Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nástraha na sumce necteno

25.11.2006 | MB | Sumcařina | 6.405 zobrazení | 20 odpovědí

Chci začít lovit sumce (už jsem se tu ptal na náčiní…), ale jsem odpůrcem lovu na živou rybku. Jde tedy chytit velkého sumce i na nějakou jinou nástrahu? Jestli ano, jaký způsob lovu mám použít pokud chci lovit sumce na Odře?

RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008 necteno

16.1.2008 | vagi | Obchod | 4.067 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.550 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.257 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Baby necteno

16.1.2007 | Robur | chytej.cz | 12.767 zobrazení | 134 odpovědí

jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))

Sraz Jihomoravanů na Svratce 4 necteno

19.9.2007 | Robur | chytej.cz | 13.188 zobrazení | 134 odpovědí

tak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.

SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU

KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.

Limit účastníků: max. bych viděl na 30

Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.

Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.

Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.

Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.

Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.

Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.

Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202

úhoř a sýr necteno

12.2.2005 | Robur | Ryby | 9.193 zobrazení | 45 odpovědí

Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.

Nejsympatičtější revír necteno

29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 9.024 zobrazení | 69 odpovědí

Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.

Nakup X-Rap necteno

30.1.2009 | smates | Přívlač | 1.885 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim,poradi nekdo odkud nejlevneji nakupovat woblery Rapala X-Rap?

hledání ryb necteno

28.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.871 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.429 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

Orlík necteno

10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.613 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.291 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Zavážení nástrahy necteno

14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.076 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | chytej.cz | 8.836 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.202 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.

Blažší podmínky rybářského práva(ČRS středočeského svazu) necteno

23.1.2009 | Pumpik | Legislativa | 2.606 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý večer,měl bych pár dotazů ohledně rybářského práva.Jednáse o mimopstruhovou vodu,revíru ČRS Středočeského územního svazu pro rok 2009. § 16 vyhlášky č. 197/2004Sb. (1)V mimopstruhovém rybáčském revíru je povoleným způsobem lovu: a)lov na položenou nebo lov na plavanou b)lov přívlačí nebo hlubinovou přívlačí v době od 16.června do 31.prosince. Takhle to tam je napsaný,ale je to nějakej nesmysl abych chytal na těžko a na splávek až od 16.června to je akorat povolen lov štik:D.Setkal jste se stím budto jsem si toho minulí rok nevšim protože vím že se chytá na těžko celoročně(kolikrát mě v únoru kontroval poribný a nic neřek)A jak je to teda z čeřínkováním?To je od 16 června taky?Děkuji za odpovědi snad to nějak přečtete.

Plastové pramice necteno

30.10.2008 | roby | Ostatní nádobíčko | 5.405 zobrazení | 2 odpovědi

Znáte nějakou slušnou plastovku pro lov z lodě , třeba i sumců?

Rybářský průvodce thajskem necteno

12.1.2009 | blackpearl | Rybaření v zahraničí | 3.023 zobrazení | 2 odpovědi

Thajsko je země snů a je zde plním. Rád se podělím o zkušenosti jak na mečouna, pražmy, chobotnice, či jak nenaletět předraženým agenturám.

MR Green necteno

7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.143 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?

DiiiK