Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výroba stojanu necteno

19.1.2009 | Pines | Tipy & triky | 13.283 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s domácí výrobou stojanu popřípadě výkresy.

Díky

Jiggové hlavičky necteno

22.1.2009 | kaco | Přívlač | 2.286 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o kontak na výrobcu jiggových háčkov, chcem si odlievať vlastné hlavičky.

Konger Equs Tango DX 240 do 10g necteno

23.12.2008 | Shiman | Ryby | 9.890 zobrazení | 80 odpovědí

Ahoj prosím vás nevíte nikdo kde sehnat tento prut v ČR?Děkuji za odpovědi.Shiman

kaprové pruty fox F1 necteno

18.1.2009 | Kuky | Kaprařina | 2.764 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s kaprovými pruty fox F1 12ft 3lb? Dejte vědět-díky.

K-70 necteno

25.12.2008 | kam!kaze | Ryby | 7.377 zobrazení | 53 odpovědí

Zajímaly by mne vaše názory na K-70.

Návesní rybníčky,hasičské nádrže. necteno

9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 6.059 zobrazení | 37 odpovědí

Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?

Lov na mrtvou rybku na P revírech necteno

13.1.2009 | albin | Legislativa | 3.514 zobrazení | 20 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto problematiku.Ne­musíte psát,že se vám to nelíbí spíš jestli má někdo nějaký erudovaný názor proč a s jakým úmyslem.Nikde jsem nenalezl vysvětlení tak kdyby byl někdo šikovnější a objevil kde najít Rozhodnutí Mze ČR č.j.2645/119–179/2000–2220.A je to jen výmysl ZČ svazu nebo i jiných?

Co úhoři-už je čas necteno

26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 24.391 zobrazení | 142 odpovědí

Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci

PrOsÍm PoRaĎtE s BaToHeM.. necteno

15.1.2009 | daniel14 | Ostatní nádobíčko | 2.142 zobrazení | 2 odpovědi

čau lidi prosim nemáte někdo zkušenosti s tímto batohem??www.na­soutokushop.cz prosím poraďte názory,hodnoce­ní..přemejšlím o jeho koupi.

Nekoupení svazové povolenky necteno

6.1.2009 | Raf | Legislativa | 9.233 zobrazení | 62 odpovědí

Uvažovali už jste někdo, že ukončíte sňatek z rozumu, přestanete být členem ČRS či MRS a nekoupíte si svazovou povolenku? Mě ještě před nedávnem toto vyjádření postoje k rybářskému řádu a obhospodařování svazových vod přišlo jako utopické, ale letos nad tímto krokem začínám velmi vážně uvažovat a zřejmě tak za předpokladu nulové progrese za pár let i učiním. Nevede mě k tomu ani v nejmenším cena povolenky, ale to že mi vyhovují jiné cesty. Loni jsem rybařil měsíc v zahraničí, celou dobu tam lovil non-stop a vyzkoušel si lov na pět prutů, zarybněnost také nebyla vůbec špatná. Po návratu se na naši realitu špatně zvyká. Soukromé revíry také nejsou špatnou cestou. Nehledě na to, že v podobném počínání je trochu chutě „bojovat s větrnými mlýny“. Jste na tom někdo podobně?

Marmyšška necteno

6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.787 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?

Mícha droby a jiné dobroty:) necteno

12.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 2.239 zobrazení | 3 odpovědi

Dříve velmi oblíbené chuťovky používané k lovu tloušťů za mrazivých dnů se pomalu vytrácejí z popředí zájmu rybářů! Já osobně se nedivím, páč ten puch vždy stál zato. Rád bych zde srovnal úspěšnost klasických nástrah (hnojáci, červíci pepíci, houska), právě s těmito chuťovkami a také pokud se někomu povedl i jiný ůlovek než tloušť.

fotky výskoků a útoků necteno

10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.437 zobrazení | 47 odpovědí

Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!

Dírky severní morava necteno

3.1.2009 | toms | Ryby | 3.691 zobrazení | 8 odpovědí

Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.

pila na led necteno

6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.777 zobrazení | 13 odpovědí

Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))

Studentská sleva povolenky??? necteno

11.1.2009 | kinghlína | Legislativa | 3.007 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, mám dotaz na cenu povolenky. Když studuju VŠ a mám status studenta, platí pro mě sleva na povolenku? Je tam ta kolonka Mládež 16–18 let, ZTP, studenti, důchodci nad 70 let. Nevíte jestli stačí isic karta nebo je třeba potvrzení o studiu, díkes!

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | Ryby | 6.330 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

Dobročinná aukce necteno

10.12.2007 | HaD | chytej.cz | 12.697 zobrazení | 122 odpovědí

Jelikož nevím kde a jak Vám, kteří dražíte v prospěch postižených dětí, nejlépe poděkovat za účast na této akci, tak zřizuji toto fórum. Ani na něj nemusíte odpovídat. Prostě Vám děkuji. Takový zájem jsem nečekal ani ve snu.

David

www.chytej.cz

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | Ryby | 7.575 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

Přehrada Trnávka necteno

8.8.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 5.142 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všichni. Nevíte náhodou jak to po loňském čištění dna vypadá s rybama na Trnávce? Není tam teď moc řas? Dík za odpovědi.