Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

mimo rybyřinu-štěně necteno

21.2.2008 | gadasnik | chytej.cz | 8.154 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím kolegáčci,je to mimo obor,ale potřeboval bych poradit,jak naučit štěně na záchod.Existuje nějaká osvědčená metoda??Je mu sedum tejdnů.Chci ho naučit jak na venčení,tak i na misku doma.Dík za každou radu.

Tripod Sona STANDART necteno

11.3.2008 | novacek | Kaprařina | 2.335 zobrazení | 2 odpovědi

Přemíšlím o koupi tohoto výrobku. Můžete říci jestli má někdo zkušenosto s tímto výrobkem a jaké. Dík za rekce

Harta a boilí? necteno

11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.420 zobrazení | 6 odpovědí

Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,pod­zim,zima.

Kam na zahájení? necteno

10.3.2008 | HugoLampa | Ryby | 2.370 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?

Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)

Sumec - zásobník na sumcový montáže necteno

22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.686 zobrazení | 9 odpovědí

Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty

Ryb vyprodeje ...? necteno

8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.178 zobrazení | 5 odpovědí

ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a  by zas jen neblbly lidi …????

Muj konicek,moja praca necteno

3.3.2008 | koloseum | chytej.cz | 2.190 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim vsetkych co uz nad tym rozmyslali!Napadla ma otazka, co ak spojit prijemne s uzitocnym.CO takto spravit si zo svojho konicka svoju pracu(mam na mysli iba rybarcenie a vsetko co s tym suvisi).Ibaze co si pod tym clovek predstavuje?Tak by som chcel poznat nazory kazdeho,kto si toto precita.Dakujem :-)

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | Pruty | 13.758 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Vodárenská nádrž Fláje necteno

3.3.2008 | Krušnohorec | Domácí revíry | 3.923 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo jak je to pro letošní rok se sportovním rybolovem na Flájích nad Litvínovem.

Nástrahy STORM necteno

6.3.2008 | rgb23 | Ryby | 2.331 zobrazení | 2 odpovědi

Neznáte někdo internetový obchod, kde mají na skladě sortiment měkkých nástrah STORM Naturalistic WildEye? Kdekoliv je objednám, buďto napíšou, že je nemají na skladě, nebo pro jistotu nenapíšou nic.

LABE 9 necteno

5.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 12.272 zobrazení | 115 odpovědí

jaké máte skušenosti s tímto revírem jaké ryby se tam vyskytují ryby, na co se tam chytá jaké způsoby lovu se tam upřednostnují. Děkuji.

nový naviják okuma necteno

27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 7.911 zobrazení | 39 odpovědí

je dobrý naviják okuma SVR 30?

Ukousnuta rybka necteno

19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.610 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky

Tradiční výprodej rybářských potřeb-LÁZNĚ necteno

5.3.2008 | Firo | Ryby | 2.716 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím. Chci se zeptat,zda má cenu tam jet. Jaký je výběr atd. Nebyl někdo třeba loni? Díky

Pravidla Chytej.cz necteno

2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 5.185 zobrazení | 33 odpovědí

Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,re­gistruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.

Samosek II necteno

4.3.2008 | rgb23 | Ryby | 8.479 zobrazení | 11 odpovědí

Téma už tady sice jednou bylo, ale otázka zněla jinak. Samosek je zakázaný způsob lovu, plně s tím souhlasím, protože upřené čekání na záběr je to, co mě na rybařině tak baví. Neumím si ale představit ten mechanismus pasti, na jakém principu to funguje. Nechci návod na sestavu, stačí obecné info.

Plavaná s živočišnou nástrahou necteno

5.3.2008 | rgb23 | Ryby | 2.366 zobrazení | 1 odpověď

Brzo asi dostanu vlastní rubriku „stupidní dotazy x na hraně rř“ ale,… Při lovu na plavanou/položenou v MP revíru můžu použít na neživočišnou nástrahu 2 návazce s jednoduchými háčky x 1 návazec s 2/3háčkem. Na živočišnou nástrahu mohou být použity víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky(jedno, dvoj, troj. Co když ale zkombinuji lov na žížalu i těsto na jedné udici? kolik můžu použít návazců a jaké typy háčků?

Rybolov dětí. necteno

4.3.2008 | mikyv | Ryby | 3.278 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte jak je to s omezením rybolovu u dětí(počet prutů, úlovků…). V novém rybářském řádu nemůžu nic najít. Jsou teda pravidla stejná jako u dospělých?? Dík za odpověd.

Doksany pod jezem necteno

1.2.2007 | Vichrzhor | Muškaření | 2.975 zobrazení | 2 odpovědi

Tak jsem si v úterý zajel do Doksan na Ohři. Vzhledem k tomu, že jsem se tym chystal poprvé v životě a jez našel podle internetové mapy, v reálu mi chvilku trvalo, než jsem se zorientoval a dorazil na kýžené místo. U řeky nikdo nebyl, asi každého odradil silný vítr. Já přesto obhlédl situaci a vzhledem k podmínkám nasadil plovoucí šňůru se sinktipem a jal se zkoušet štěstí. Myslel jsem hlavně na tlouště, okouny, proudníky nebo jinou droboť, takže šanci dostali světlí bobši s červeným srdíčkem. Viditelnost ve vodě tak 40cm, no a za hodinu úplně, ale úplně bezrybka. Rád bych se proto zeptal na zkušenosti „místňáků“ nebo prostě osob znalých téhle vody…

SPINCAST naviják necteno

25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.788 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.