Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem...
15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 3.048 zobrazení | 6 odpovědí
Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…
Jaké krmení pužíváte při chytání kaprů feedrem?
19.3.2004 | Chose | Feeder | 6.793 zobrazení | 13 odpovědí
Ja nejcasteji kukuricny srot,řepku,kukuřici a male kousky brambor. chytam na kukuřici a brambory.
Jaký Match prut?
4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.895 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.
1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz
2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz
Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.
Ohře Sokolov,Cheb
10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.119 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.
SUMCI A BALATON /Maďarsko/
10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.066 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ceny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.
TV CHYTEJ
9.4.2008 | HaD | chytej.cz | 2.802 zobrazení | 14 odpovědí
Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.168 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm
8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.764 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB
Křetínka 1
6.4.2008 | Matez | Domácí revíry | 2.255 zobrazení | 2 odpovědi
Nevíte jak to teď jde na Křetínce??? Jestli už začli brát kapři???
těstíčko:-(
3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.659 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík
Viděli jste někdy něco podobného?
30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 4.070 zobrazení | 14 odpovědí
Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o
Prvá nástraha 16.4.
31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.466 zobrazení | 17 odpovědí
Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.764 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Prívlačový podberák - sieťka?
1.4.2008 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.586 zobrazení | 6 odpovědí
Akú hlbokú sieťku a z akého materiálu by mal mať podľa Vás, prívlačový podberák a to najmä vzhľadom na časté zachytánie sa, hlavne trojhákov z voblerov do sieťky? Vychádzam z toho, že prívlačový podberák by mal mať skôr tvar muškárskeho podberáka a to kvôli jeho prenosnosti a mobilnosti.
Veletrh Rybaření 2008
26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.456 zobrazení | 77 odpovědí
Vše o veletrhu co Vás zajímá
Pstruhová řeka (soukromá)
28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.481 zobrazení | 11 odpovědí
Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.
Proč jen 3 dny v týdnu?
10.2.2007 | bubu | Muškaření | 11.874 zobrazení | 132 odpovědí
Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.085 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
mušov
24.3.2008 | smecko | Domácí revíry | 2.803 zobrazení | 4 odpovědi
Myslíte ,že MUŠOV je nejlepší voda na sumce
CHytáme sumce s Davidem Havlíčem
22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.572 zobrazení | 17 odpovědí
CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.