Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Pruty Shakespeare
7.5.2008 | JirkaCV | Pruty | 5.598 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?
Ubytování u Novomlýnských jezer
28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.753 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky
Startovací nádobíčko
26.5.2008 | DEATH | Ostatní nádobíčko | 2.877 zobrazení | 14 odpovědí
Mám takový problém, zblbnul mi bratránek, na rybaření chce se dát. Však nevím jakou výbavu poradit mu mám. Peněžní strop je 1500Kč – 2000Kč. Chce to nějaký univerzál. Myslím tím, aby se s tim dalo vláčet, ale zase na druhou stranu posedět na těžko. Můj nápad byl Naviják Okuma Travertine TRB 55 a prut Byron Dynamic Spin 240. K těm Byronům mám vztah, protože jsem dostal před osmi lety jeden za 500Kč a drží do teď :) Nicméně, potřebuju vědět vaše názory a rady. děkuji
NATURA VIVA 2005
21.5.2005 | frenki | Výstavy | 3.296 zobrazení | 3 odpovědi
Kko jede na tuto výstavu rybářství a myslivosti (výstava preparovaných ryb) a plno rybářských stánku ,jedu poprvé a chci se zeptat co se tam dá koupit? ohledně rybařiny a jaké firmy tam jsou zastoupeny?
pouzdro na pruty
26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.638 zobrazení | 5 odpovědí
čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz
Svéráz národního rybolovu - článek v příloze LN
18.5.2008 | jake | Legislativa | 8.259 zobrazení | 88 odpovědí
Doporučuji všem opravdovým rybářům přečíst si následující článek sobotní přílohy LN a důkladně se nad ním zamyslet – opravdu to stojí za to :-( www.lidovky.cz
Maturanti
26.3.2007 | koloseum | chytej.cz | 7.334 zobrazení | 70 odpovědí
Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!
Rybářské závody
24.5.2008 | Mary | Závody | 2.734 zobrazení | 2 odpovědi
Omlouvám se všem, kteří by se chystali na rybářské závody v Teplé. Prosila jsem admin. o změnu, ale zatím je to tam se špatným datumem.Datum závodů je obráceně. Závody se konají 7.6.(v červnu) 2008. Takže 7. července je neplatný datum. Mary
Želetava
20.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 2.275 zobrazení | 3 odpovědi
zdarwc lidi tak co jedete ted nekdy na želetavu?????, ja tam pojedu asi na dravce na vikend az se budou moct chytat.ja nejcasteji chytam na woblery RAPALA velikost 11,5cm dvoudilny a barva vetsinou jako okoun a nebo spise agresivni barvy jako je cervna svetle zelena ale dobra je i žluta tak zdar a piste
www.top-fish.cz Máte zkušenosti?
19.5.2008 | riot182 | Obchod | 2.907 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky
Chytani na rekach
19.5.2008 | Dammaster | Úspěchy | 2.947 zobrazení | 7 odpovědí
ja nejcasteji na tech rekach chytam je to tam to nejlepsi co muze byt lepsi nez rybnik ryby jsou vice bojovne a jsou vetsi a hladovejsi nez na rybniku
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.068 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
Feeder do 3000 KC
16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.517 zobrazení | 15 odpovědí
zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…predstavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky predem
Změna Nick
15.5.2008 | Zakin | chytej.cz | 2.222 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte mi prosím, jak si změnit Nick. V osobním nastavení je, že mi ho na požádání změní administrátor. Tak ho chci požádat, ale nevím jak. DÍKY
úhoři na Žermanicích
7.5.2008 | Tlusťoch | Domácí revíry | 2.823 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké zkušenosti máte s úhoři na Žermanické přehradě? Je jich tam tolik, že se vyplatí na ně chodit cíleně s šancí na úspěšný lov, nebo je to spíše o náhodě? Jaké montáže a nástrahy preferujete?
Zakaz vlacky na pstruhovem reviru
14.4.2005 | pupak | Muškaření | 31.211 zobrazení | 386 odpovědí
Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?
Šnůra Sufix Matrix Pro
25.4.2008 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 3.032 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo skušenost s touto šnůrou. www.rsp-fishing.cz
Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně
8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.561 zobrazení | 47 odpovědí
Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?
Motorový agregát? popřipadě bateriový
3.5.2008 | hadjan | Ostatní nádobíčko | 4.190 zobrazení | 4 odpovědi
Hledám nějaké odkazy na Motorové Agregáty k odlovu lososovitých ryb jsem Hospodářem u ČRS MO P..... a snažíme se o zakoupení nového loviciho agregátu nejlépe motorového na záda pokud by někdo věděl o nějakém odkazu kde by se dal sehnat a skouknout na internetu popřipadě zakoupit předem děkuji když tak napište meil hadjan@seznam.cz
Prak
20.3.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 2.938 zobrazení | 6 odpovědí
Čau chtěl bych se Vás zeptat jestli používáte na krmení prak nebo něco jiného. A když prak tak jestli po domácku vyrobený nebo zakoupený někde v rybářských potřebách. Dík všem za odpověď