951 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??

rotacka mosca necteno

20.7.2005 | knedlik | Ostatní nádobíčko | 2.278 zobrazení | 1 odpověď

nasiel som v krabicke rotacky s napisom mosca neviete niekto kto ich vyrába,popripade kontakt

UL Přívlač necteno

22.7.2005 | Tomik | Pruty | 16.433 zobrazení | 97 odpovědí

Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky

Štička v akváriu necteno

2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 12.985 zobrazení | 58 odpovědí

zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..

Vnadeni masnaky necteno

20.1.2009 | clingfish | Legislativa | 3.087 zobrazení | 18 odpovědí

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda-li je povoleno v ramci MRS vnadit masnaky. Dekuju moc

Hledá se ivtoširda nebo tak nějak. : ) necteno

6.2.2009 | Kímot | Muškaření | 2.330 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, hledám pana s tímto nebo podobným nickem. Setkali jsme se včera ve Frýdku při nákupu pstruhovky a já si Váš nick asi blbě napsal, protože Vás tady nemůžu najít. Prosím napište.Děkuji­. Tomáš

Doplňky k nafukovacímu člunu necteno

5.2.2009 | šikula | Ostatní nádobíčko | 2.402 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, kdo můžete a chce se Vám, tak poraďte s „vychytávkama, doplňkama a špekama“ okolo rybaření z nafukovacího člunu. Např. současné propojení baterie s elektromotorem a echolotem, kryty baterie, držáky prutů, odkládací prostory, výroba kotvy, prostě věci, které usnadní a zpříjemní manipulaci s člunem. Díky