Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Úhyn ryb při odbahňování necteno

19.7.2007 | Raf | Legislativa | 3.037 zobrazení | 7 odpovědí

Zpráva z Lidových novin (19.7.2007): „Po škeblích uhynuli i cejni a líni: V Kyjském rybníku v Praze 9 uhynuly při odbahňovacích pracích stovky škeblí, cejnů a línů. Případem se začne zabývat Státní veterinární zpráva. Pražský magistrát zvažuje, že Českému rybářskému svazu vypoví smlouvy na všechny pražské rybníky. Informovala o tom včera televize Nova. Rybáři se podle ní hájí tím, že úhynu ryb se nedalo zabránit. Majitel rybníků – pražský magistrát – však dává vinu jim. Prý byli o pracích na rybníku informováni včas a měli sledovat předpověď počasí.“ Dalo se úhynu zabránit? Je odbahňování v létě vhodné? Je odebrání pražských rybníků ČRS dobrej nápad, špatnej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad?

zimní přívlač necteno

25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.327 zobrazení | 12 odpovědí

poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.294 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

plavacka necteno

26.11.2008 | hrosak | Ryby | 2.556 zobrazení | 14 odpovědí

cus rybari!!! potreboval bych poradit, zakoupil jsem si proutek shimano alivio bx match 390!! a chtel bych k tomu vhodny navijak a hlavne nevim co znamena to alivio!!! tak jesli ma nekdo zkusenosti rad se poucim !! dik hrosak:

Opuštená Místa necteno

26.11.2008 | Mega-Fish | Ryby | 2.651 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím lidi neznáte jenaké zapomenutá místa třebas u porostřed lese. Jestlibyste nejaký místo znali a chtelibyste se pochlubit :D Tak jsme dejte odkaz z mapy.cz Díky přeji Pěkné zážitky u Vody. Petrův Zdar

Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g necteno

24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.175 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.124 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Tým v přívlači na 2009 necteno

16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.443 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.

KRMENÍ necteno

10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.220 zobrazení | 15 odpovědí

Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky

Dalešická přehrada necteno

27.12.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 3.569 zobrazení | 3 odpovědi

Zdar,vláčíte někdy na dalasu??Já tam občas vláčím,ale jen u přítoku. Slyšel jsem,že bez loďky je to docela nepřístupný revír a to díky skalám. Jaký máte z tama ůlovky??Já z tama mám jen tloušťáky(okolo 40cm) a jednu štiku 62cm,ale slyšel jsem,že ta jsou obrovský štiky(vím o úlovcích 125 a 127cm). Strýc tam taky s úspěchem loví sumce. Na co tam lovíte?Já jsem tam lovil na malé rotačky(00) a na malé woblerky(tak do 5 cm). To by bylo tak vše,co by mě o tomto revíru zajímalo. Díky a zatím,denyg

chytání na přívlač necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Přívlač | 6.880 zobrazení | 33 odpovědí

Na jednom nejmenovaném serveru jsem od jedné osoby dozvěděl že mladší 18 let by nesměli chytat přívlačí a na živou rybku. Jaký je váš názor

Tipovací soutěž o DVD necteno

15.10.2008 | HaD | chytej.cz | 16.766 zobrazení | 183 odpovědí

Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?

• Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
  • Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.

Každý může tipovat pouze jedenkrát.

okouni na woblery necteno

13.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.173 zobrazení | 6 odpovědí

poraďte mi jakou barvu a jakej typ a fotky

Podzimní návnady pro kapry. necteno

15.10.2008 | sgt.mooody | Kaprařina | 5.066 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte na co ted nejvíce berou kapříci?Myslim si že když už je tu ten podzim tak asi budou potřebovat nákou lehčí potravu,mě se ted na podzim zatim nejvíce projevila pařená houska,co vám???

sumec na popa necteno

31.10.2008 | Jak.novi | Sumcařina | 2.747 zobrazení | 4 odpovědi

Na popa se mi podařilo ulovit pouze jednoho sumce při lovu bolenů. Jaké máte vy s tímto lovem zkušenosti.

Řeka a boilie ?? jde to ?? necteno

28.7.2008 | Renegade | Kaprařina | 2.827 zobrazení | 12 odpovědí

Berou ryby v řece na boilie ?

Proutek na feeder.. necteno

15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.458 zobrazení | 36 odpovědí

Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,par­ma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500

mam par vybranych co na ne rikate?

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

Chytání ve Švédsku necteno

21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 6.942 zobrazení | 41 odpovědí

Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.

Morava 9 necteno

16.11.2008 | šímaXX | Přívlač | 2.937 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, chytáte někdo na revíru Morava 9 přívlačí a máte úspěchy? Chodím tam docela často, ale kromě sumců od 50 do 90 nechytám skoro nic. Třeba candáta jsem letos chytil jenom jednoho. Mám takový pocit, že kromě těch fousáčů tam není vůbec nic. jestli máte někdo nějaké zkušenosti s tímto revírem tak se o ně podělte , dík.

Zalezi na barve woblera necteno

20.9.2008 | farnas | Přívlač | 3.156 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj vadi rybam kdyz vlacim woblera v barve pstruha na mimopstruhove vode a nechci chytat zadnou lososovitou rybu