Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4
3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.871 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?
Mimo rybačku-GPS?
23.2.2008 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 2.684 zobrazení | 7 odpovědí
Neprodá někdo GPS Garmin etrex legend? S příslušenstvím by to bylo fajne. Díky (marekjantac@centrum.cz)
HeřmaňáK
2.3.2008 | VZahraj | Domácí revíry | 2.396 zobrazení | 2 odpovědi
Lidí nevíte něco o tom že je Heřmaňák prodány?
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
Duchaplnost aktuálně zakládaných fór.
20.2.2008 | vagi | chytej.cz | 2.888 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení přátelé ryb a tohoto portálu, určitě jste také zaregistrovali „kvalitu“ témat zakládaných v poslední době. Nechci tu mentorovat, chápu, že někteří „nováčci“ neví přesně, co a jak (sám jsem si tím na začátku prošel), ale např. „chytej perlíny, oukleje, vranky, slunky… na splávek, brčko… na Bělé, nad jezem, pod jezem…“ atd nebo témata založená kolegou romank1 (v klubu bez jakýchkoli informací)www.chytej.cz , to fakt nevím. Samozřejmě nechci jen kritizovat. Když si vzpomenu na sebe ve 12 letech, také jsem chtěl mít co nejvíce informací a možná bych to řešil podobně. Proto otevírám toto fórum a pojďme navrhovat, jak to řešit. Já osobně navrhuji např. přidat do DISKUSE další kolonku „otázky a odpovědi“, kam by bylo možné přidávat jednotlivé dotazy, které by byly řazeny přehledně pod sebou a při rozkliknutí by bylo možno přidávat odpovědi nebo je jen číst. Co vy na to?
streamer x zákon
26.3.2007 | Ftmči | Legislativa | 13.622 zobrazení | 111 odpovědí
Zajmalo by mě,jak je to s lovem na streamery v JČ kraji.1)Před 16.6. na MP s muškařskou udicí.Vzhledem k odstavci o lovu dravců(Způsob lovu evidentně určený k lovu dravců).A pokud je to povoleno,tak jestli je to k rybám etické?2)Po 16.6. na P s vláčákem a sbirolinem(bročky,olůvkem…),vzhledem k odstavci o zákazu umisťování zátěží mimo tělo mušky.Navíc se mi zdá,že při vláčení streameru s olověnou hlavičkou jde vlastně podle zákona né o vláčení,ale o lov na umělou mušku.Předem děkuji za jakoukoliv odpověd.
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.251 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
TVV 2008
18.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 5.959 zobrazení | 47 odpovědí
Tak už jsem dvakrát toto téma zakládal a pokaždý mi to zmizelo mrcha!!
Ryby Přelouč,Pardubice a okolí
23.2.2008 | vosakh | Domácí revíry | 2.342 zobrazení | 2 odpovědi
Nazdar lidi.Tak co jak vám jdou ryby v tom našem okolí?jaký vám jdou?na co pište?
chytate oukleje na splávek a na marmyšku
17.2.2008 | kamos007 | Bílá ryba | 11.956 zobrazení | 92 odpovědí
chytli jste někdy ouklej? jestli jo tak napište na toto forum jakou největší a naco berou.
plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha
22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 2.041 zobrazení | 6 odpovědí
Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?
Truman "SHOW"
1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.782 zobrazení | 60 odpovědí
Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?
Penzion Ivana
7.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.411 zobrazení | 9 odpovědí
Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou
Dovolená 2008
13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.443 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?
Procházka a obhlídka pred lovem Mže a Radbůza v Plzni
6.1.2008 | Rico | Domácí revíry | 2.579 zobrazení | 15 odpovědí
Jen se kouknete a reknete jestli tam chodi nekdo chytat :) Hnedka pridam fotky.....
Žernoseky,Jsou jeste zamrzle?Prosim pište
28.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 2.415 zobrazení | 5 odpovědí
Chteli jsme jet na vikend na Labe do Litomeric, ale bude strasne zvedly, tak to nema cenu. Tak jsem premyslel zkusit to na Žernosekach, ale nevim, zda jsou jeste zamrzly, pac u nas(Libercko) je jeste vsechno zamrzly. Prosim piste, diky moc nebo prosim poradte nejaky revir v Severnich Cechach, kde se da chytat, diky za vsechny odpovedi, Petruv zdar!
Feeder a mušov??
11.2.2008 | matej | Feeder | 3.450 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??popřípadě jaké mate zkušenosti???
Vltava v Praze
13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.209 zobrazení | 8 odpovědí
ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.
Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky?
11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.800 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.
sonar SMARTCAST RF-35 dotaz
11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.953 zobrazení | 14 odpovědí
Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji