Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Okouni
15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.184 zobrazení | 8 odpovědí
Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi
Mohelno a okolí
10.9.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.684 zobrazení | 6 odpovědí
Příští pátek jedu na škoelní do Biskoupek a chci provláčet něco v okolí, co doporučíte. Asi bych nerad na přehradu. Na rybářské mapě vidím Jihlavu 6A/Velké jezero/, Jihlavu 6/vodní nádrž Mohelno/ případně Rokytnou 3 nebo vyjet až do Hrotovice na Moclu. Toužím konečně po štice či candátkovi. Co byste doporučili na 4 hodinovo vycházku.
Vláčení v okolí Holešova
14.9.2008 | honza13 | Přívlač | 2.046 zobrazení | 1 odpověď
Potřeboval bych poradit nějaký dobrý revír v nejbližším okolí Holešova pro přívlač. Budu tam mít pár hodin času tak bych to rád někde zkusil prohodit.díky
Ú.N. R ozkoš
15.9.2008 | holis | Domácí revíry | 1.967 zobrazení | 1 odpověď
Jedu na služebku do Náchoda a chtěl bych si zavláčet na Rozkoši, dá se tam a kde? Nikdy jsem tam nebyl, poradí někdo?
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.159 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
Rybářská TV
13.9.2008 | Alesio | chytej.cz | 2.211 zobrazení | 3 odpovědi
jÁ OSOBNĚ FOTA ANI VIDEA NEPŘIDÁVÁ COŽ MNE MOC MRZÍ ,ALE UVÍTAL BYCH VIDEA SPÍŠ OD NAŠICH KLUKŮ NEŽ PŘÍSPĚVKY S YOU TUBE
Háčky s očkem vers. s lopatkou.
10.9.2008 | baddy73 | Tipy & triky | 3.177 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz, který asi zkušeným matadorům příjde možná směšný, ale přesto. Z jakého důvodu se vyrábějí některé háčky s lopatkou a jiné s očkem ač mají stejnou velikost? Má to nějaký vliv při lovů? Děkuju za osvětlení.
Jak uchovat co nejdéle rousnice
25.5.2006 | r@ptor | Ryby | 11.849 zobrazení | 19 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s uchováním rousnic po co nejdelší dobu? Co je pro ně nejlepší aby vydrželi v počtu 500 až 1000? Dík za radu.
Labe
3.9.2008 | sgt.mooody | Sumcařina | 2.981 zobrazení | 2 odpovědi
Jelikož já rád jezdím na Labe a už odtamtud mám pár pěkných sumečků,tak podme pokecat o vašich sumčích úlovků z Labe za tenhle rok.Pochlub te se,a po případě napište i na jakou metodu lovu jste je chytili.Petrův zdar.
Kam chodíte na ryby ?
29.11.2005 | regulus | Domácí revíry | 11.709 zobrazení | 58 odpovědí
Otázka přímo nabádá k vtipným odpovědím typu k vodě, do MAKRA atd., ale vážně, třeba by ostatní zajímalo kam ti druzí na ryby chodí. Nemyslím tím aby jste prozrazovali svoje fleky, ale nezaškodí informace název řeky, rybníka, přehrady, označení revíru, na jaké ryby, používaná rybolovná technika, typ nástrahy (živočišná, umělá). Rozsáhlost vašich odpovědí nechám čistě na vás.
Chub
4.9.2008 | Patula | Pruty | 2.565 zobrazení | 3 odpovědi
prosím nemáte někdo nějakou zkušenost s registrací prutů Chub?dík
Nadlehčování boilie
1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 3.016 zobrazení | 9 odpovědí
Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi
ryby a hloubka
1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.947 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?
ÚN Pastviny
2.9.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 3.669 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím,Na víkend jedu do okolí Pastvinské přehrady.Beru si sebou přívlačák, tak by mě zajímalo jak to na téhle přehradě vypadá s dravci.
Kam na pražskou povolenku na dravé ryby?
1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.782 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…
Pruty SKORPION
1.9.2008 | Budulman | Pruty | 1.988 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, tak po 15ti letech chci opět začít s rybařením, chci se zeptat na prut a naviják zn. SKORPION, má cenu je kupovat nebo je to nějaký shit? Díky moc za rady a názory.
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.431 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
Traper -slozeni smesi
27.8.2008 | looki | Feeder | 2.739 zobrazení | 1 odpověď
jiz dlouho pouzivam krmeni znacky Traper ku velke spokojenosti.Zacalo mi ale
vrtat hlavou z ceho se ty jednotlive smesi skladaji?! nevite nekdo o nejakych
www strankach kde bych nasel slozeni ?? vyrobci tvrdi
ze vse je prirodni- tak at to dokazou a poskytnou na sackach s krmenim
i slozeni,ne?! mate nekdo tuseni
o tom slozeni??
Sokolovsko, kam?
29.8.2008 | BikeFisher | Přívlač | 2.405 zobrazení | 1 odpověď
Ctel bych poprosit o nejaky typ na Ohri ci nejake jine reviry, zejmena na vláčku. Chodim hodne k jezu k Černáku, ale chtelo by to uz nakou zmenu. Predem dekuji
Sumec versus Parma
24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.700 zobrazení | 17 odpovědí
názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory