Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Strike Pro
21.9.2008 | endeross | Přívlač | 2.116 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim, chci se vás zeptat, jakou kdo máte zkušenost s woblery téhle značky. Nejvíc by mě zajímal model EG-056 AL ( Flex X ), pokud ho někdo vlastníte, tak jak „šlape“ ?
River2sea... kde?
20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.364 zobrazení | 12 odpovědí
Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com
Barvení červů
6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.632 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)
Mník-severní morava
10.9.2008 | Alesio | Dravci | 3.001 zobrazení | 6 odpovědí
Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík
NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP
12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.666 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.
vyjasneni pojmu
11.10.2008 | salfi | Legislativa | 3.532 zobrazení | 22 odpovědí
ahoj, muzete mi nekdo vyjasnit osvojeni ryby? Pokud chytnu napr. 2 kapry, dam si je do vezirku, musim je ihned zapsat, tim padem musim ukoncit pro ten den lov? nebo mohu chytat dal s tim, ze si uz nemohu zadneho nechat? a nebo pokud chytnu tretiho, mohu si vybrat, ktere dva z tech tri si odnesu? dekuju za objasneni
ÚN Hněvkovice
2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.761 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.450 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
jak na candata na privlac
24.9.2008 | farnas | Dravci | 8.573 zobrazení | 39 odpovědí
Ahoj nevite jak na candata na vlacku.v jakou hodinu nebo na jakou nastrahu.Nejaky zaruceny zpusob. diky
Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.?
9.9.2008 | farnas | Tipy & triky | 3.012 zobrazení | 15 odpovědí
Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.
Kde sehnat Berkley nymph?
7.10.2008 | ZANDER | Obchod | 2.865 zobrazení | 6 odpovědí
zdravim vsechny rybaře, nevíte neěkdo kde bych je mohl sehnat? díky za odpovědi
vrane nad vlt.
5.10.2008 | salfi | Domácí revíry | 2.317 zobrazení | 3 odpovědi
ahoj, mate nekdo zkusenosti u vraneho? vite nekdo nejake dobre misto, jaky je tam vyskyt dravcu?jaky je tam pristup k vode a jak je to tam s parkovanim?
Jizera 1+2
6.10.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.268 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj, mate nekdo zkusenost s reviry Jizera 1 a 2? jaka je zarybnenost? vcera jsem tam byl (vlacka), krasna voda, hluboke useky se spoustou vazek a ukrytu, proudnejsi useky, relativne hodne cista voda, ale zadny naznak utoku ryby na nastrahu, at to bylo cokoliv
Scháním
5.10.2008 | Rossi | Závody | 2.847 zobrazení | 2 odpovědi
Scháním feederový nebo plavačkový tým Jsem od Kutné Hory Je mi 14
Soukromý revír kolem Prahy
3.10.2008 | salfi | Domácí revíry | 2.358 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, muzete mi nekdo poradit, podle vlastni zkusenosti, dobry soukromy revir kolem prahy na dravce?
Sumci v půlce listopadu na saoně
4.10.2008 | miur11 | Sumcařina | 2.566 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s lovem sumců na Saoně v druhé polovině listopadu.
Víc nebo dýl?
30.9.2008 | Cormac | Přívlač | 2.515 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, tak dneska u Drnholce jsem pěkně vyhořel, ani šupinka. Ale jinak tam bylo fajn. Zajímalo by mě, jestli při vláčení preferujete radši navštívit víc míst, nebo radši míň, ale pořádně to provláčet, střídat nástrahy a tak? Co se vám víc osvědčilo?
Kunžak
31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.991 zobrazení | 9 odpovědí
cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.
Revíry se zakázanou přívlačí
1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.848 zobrazení | 18 odpovědí
Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.
Zacatky s feederem
24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.698 zobrazení | 19 odpovědí
Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad