Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Máte letos nějakou trofejní rybu??? necteno

30.10.2004 | Tomash | Úspěchy | 11.699 zobrazení | 75 odpovědí

S bratrem posíláme naše trofejní ryby do časopisů Rybářství a Kajman. Zajímá mě, jestli své úlovky také posíláte. Posíláte? Jestli ne, tak to je chyba, protože tak nebude přehled o tom, jak kásné a vélké ryby jsou, a kam na ně vyrazit… Já mám letos pár pěknějších ryb, které jsem již zaslal. Jedná se o 2 jelce jeseny – 48 a 51cm, parmu říční 67cm a plotici obecnou 42cm. Bratr mě letos trochu trumfnul – cejn 57cm, okoun 41cm, jesen 47cm a 2 tloušťe 51cm a 53cm. Já mu to trochu vrátil tou štikou 94 cm, ale ta není ani zdaleka trofejní… Co vy? Koukejte se pochlubit!!!

automobil-pravá nebo levá ruka rybářova necteno

4.1.2005 | silur | Legislativa | 9.082 zobrazení | 58 odpovědí

Už se vám taky stalo, že někomu jinému překážel váš vůz natolik, že jste museli přeparkovat?Nám ano. Přístupové cesty k různým revírům jsou dosti problematické a hlavně kapraři to dnes nemají jednoduché. Když jde člověk vláčet má jak se říká malou polní a počítá s procházkou, která k tomu patří ale co kaprař. To už není malá polní ale tri velké polní a to někdy musí jít člověk i dvakrát. Kde jsou ty časy, kdy nám stačil jeden bambusák, rohlík do kapsy a šlo se. Pokrok letí raketovou rychlostí v každém oboru lidské činnosti a rybařinu nevyjímaje. Valí se na nás takové novinky a rybář neodolá a nakupuje. Proto je pro rybáře a nejen kapraře automobil prostě nutností. Ano lze odnést věci 50 nebo 100m daleko na pěkný flek ale tahat věci třeba 300 nebo i 500m daleko a ještě se vracet pro druhou várku je prostě děs. Sem tam se ale najde cesta k vodě ale musíte vždy něco porušit – zákaz vjezdu, přírodní CHKO atd. A proto se ptám. Nebylo by dobré rybářům tyto cesty otevřít nebo zákonem povolit. Myslím si, že rybář má určitě větší vztah k přírodě nežli zemědělec, který uzavře cestu abi mu nikdo nejezdil po louce kolem řeky Napište svůj názor budu se těšit.

zaplisneni okouna necteno

24.8.2008 | clingfish | Tipy & triky | 2.384 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim panove a zaroven prosim o radu. Pred tremi dny sem si donesl okouni dorostence do akvarka a jeden zacina od hlavy chytat plisen. Nevite co s tim?

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.529 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.499 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

Která ryba má nejvíc oleje necteno

21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 3.039 zobrazení | 17 odpovědí

Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.580 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

Vysazují se jeseteri necteno

20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.413 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.

Dyje 6 necteno

20.8.2008 | pesla | Domácí revíry | 2.699 zobrazení | 1 odpověď

Zdar chlapi.Chci se Vás zeptat jak je to s Dyjí6,slyšel jsem že je na 14 dní zavřená.Dík za odpovědi.

naviják: Tica Sportea SR-3007 necteno

15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.764 zobrazení | 6 odpovědí

zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz

Co jste zapoměli necteno

11.11.2006 | staker | Ryby | 2.797 zobrazení | 14 odpovědí

Když odcházím od vody, tak se dvakrát podívám, jestli jsem něco nezapoměl. Nosím batoh, ze kterého když vyndám věci co nebudu „nutně“ potřebovat, tak je těžší než když jsem je vyndal. Přesto mám pocit, že něco „nutného“ nemám ssebou. To mě přivedlo na otázku, zeptat se CO JSTE ZAPOMĚLI DOMA, KDYŽ JSTE ŠLI NA RYBY? Příklad . Kolega šel na ryby s „kamarádkou“, a zjistil že nechal doma pruty. Deku si vzít nezapoměl.

Majdalena 2007 necteno

5.6.2007 | Fanda S | Kaprařina | 2.791 zobrazení | 2 odpovědi

ahoj jezdíme na Majdalenskou pískovnu a daří se jen mini kapříci do 50cm . Chce to nějakou radu jak na větší ??? (rady mimo Boilie za 5000,– zakrmit :-)) díky sranda ryby akce na www.sykora-cz.eu

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.544 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

Akce 1+1 Pruty a navijáky necteno

7.8.2008 | Stanosek | Pruty | 8.330 zobrazení | 53 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito levným sety: www.tropicliberec.cz

www.tropicliberec.cz

Dá se na tyto pruty a navijáky spolehnout na časté rybaření? Díky za radu Standa

Čeští výrobci necteno

7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 9.212 zobrazení | 33 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.

Burčák necteno

29.7.2007 | Robur | chytej.cz | 3.037 zobrazení | 29 odpovědí

tož sraz se blíží a právě jsem dotelefenoval se svým dodavatelem burčáků atd. a ptal se, zda zas budu chtít. Tož pokud by byl zájem, tak se zde vyjádřete, a to za následujících pravidel. Přijedu v pátek a chci se toho v pátek zbavit, ne jak minule, kdy v tom byl i částečně mojí vinou guláš a některé láhve tam stály až do neděle a já nevěděl, kdo si vzal, kdo ne atd.. Takže pište, kdo má zájem, uveďte počet litrů. Zdůrazňuji, pro sobotní příchozí nic uschovávat nebudu, páč to kvasí, pracuje a kvalita moku časem klesá.

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.737 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Kde to bere 2008 necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Úspěchy | 3.375 zobrazení | 11 odpovědí

Kde to bere 2008

Chytej Louny a okolí !!!! necteno

27.7.2008 | Renegade | chytej.cz | 2.107 zobrazení | 1 odpověď

Chytej Louny a okolí!!

Kolega - rybář z Prahy necteno

25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 16.329 zobrazení | 163 odpovědí

Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…