Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Balaton - Maďarsko povolenka. necteno

27.6.2005 | Richard | Domácí revíry | 11.580 zobrazení | 16 odpovědí

Tento rok budu trávit dovolenou v Maďarsku na Balatonu. Potřebuji informace o prodeji povolenek, jejich cenách a případných odlišnostech v rybářském řádu ( doby lovu a pod). Dík za info.

Kompletní Cena současného povolení necteno

24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.740 zobrazení | 9 odpovědí

Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.

kapr v breznu necteno

20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.394 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky

Prut přivlač - pstruh necteno

14.3.2008 | streda | Pruty | 3.142 zobrazení | 11 odpovědí

Mam si na malou reku poridit spis:

prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g

nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g

Diky za radu :)

Smáčci vs. Twisteri necteno

21.3.2008 | the fish | Ostatní nádobíčko | 2.808 zobrazení | 4 odpovědi

caw, chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi smáčky a twisteri…a jakou máte zkušenost se smáčky?? CO vše na ně lovit..

Rybářské závody necteno

23.3.2008 | Flash25 | Závody | 2.358 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych se letos vydat na ryb. závody v přívlači,máte někdo nějaké zkušenosti? Co dělat, co mít ,jak se chovat atd.? Díky Jarda

Šňůra Sensitive LINE necteno

22.3.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 1.872 zobrazení | 3 odpovědi

Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli nevíte na jakém rybářském e-shopu je k sehnání po metrech tato šňůra SENSITIVE LINE o nosnosti myslím že 89kg.JÁ jí někde vydel,ale zapoměl sem název toho e-shopu tak vás prosím o radu.Předem dík za odpověď.

Švédsko necteno

19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.082 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka

Sumci na slapech necteno

9.3.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.928 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar nevíte nikdo jak to vypadá se sumcema poslední roky na Slapech???

Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak necteno

17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.793 zobrazení | 10 odpovědí

Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já

On-line test k získání rybářského lístku necteno

16.3.2008 | rgb23 | Legislativa | 11.945 zobrazení | 10 odpovědí

ČRS umožňuje on-line test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku: www.rybsvaz.cz

Jaké máte teoretické výsledky po znovuabsolvování?

Amuři..jak na ně?? Potřebuji radu.. necteno

3.3.2008 | doktorov | Položená | 12.884 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím,zakládám další téma,potřebuju radu,chceme v létě s kamaradem vyrazit na amury a kapříky,jsou to kousky od 80cm a vejš potřebuýju radu jak je nahnat na jedno místo nějake osvědčené krmení,a na co je lovit? Podělte se o zkušenosti díky.. :o)

VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ necteno

11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.683 zobrazení | 36 odpovědí

Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?

Whiplash vs Fireline necteno

28.12.2005 | Tomix | Ostatní nádobíčko | 4.853 zobrazení | 25 odpovědí

Co říkáte na šňůru Berkley Whiplash a Berkley Fireline? Která je podle vás lepší? Na www. braunstar. cz to mají v akci. Paradoxní na tom je, že Whiplash stojí míň a přitom unese víc. Proto se vás ptám na váš názor. Předem Díky!
Tomix

Hledáme 1-2 rybáře na Ebro 1.týden v květnu... necteno

17.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 2.882 zobrazení | 3 odpovědi

Najde se někdo??Vše je na vzájemné domluvě…

Branie alebo trenie rýb. necteno

12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.110 zobrazení | 4 odpovědi

Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.

Jdou vám už ryby, necteno

10.2.2008 | vosakh | Ryby | 12.207 zobrazení | 71 odpovědí

Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište

Dvoukomorový futrál necteno

12.3.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.324 zobrazení | 9 odpovědí

Dnes jsem koupil ve frcu dvoukomorový futrál /asi nepoužívaný/, délka 130 + 4 boční kapsy + 1 na vidličky. Je jak nový, cena 450. Můžu ho vrátit /jsem domluven a zjistil jsem, že potřebuji delší/, ale kdyby měl někdo zájem, napište, mohu ho předat na veletrhu. Omlouvám se, že to dávám sem, ale musím to do pondělka vyřešit, tak ať to odsýpá.

Bambusáky - aneb proutky našich dědů necteno

13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.308 zobrazení | 5 odpovědí

vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí

Kouty u Ledče nad Sazávou necteno

12.3.2008 | romank1 | Domácí revíry | 2.438 zobrazení | 1 odpověď

Byl někdo chytat v Koutech