Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co je to za rybku? necteno

3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.882 zobrazení | 38 odpovědí

S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.

Jak chytáte tlouště? necteno

18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 3.926 zobrazení | 28 odpovědí

Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.814 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)

Housenka necteno

4.7.2008 | Zakin | Položená | 2.699 zobrazení | 4 odpovědi

Dnes jsem byl vláčet na Mži. Byl jsem bezrybka, ale po báglu mi lezla krásná housenka. Já vím, že to není rybářské téma, ale najde se nějakej entomolog a řekne mi čeho je to housenka. Jen tak pro zajímavost. Fotky jsou v fotoalbu – ZVLÁŠTNÍ ÚLOVEK. Díky

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.576 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.573 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

pletená šňůra necteno

2.7.2008 | frenki | Sumcařina | 3.182 zobrazení | 3 odpovědi

Pánové potřeboval bych poradit jakou pletenou šňůru si mám pořídit na sumce? Momentálně používám pletenou šňůru fireline krystal o průměru 0,17 na 10,2kg, ale moc s ní nejsem spokojený. Mohli by jste mi poradit děkuji za rady

DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli? necteno

18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 7.881 zobrazení | 55 odpovědí

Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)

Techniky rybaření a věk necteno

25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.068 zobrazení | 26 odpovědí

Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).

Thajsko necteno

27.6.2008 | farnas | Rybaření v zahraničí | 2.933 zobrazení | 1 odpověď

chytal jste nekdo v thajsku ryby na mori nebo na jezeru Mekongske sumce, na kolik takovy zajezd vyjde na osobu dekuji.

naviák pro těžší přívlač necteno

5.4.2006 | rak | Ryby | 4.064 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.313 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

Vábení sumců necteno

27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.493 zobrazení | 4 odpovědi

Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?

profesionalizace Ryb. stráže necteno

20.10.2006 | bubu | Ryby | 12.379 zobrazení | 124 odpovědí

prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?

Lidská bezohlednost necteno

20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.251 zobrazení | 36 odpovědí

Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?

Slunečnice pestrá necteno

20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.026 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.

Co je šoková šňůra? necteno

6.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 24.234 zobrazení | 9 odpovědí

Co je šoková šňůra? Z čeho se skládá?

Evidence nástražních rybek necteno

9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 15.091 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď

dovolená Zvíkovec necteno

17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.205 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem

Sumeček Americký necteno

8.5.2008 | silonn | Ostatní ryby | 3.872 zobrazení | 5 odpovědí

Čus lidi chtel bych se zeptat jestli žere sumec v. sumečka americkýho? Jeden zanámej mi rikal ze prej jo a prej docela hodně je to kec nebo není?????