Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak kuchat chobotnice? necteno

4.5.2008 | supi | Ostatní ryby | 5.359 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím! Koupil jsem si zmražené chobotnice a předpokládám, že jsou nekuchané. Jak se něco takového kuchá, prosím? Děkuji všem předem!!

Konflikty u vody!? necteno

22.2.2005 | Tomucha | Ryby | 23.084 zobrazení | 151 odpovědí

měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody

Odhozova bojka Magic Bobbers necteno

24.4.2008 | Deaf | Ostatní nádobíčko | 5.275 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdarek kolegove,nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti?Pouziti v praxi,zkuse­nosti,potenci­onalni ulovky,atd…?

Co takhle slovník cizích slov? necteno

24.12.2006 | | Ryby | 4.001 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kamarádi. Tak jsem si řekl, že se obrátím hlavně na mladší generaci, jazykově vybavenou…nee­xistuje nějaký slovník kde bych si nalistoval třeba „přívlač“ a našel si co je to „spinning“, nebo jaký je rozdíl mezi woblerem a ripperem, a vůbec jak se vyznat ve všech těch cizích výrazech v rybařině?

koupě přes net necteno

19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 12.181 zobrazení | 129 odpovědí

chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.

díky moc za odpvědi.

Změny v rybářském řádu necteno

6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.274 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

Šnůra na sumce necteno

29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.550 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.446 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

rybářská blahopřání necteno

27.4.2008 | monaster | chytej.cz | 3.456 zobrazení | 5 odpovědí

pánové a dámy nevíte kde sehnat rybářská přání a blahopřání? díky

Tatrovický okoun necteno

20.7.2007 | rarach | Domácí revíry | 2.358 zobrazení | 19 odpovědí

Hlavně pro evropany ze západu Čech. Kdo má zájem o lov a pokecání v nádherné lokalitě revíru Chodovského potoka 3 (Tatrovice), ať se dostaví v sobotu mezi 18–19 hod na hráz. Uspořádáme malou soukromou technopárty v lovu okounů či dalších škůdníků a vzácného pstruha duhového. Lovec který uloví duháka dostane pohár. Všichni s P povolenkou jsou vítáni.

Chytání 24 hodin v letním období??? necteno

17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.707 zobrazení | 36 odpovědí

Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.

Prosím o radu - kam na ně necteno

9.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 2.723 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych vyrazil s kamarády na nějaký soukromý revír nejlépe na jihu Čech, kde je možnost ubytování v chatce pro 3–5lidí. Specializujeme se převážně na dravce. Loni jsme zkusili rybník Jaderný nedaleko Českých Budějovic, ale nebylo to ono, spíše zklamání. Budu rád za každé doporučení! Předem všem díky!

proutek yad oakland necteno

16.4.2008 | runcajs | Pruty | 2.969 zobrazení | 18 odpovědí

čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz

Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g necteno

16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.145 zobrazení | 5 odpovědí

Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc

Ryby Břeclav - JM kraj necteno

17.4.2008 | gomz | Domácí revíry | 1.830 zobrazení | 1 odpověď

Pro ty co nesedi na rybech

Teleskopy pro začátečníka necteno

14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.239 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-

Porušuji RŘ? necteno

15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.817 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.

Kam na dětský tábor? necteno

15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.454 zobrazení | 10 odpovědí

Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka

EAGLE FISH MARK 320 necteno

15.4.2008 | bigsiki | Ostatní nádobíčko | 2.216 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj lidi nemáte někdo zkušenosti s tímto sonarem?EAGLE FISH MARK 320

Ohledně kaprařiny necteno

15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.337 zobrazení | 8 odpovědí

Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))